Börek, çörek işinden anlayan bir kaç yakınında yanına alıp, o daireyi kadınların gün toplantıları için kullanabilirsin. Masalar açarsın güzel örtüler, perdeler vs. Fırın, ocak. Çok fazlada maliyeti yok. Sorumluluğu yok. İlanlar bastırıp evlere dağıtırsınız. İşyerlerine yakın bir yerdeyseniz. Çevrenizde varsa bir kurum vs. Ev yemeklleri de sunabilirsiniz. Tabi daireniz buna müsaitse.
Anladım. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun. Zaman kötü.Müsait ama en sevmediğim işler :/
Bu fikir çok mantıklı. Kreş çok zor canım kendin yapabilsen belki bir nebze kurtarır da bu şekilde çok masraflı. Bence de müstakil bir yeriniz varsa kiralama öğrencilere gitsin hem parası daha bolSize ait müstakil bir bina varsa, öğrenci yurdu olarak işletebilirsiniz.
Malesef binada biz de yaşıyoruz. Komple veremeyiz yaniBu fikir çok mantıklı. Kreş çok zor canım kendin yapabilsen belki bir nebze kurtarır da bu şekilde çok masraflı. Bence de müstakil bir yeriniz varsa kiralama öğrencilere gitsin hem parası daha bol
Nasıl yani
Aile apartmanı diyelim.
Apart yapın canım. Ufacık illerde ilçelerde deli para apart. Öğretmen maaşını katlarsin apart geliriyleMalesef binada biz de yaşıyoruz. Komple veremeyiz yani
Artık işsizlikten bıktım bi çözüm bulmalıyım
Apart yapın canım. Ufacık illerde ilçelerde deli para apart. Öğretmen maaşını katlarsin apart geliriyle
Atanınca da 6 sene güneydoğu. Sonra nereye gidecegin belli değil. Benim ailemin imkanı olsa ben degerlendirirdim doğrusuEvet haklısınız bu daha mantıklı.
Ama ben de çalışmak istiyorum. Apartmanı yapınca yine evde oturacağım
Inşallah atanırım da gerek kalmaz bunlara
O kısım da var tabiAtanınca da 6 sene güneydoğu. Sonra nereye gidecegin belli değil. Benim ailemin imkanı olsa ben degerlendirirdim doğrusu
İlahiyat cikisliydin sanırım. Müftülükleri Kuran kursu açıyor ya onlara basvursan ? Büyüklere Kuran öğreticiligi yaparsın ?O kısım da var tabi
Dile kolay 6 yıl
Kafam çok karışık
Babam işyeri açmak istiyor aslında bana
Ama ben öğretmen olmak istiyorum sadece
Kres cok maliyetli olmaz mi? O cocuklarin boyunda tuvalet ve lavabo yaptirmak, oyuncak almak, onlarin boyutlarina uygun sandalye ve masa temin etmek gerekecek, ha bir de bahce varsa kaydirak gibi oyuncaklarda alinmali bahce ailelerin cok hosuna gidiyor gozlemledigim kadariyla
İlahiyat ve KPSS ile uğraşmak istemiyorsun?
Bence kreş açma.
İlahiyat cikisliydin sanırım. Müftülükleri Kuran kursu açıyor ya onlara basvursan ? Büyüklere Kuran öğreticiligi yaparsın ?
Kres cok maliyetli olmaz mi? O cocuklarin boyunda tuvalet ve lavabo yaptirmak, oyuncak almak, onlarin boyutlarina uygun sandalye ve masa temin etmek gerekecek, ha bir de bahce varsa kaydirak gibi oyuncaklarda alinmali bahce ailelerin cok hosuna gidiyor gozlemledigim kadariyla
OuvvvSana mı sorucam?
3 senedir kpss ile uğraşıyorum
Önümüze dağ gibi mülakat diktiler.
Bilgin olmadığı ne belli.
Egonu da alıp git
Ouvvv
Böyle kadına güvenip çocuk emanet edenin vay haline.
Niye çirkinleştin?
Şekerim özel sektör hedefinse, alış eleştiriye
Beğenmiyorsan kurumu, çocuğunu da al def ol mu diyeceksin
Az bir şikayeti olan Veli'ye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?