• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş eve mi yakın iş yerine mi yakın olmalı??

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

miniminibon

Can Parçam.. Doğa'mm..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
500
13
318
İstanbul
kızlar 2 yaş kızımı kreşe verip artık iş hayatına dönmem gerekli ama kreş eve mi yakın olmalı iş yerine mi? tecrübeli annelerden yardım bekliyorum...

kızlar 2 yaş kızımı kreşe verip artık iş hayatına dönmem gerekli ama kreş eve mi yakın olmalı iş yerine mi? tecrübeli annelerden yardım bekliyorum...
benimde kızım 2 yaşında ve 2 aydır kreşe başladık bende işe. ben eve yakın kreşe vermeyi tercih ettim sabah babası bırakıyor akşam ben alıyorum eve daha çabuk dönebiliyoruz. birde babasının işi eve yakın gündüz bir sorun olduğunda ilgilenebiliyor . kolay gelsin size.

bız eve yakın 0-2 yas kres bulamadık zaten bulsakta 6 da cıktıgım ıcın bız eve gelene kadar cocugu alacak kımse yoktu kres kapanıyor o yuzden ıse yakın tercıh ettık yol bıraz zor oluyo soylım ama dıger yonden ıyı yanı öğlen bı durum olsa gıdebılıyorum hemen:34:

bız eve yakın 0-2 yas kres bulamadık zaten bulsakta 6 da cıktıgım ıcın bız eve gelene kadar cocugu alacak kımse yoktu kres kapanıyor o yuzden ıse yakın tercıh ettık yol bıraz zor oluyo soylım ama dıger yonden ıyı yanı öğlen bı durum olsa gıdebılıyorum hemen:34:

evet haklısın saatleride uymuyor benimde alacak kimse yok o yüzden işe yakın istiyorum ama gidip gelme yol mesafesi bunlar çok zor olur mu acaba

evet haklısın saatleride uymuyor benimde alacak kimse yok o yüzden işe yakın istiyorum ama gidip gelme yol mesafesi bunlar çok zor olur mu acaba

ya canım zorlugu soyle benım oglan cok hareketlı bızım evde en az yarım saat sürüyo buyuk sehırde trafık oyle sen nerdesın bılmıyorum ama bastan oto koltuguna alıstırırsan belkı daha rahat edersın bızımkı oturmuyor yapmadıgını bırakmıyor o yuzden gıdene kadar:1:

Back