• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler yardim, almanya yasasindan anlayanlar yardim

Bence baska krese verin madem bunda adam gibi bakilmiyor. 3 tane montu var ama buz gibi havada cocuk montsuz diyorsunuz hic mi bakan eden yok yani??
Cocugu aldiniz diyelim, cocuk bu diger cocuklarla oynamak, sosyallesmek isteyecek kendi basiniza yetemezsiniz.

Bence madem paraniz var ozel bir krese verin paraya kiyip. Hem isinizden olmams olursunuz, issizlik maasi hesabi yapmazsiniz hem de cocuk soyallesir mutlu olur.

doktor devam diyor.

tabi disari bende karsi degilim cünki bende bütün gün disardayim köpegimiz var yagmur camur demeden geziniyoruz. oglum dogdugunda hastaneden cikar cikmaz ilk isimiz yürüyüs yapmakti.

ama kresin havaya göre uygun giydirmemesi beni deli ediyor oysa ben özel 3 tane mont astim oraya ince/orta/kalin cok sicak tutak. rüzgarli havada bu cocugun neden montu yok? su gibi alnindan sap sap ter akarken neden kalin mont giydiriyorlar.

mantem rüzgarli havada cocuk üsümüyor bakicilar neden montla dolasiyor. bunun aciklamasi havada kaliyor herzaman
Yani bunu açık ifade edin. Okullar genelde çok sıcak oluyor. Istambuldayiz ama kısın bile tişörtle gönderiyorum oğlumu. Ilk 2 yıl çok hasta oldu. Okula 2 gün gidebildi, 3 gün gitmedi. 3 gün gitse 2 gün evdeydi. Bakıcı bulsanız?

Yani bunu açık ifade edin. Okullar genelde çok sıcak oluyor. Istambuldayiz ama kısın bile tişörtle gönderiyorum oğlumu. Ilk 2 yıl çok hasta oldu. Okula 2 gün gidebildi, 3 gün gitmedi. 3 gün gitse 2 gün evdeydi. Bakıcı bulsanız?
Ek olarak kimse hasta çocuğunu okula.göndermez ama kuluçka süresi var. Geniz eti büyük oğlumun, ateşi varken göndermiyorum. Orta kulak enfeksiyonu oluyordu zirt pirt. Ama kuluçka süresini okulda geçiriyor, buna engel olmak isterdim ama fark edemiyoruz. Ateşi çikmadan bilemiyoruz. Bu sene çok iyi ama. Hastalıkla mücadeleyi de öğreniyorlar.

aslinda tekrar konusmaliyim daha acik ve net. ki benim acikligim ortayi yakar gecer oglana etkisi olur diye korkuyorum. soguk ülkedeyiz daglar su an bembeyaz carsambaya kar geliyor. disari ciktiginda nefesin kesiliyor.

iki hafta önce ama sicakti.... bi öyle bi böyle.

bakici konusunu esimle konustuk güvenemiyoruz. kv bakar aslinda maasimin yarisini vermeyi teklif ettim esime bugün. kadin uzakda sürekli yol git gel yapmasin tasindigimizda ev nasilsa büyük gelsin isterse bizde kalsin yemegi herseyi öderim yeterki oglan iyi olsun. bu sefer o küplere bindi. eve geldigimde sürekli annemle muhabbet istemiyorum... vs vs kücükken annesi esime bakmamis ondan bu konuda cok hassas. su an kadin hatalarimdan ders cikardim desede bizimki kuduruyor.

aslinda tekrar konusmaliyim daha acik ve net. ki benim acikligim ortayi yakar gecer oglana etkisi olur diye korkuyorum. soguk ülkedeyiz daglar su an bembeyaz carsambaya kar geliyor. disari ciktiginda nefesin kesiliyor.

iki hafta önce ama sicakti.... bi öyle bi böyle.

bakici konusunu esimle konustuk güvenemiyoruz. kv bakar aslinda maasimin yarisini vermeyi teklif ettim esime bugün. kadin uzakda sürekli yol git gel yapmasin tasindigimizda ev nasilsa büyük gelsin isterse bizde kalsin yemegi herseyi öderim yeterki oglan iyi olsun. bu sefer o küplere bindi. eve geldigimde sürekli annemle muhabbet istemiyorum... vs vs kücükken annesi esime bakmamis ondan bu konuda cok hassas. su an kadin hatalarimdan ders cikardim desede bizimki kuduruyor.
Bakıcı konusunda eve kamera koyarsınız, bunu söylersiniz. Okul konusunda net olun. Soğuktan korkmayın soğuk hasta etmez. Kapalı yerler ediyor.

Ek olarak kimse hasta çocuğunu okula.göndermez ama kuluçka süresi var. Geniz eti büyük oğlumun, ateşi varken göndermiyorum. Orta kulak enfeksiyonu oluyordu zirt pirt. Ama kuluçka süresini okulda geçiriyor, buna engel olmak isterdim ama fark edemiyoruz. Ateşi çikmadan bilemiyoruz. Bu sene çok iyi ama. Hastalıkla mücadeleyi de öğreniyorlar.

en büyük hayalim söyle biraz ates burun akmasi hadi birazda ishal olsun. bizde resmen ipin ucu kaciyor resmen. en son örnek:

19.10. hasta oldu. önce burun sonra bogaz sonra ates 40 derece surup veriyorum düsmüyor artik havale gecircek diye panikliyorum bu sefer behceti tetikleniyor agizi aft doluyor. yavrum en son atagi öyle kötü gectiki saat gece birde acidan üstümde ne varsa parcaladi iki saat sakinlestiremedik esimle oturup nasil agladim. aft bir hafta sürüyor yemek yemiyor tabi kiloda alamiyor bol bol su. korkudan artik püre corba kabul etmiyor resmen. tam iyilesti bir hafta evde ben kaldim bi hafta babam bakti sapa saglam dedik krese yolladim iki gün gecmeden hop yine basladik bugün 09.11.... 19.10.-09.11. sadece iki gün hic bir hastalik belirtimiz yoktu

Bence baska krese verin madem bunda adam gibi bakilmiyor. 3 tane montu var ama buz gibi havada cocuk montsuz diyorsunuz hic mi bakan eden yok yani??
Cocugu aldiniz diyelim, cocuk bu diger cocuklarla oynamak, sosyallesmek isteyecek kendi basiniza yetemezsiniz.

Bence madem paraniz var ozel bir krese verin paraya kiyip. Hem isinizden olmams olursunuz, issizlik maasi hesabi yapmazsiniz hem de cocuk soyallesir mutlu olur.

orayi da arayip sordum ücret aldigim maas kadar tamam olsun dedik. bu sefer doluyuz dediler. oraya girmek icin altimda sanirim porsche olmasi lazim benim müdürün cocugunu almislar tabi adam kresi marka oyuncaklara dösemis :(. diger özel kreslerde bana bi saat ters yöne uzak dag basinda oldugumuz icin önce onu birak bir saat evden ordan tekrar ters yön bir bucuk saat ise gitmeliyin. bu sefer tüm günüm yolda gecicek ve oglumdan nerdeyse bütün gün ayri kalicam :(.

Back