- 2 Temmuz 2023
- 8.570
- 23.591
- Konu Sahibi Salon Kadini
Merhaba anneler...
Ilk cocugu haftaya krese baslayacak bir annenin destege ihtiyaci var :)
Kirtasiye ihtiyaclari haric, cocuguma neler satin almaliyim?
Bu konu diger annelere fikir vermesi acisindan da faydali olur.
Islak mendil (genel amacli mi koymalıyım, yoksa sadece ozel bolge temizligi icin mi? Ya da ikisi icin de ayri ayri urunler mi? Sleepy gibi temizlik mendili de isteniyor mu?)
Canta (cicili bicili bebek cantasi mi, anne modeli bebek bakim cantasi mi?)
Suluk (cam, metal?)
Beslenme cantasi (okulda yemek olacagi icin sart mi?)
Yedek kiyafet kac tane koymaliyim?
Panduf (ev botu)
Yedek kulot atlet kac tane koymaliyim?
Gibi sorularim var, alisverisi bu hafta halledeyim istiyorum. Bu sebeple fikirlerinize ihtiyacim var :)
Tabi kirtasiye listesine sahip olan annemiz varsa fikir olsun diye onlari da paylasabilirse sevinirim
Ya da gereksiz bi telasim mi var, okul tum bu bilgileri verecek mi?
Simdiden tesekkurler
Ekleme: Ilk cocuk oldugu icin haliyle her sezon yeniden gardrobunu duzenliyoruz. Soyle bir soru ekliyorum bu durumu gozeterek... elbiseler mi, taytlar mi, esofman altlari mi alayim, hangisi daha rahat ve benim acimdan da daha az is cikartacak seyler olur? Kizim elbiselere inanilmaz duskun, pantolon vs giymekten hic hoslanmiyor, kis dolabini tamamen elbise olarak duzenlesem kreste rahat eder mi?
Kresimiz orman okullari gibi agirlikli olarak dis mekan kullanilanlardan degil, bahcesi ve icinde oyun alani var sadece, orasi da su yumusak tabanli cim goruntulu karolarla doseli.
Ilk cocugu haftaya krese baslayacak bir annenin destege ihtiyaci var :)
Kirtasiye ihtiyaclari haric, cocuguma neler satin almaliyim?
Bu konu diger annelere fikir vermesi acisindan da faydali olur.
Islak mendil (genel amacli mi koymalıyım, yoksa sadece ozel bolge temizligi icin mi? Ya da ikisi icin de ayri ayri urunler mi? Sleepy gibi temizlik mendili de isteniyor mu?)
Canta (cicili bicili bebek cantasi mi, anne modeli bebek bakim cantasi mi?)
Suluk (cam, metal?)
Beslenme cantasi (okulda yemek olacagi icin sart mi?)
Yedek kiyafet kac tane koymaliyim?
Panduf (ev botu)
Yedek kulot atlet kac tane koymaliyim?
Gibi sorularim var, alisverisi bu hafta halledeyim istiyorum. Bu sebeple fikirlerinize ihtiyacim var :)
Tabi kirtasiye listesine sahip olan annemiz varsa fikir olsun diye onlari da paylasabilirse sevinirim
Ya da gereksiz bi telasim mi var, okul tum bu bilgileri verecek mi?
Simdiden tesekkurler
Ekleme: Ilk cocuk oldugu icin haliyle her sezon yeniden gardrobunu duzenliyoruz. Soyle bir soru ekliyorum bu durumu gozeterek... elbiseler mi, taytlar mi, esofman altlari mi alayim, hangisi daha rahat ve benim acimdan da daha az is cikartacak seyler olur? Kizim elbiselere inanilmaz duskun, pantolon vs giymekten hic hoslanmiyor, kis dolabini tamamen elbise olarak duzenlesem kreste rahat eder mi?
Kresimiz orman okullari gibi agirlikli olarak dis mekan kullanilanlardan degil, bahcesi ve icinde oyun alani var sadece, orasi da su yumusak tabanli cim goruntulu karolarla doseli.
Son düzenleme: