- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi VuslataDair
-
sırf çocuğum gerilemesin böyle çocukları görmesin diye kreşe göndermiyorum
konuşmayan çünkü gerileyeceğini düşünüyorum
konuşmayan çünkü gerileyeceğini düşünüyorum
hakaret ettiğini sanma ok.ben kreşe gitmedim zaten buda benim düşüncem farklı düşünceye saygı...Anneniz neye dikkat etmemiş de sizi göndermiş ve siz böyle olmuşsunuz acaba
Tövbe ya rabbi!
çocuğum hiç öyle değil tanısan şaşırırsın..burda bazı şeyleri anlatmak istemiyorum bilgi birkimim gayet yerinde...Ne kadar acımazsızsınız!
Kendinize bağımlı asosyal cocuklar yetiştirmeye devam edin. Dilerim bilgi birikiminiz yeterlidir cocuk büyütmek icin.
komik mi diyim trajikomik mi diyim
onlar kendi aralarinda harika bi dil gelistiriyorlar zaten hanimefendi,siz bu ince dusuncenizle cocugunuzu akil hastasi edersiniz.birakin ozgur buyusun,o secsin konusan ya da konusamayan cocuklarla arkadaslik kurup kurmayacagini.
Bir annenin minicik evladını dışlayacak kadar yerinde olduğuna eminim. Kib.çocuğum hiç öyle değil tanısan şaşırırsın..burda bazı şeyleri anlatmak istemiyorum bilgi birkimim gayet yerinde...
dışlamadım..göndermeyeceğmi söyledim.Bir annenin minicik evladını dışlayacak kadar yerinde olduğuna eminim. Kib.
kınamadım birşey demedim1. Kınadığınızı görmeden bu dünyadan gitmezsiniz bu nedenle başka çocukları eleştirirken biraz daha düşünceli olun derim
2. Çocuğunuz için çok üzüldüm belki gerçekten sosyal ve başarılı bir çocuk ama annesi onu fanusa koyduğu için yeteneklerinin hiçbir zaman farkına varmayacak
3. Böyle çocukların anneleri de sizin gibi annelerin olduğu yerlere gitmek istemiyordur belki
şimdi beni anlayamazsın benim çocuğum yaşıtlarından farklı ve onun bozxulmasından korkuyorum ne biliyim kavga etmesinden ingilizce konuşamamsından...yani demek istediğim bubelki sizin çocuğunuz en gerisi olacaktır kimbilir..
evet normalde farklı birisiyim..sadece korku ya kimseye birşey demedim ben..en ılımlı yorumu yaptığınız için teşekkür derim hakaret etmediğiniz için...belki tam tersi olur. Konuşamayan diğer çocuklar sizin çocuğunuzu örnek alır, konuşurlar. Neden olaya bu açıdan bakmıyorsunuz?
Düşünceniz çok değişik geldi bana
şimdi beni anlayamazsın benim çocuğum yaşıtlarından farklı ve onun bozxulmasından korkuyorum ne biliyim kavga etmesinden ingilizce konuşamamsından...yani demek istediğim bu
:)anladımişte ben de diyorum ki, belki size göre harika olan çocuğunuz belki de öyle değildir. girdiği toplumda en bozulmuş olanıdır yani diğer arkadaşlarını bozabilir ya da algısı en zayıf olanı olur ne bileyim konuştuğu İngilizce en vasatı olur.. bunu bilemezsiniz..
zaten ben sizin gibi düşünene velilerle çocuğumun aynı sınıfta olduğunu bilsem sınıf değişikliği yaparım kesinlikle..
benim çocuğum zekadan çok , ingilizceden çok merhamet duygusuyla insanlık duygusuyla dolup taşmalı..
şimdi beni anlayamazsın benim çocuğum yaşıtlarından farklı ve onun bozxulmasından korkuyorum ne biliyim kavga etmesinden ingilizce konuşamamsından...yani demek istediğim bu
Evet, diğer arkadaşlar fazla üstünüze gelmişler. Ama onları da anlıyorum, sizi de anlamaya çalışıyorum. Her ne kadar değişik gelsede sizin düşünceniz bu şekilde ve vardır mutlaka bunun dayanağı. Buna inanıyorum.evet normalde farklı birisiyim..sadece korku ya kimseye birşey demedim ben..en ılımlı yorumu yaptığınız için teşekkür derim hakaret etmediğiniz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?