• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
konuşmayan çünkü gerileyeceğini düşünüyorum

komik mi diyim trajikomik mi diyim :KK70:
onlar kendi aralarinda harika bi dil gelistiriyorlar zaten hanimefendi,siz bu ince dusuncenizle cocugunuzu akil hastasi edersiniz.birakin ozgur buyusun,o secsin konusan ya da konusamayan cocuklarla arkadaslik kurup kurmayacagini.

Ne kadar acımazsızsınız!

Kendinize bağımlı asosyal cocuklar yetiştirmeye devam edin. Dilerim bilgi birikiminiz yeterlidir cocuk büyütmek icin.
çocuğum hiç öyle değil tanısan şaşırırsın..burda bazı şeyleri anlatmak istemiyorum bilgi birkimim gayet yerinde...

komik mi diyim trajikomik mi diyim :KK70:
onlar kendi aralarinda harika bi dil gelistiriyorlar zaten hanimefendi,siz bu ince dusuncenizle cocugunuzu akil hastasi edersiniz.birakin ozgur buyusun,o secsin konusan ya da konusamayan cocuklarla arkadaslik kurup kurmayacagini.
:D

1. Kınadığınızı görmeden bu dünyadan gitmezsiniz bu nedenle başka çocukları eleştirirken biraz daha düşünceli olun derim
2. Çocuğunuz için çok üzüldüm belki gerçekten sosyal ve başarılı bir çocuk ama annesi onu fanusa koyduğu için yeteneklerinin hiçbir zaman farkına varmayacak
3. Böyle çocukların anneleri de sizin gibi annelerin olduğu yerlere gitmek istemiyordur belki
kınamadım birşey demedim

belki tam tersi olur. Konuşamayan diğer çocuklar sizin çocuğunuzu örnek alır, konuşurlar. Neden olaya bu açıdan bakmıyorsunuz?
Düşünceniz çok değişik geldi bana
evet normalde farklı birisiyim..sadece korku ya kimseye birşey demedim ben..en ılımlı yorumu yaptığınız için teşekkür derim hakaret etmediğiniz için...

şimdi beni anlayamazsın benim çocuğum yaşıtlarından farklı ve onun bozxulmasından korkuyorum ne biliyim kavga etmesinden ingilizce konuşamamsından...yani demek istediğim bu

işte ben de diyorum ki, belki size göre harika olan çocuğunuz belki de öyle değildir. girdiği toplumda en bozulmuş olanıdır yani diğer arkadaşlarını bozabilir ya da algısı en zayıf olanı olur ne bileyim konuştuğu İngilizce en vasatı olur.. bunu bilemezsiniz..

zaten ben sizin gibi düşünene velilerle çocuğumun aynı sınıfta olduğunu bilsem sınıf değişikliği yaparım kesinlikle..

benim çocuğum zekadan çok , ingilizceden çok merhamet duygusuyla insanlık duygusuyla dolup taşmalı..

işte ben de diyorum ki, belki size göre harika olan çocuğunuz belki de öyle değildir. girdiği toplumda en bozulmuş olanıdır yani diğer arkadaşlarını bozabilir ya da algısı en zayıf olanı olur ne bileyim konuştuğu İngilizce en vasatı olur.. bunu bilemezsiniz..

zaten ben sizin gibi düşünene velilerle çocuğumun aynı sınıfta olduğunu bilsem sınıf değişikliği yaparım kesinlikle..

benim çocuğum zekadan çok , ingilizceden çok merhamet duygusuyla insanlık duygusuyla dolup taşmalı..
:)anladım

şimdi beni anlayamazsın benim çocuğum yaşıtlarından farklı ve onun bozxulmasından korkuyorum ne biliyim kavga etmesinden ingilizce konuşamamsından...yani demek istediğim bu

ama cocuk fanus icinde buyumez ki..kavga da edicek,dusup kalkacakta..
benim oglumda iki dil ogrenerek buyuyor benim zerre korkum olmadi krese gitmesinden hatta ogluma cok iyi geldi diyebilirim.
biraz evhamlisiniz sanirim,sakin olun..

evet normalde farklı birisiyim..sadece korku ya kimseye birşey demedim ben..en ılımlı yorumu yaptığınız için teşekkür derim hakaret etmediğiniz için...
Evet, diğer arkadaşlar fazla üstünüze gelmişler. Ama onları da anlıyorum, sizi de anlamaya çalışıyorum. Her ne kadar değişik gelsede sizin düşünceniz bu şekilde ve vardır mutlaka bunun dayanağı. Buna inanıyorum.
Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil. Herkes düşüncesini paylaşıyor.
Hepimiz ve hepimizin çocuğu hakkında hayırlısı olsun. Hepimizin çocuğu sağlıklı sıhhatli huzurlu merhametli büyüsün İnşallah :)

Back