yaşadığınız şehre ve çvreye göre sermaye dengenizi siz bileceksiniz.
4-6 yaş projesi diyanet ve meb ortaklığıyla yapılan bir proje.
dolayısıyla derslerine ilahiyatçılar sertifikaları olduğu takdirde girebiliyor yalnız ben formasyonlarının da olması gerektiğini düşünüyorum.
idareci olabilmek için sosyal bilimler meslek yüksek okulu yada çocuk gelişimi mezunu olmak gerekiyor.
bence fahri yada ücretli görev yapabilirsiniz. özel bir okulda çalışın. yada anaokullarından iş bulun sektörü yaşayın.
bahsedildiği kadar karlı olmayabiliyor bu durum. çok emek ve sermaye gerekiyor. prosedürler, sorumluluk, gayret, destek... en azından ilk yıllarında zararı göze alacak kadar sermayeniz olmalı.
Kreş açmak bayağı maliyetli. Altından kalkabilecekmisin. Eniştem açıyordu, vazgeçmek zorunda kaldı.Iyi günler değerli üyeler.Atama bekleyen bir öğretmenim.kontenjandayım lakin mülakat geldi.neyin ne olacağı belirsiz.
Artık daha fazla kpss ile uğraşmak istemiyorum.inanın Hayatım kpss oldu.
Aklımda iş kurmak var
Kreş açmak istiyorum. Bölümüm ilahiyat.Açmak için Illa anaokulu öğr. Diploması mı olmalı?
Bu arada derslere tabiki anaokulu öğretmenleri girecek.
Ya da farklı bir tavsiyesi olan var mı?kafam çok karışık ve yorgunum. Her türlü fikre açığım.
Fahrilik istemiyorum aynı işi yapıp asgari ücret bile alınmıyor eksik ssk da cabası
Ücretli öğretmenlik de keza.
Özel okul pek yok burada malesef.
Maddi olarak babam yardım eder önemli olan açma yetkisi verilmesi
Kreş açmak bayağı maliyetli. Altından kalkabilecekmisin. Eniştem açıyordu, vazgeçmek zorunda kaldı.
Çok ayrıntıları bilmiyorum. Müstakil eviniz mi var?Ne kadar maliyeti oldu eniştenize?
Kira vermicem bu arada
Bu islerle alakam yok ama minimum 200 bin gider resmi islemlerle birlikte.Ne kadar maliyeti oldu eniştenize?
Kira vermicem bu arada
Bu islerle alakam yok ama minimum 200 bin gider resmi islemlerle birlikte.
Var oradaki bi daireyi kullanmayı düşünüyodum. 200 binden sonra bilmiyorum tabi bu miktar gerçekten çokÇok ayrıntıları bilmiyorum. Müstakil eviniz mi var?
Nasıl yaniBen kira vermeyeceğiniz yeri merak ettim.
Daireye ait açık alanda olmalı, çocukların dışarda oynayacağı.Var oradaki bi daireyi kullanmayı düşünüyodum. 200 binden sonra bilmiyorum tabi bu miktar gerçekten çok
Anladım canım.Nasıl yani
Aile apartmanı diyelim.
Var oradaki bi daireyi kullanmayı düşünüyodum. 200 binden sonra bilmiyorum tabi bu miktar gerçekten çok
Nasıl yani
Aile apartmanı diyelim.
Börek, çörek işinden anlayan bir kaç yakınında yanına alıp, o daireyi kadınların gün toplantıları için kullanabilirsin. Masalar açarsın güzel örtüler, perdeler vs. Fırın, ocak. Çok fazlada maliyeti yok. Sorumluluğu yok. İlanlar bastırıp evlere dağıtırsınız. İşyerlerine yakın bir yerdeyseniz. Çevrenizde varsa bir kurum vs. Ev yemeklleri de sunabilirsiniz. Tabi daireniz buna müsaitse.Başka iş tavsiyelerine de açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?