Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım gebelik söz konusu olabilir bir test yapmanı öneririmMerhaba Kızlar Evliyim 11 Aydır Korunmuyoruz Adetim 3 Gün Gecikti Ve Beyaz Kremsi Yoğun Akıntım Var Ve Kasığımda Ara Ara Tatlı Bir Ağrı Oluşuyor Adet Öncesi Ve Ya Adet Gecikmesinde Bu Akıntı Olması Normal Mi?
Canım test yaptın mı?Merhaba Kızlar Evliyim 11 Aydır Korunmuyoruz Adetim 3 Gün Gecikti Ve Beyaz Kremsi Yoğun Akıntım Var Ve Kasığımda Ara Ara Tatlı Bir Ağrı Giriyor Adet Öncesi Ve Ya Adet Gecikmesinde Bu Akıntı Olması Normal Mi? Belimde Ağrı Ve Çok Hafif Mide Bulantım Ve 4 Gündür Kusma Var
Daha Yapmadım Ama Eşim Akşam Alıcak YapacağımCanım test yaptın mı?
Test Yqpsam Çıkar Mı Acaba?Canım test yaptın mı?
Bence çıkabilir)Test Yqpsam Çıkar Mı Acaba?
Çıkar bence kıız inşallah çift çizgi görürsün. at bize deTest Yqpsam Çıkar Mı Acaba?
Paylaşırım İnşÂllah Dua Edin Lütfen 11 Aydır Bu Haberi BekliyoruzÇıkar bence kıız inşallah çift çizgi görürsün. at bize de
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınızPaylaşırım İnşÂllah Dua Edin Lütfen 11 Aydır Bu Haberi Bekliyoruz
Eşim 11'de Geliyor Bu Gece Testi Yapacağım İnşÂllah Paylaşırım Sizinlede :)Paylaşırım İnşÂllah Dua Edin Lütfen 11 Aydır Bu Haberi Bekliyoruz
Bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla daha net sonuc veriyor. ya da test öncesi 2-3 saat sıvı almayın :)Eşim 11'de Geliyor Bu Gece Testi Yapacağım İnşÂllah Paylaşırım Sizinlede :)
Tamam Öyle Yapacağım İnşÂllahBildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla daha net sonuc veriyor. ya da test öncesi 2-3 saat sıvı almayın :)
Bu kadar gecikmeye bence her türlü çıkar, ben ilk idrarımı yapmış bulunmuştum sonra tuvaletim gelsin diye deliler gibi su içtim, 4-5 gün gecikmeyle çift çizgiyi görmüştüm. Konu sahibi erken gebelik ve kaset test alın ikisini de yapın. Ben eczacı önerisiyle öyle yaptımBildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla daha net sonuc veriyor. ya da test öncesi 2-3 saat sıvı almayın :)
Doğru yaa gecikmesi var pardon Hayırlı olsun sizin de gebeliğiniz sağlıkla büyütünBu kadar gecikmeye bence her türlü çıkar, ben ilk idrarımı yapmış bulunmuştum sonra tuvaletim gelsin diye deliler gibi su içtim, 4-5 gün gecikmeyle çift çizgiyi görmüştüm. Konu sahibi erken gebelik ve kaset test alın ikisini de yapın. Ben eczacı önerisiyle öyle yaptım
Ablacım 2 Saatlik İdrarla Testi Yaptım Çok Silik Ama Gözle Görülür Bir Çizgi Çıktı Ne Yapmalıyım?Çıkar bence kıız inşallah çift çizgi görürsün. at bize de
Ayy çok sevindim kan verrAblacım 2 Saatlik İdrarla Testi Yaptım Çok Silik Ama Gözle Görülür Bir Çizgi Çıktı Ne Yapmalıyım?
3 Gün Gecikti Bu Çizgi Anında Çıktı Testi Yapar Yapmaz Bu Hayalet Çizgi Çıktı Çekim Açısından Görünmeyebilir Pek Ama Gözle Görülür Hayalet Bir Çizgi Var 3 Gün Sonra Testi Tekrarlayacağım Koyulaşacağını Umud Ediyorum Var Mıdır Acaba Gebelik Pazartesi Veya Salı Günü Kan Vereceğim Sağlık OcağındanAyy çok sevindim kan verr
Efektli Uzaktan Bakıncada Daha Net Görünüyor Üsteki Efektsiz Bu Efektli Anında Çıktı Bu Çizgi Var Mı Ablacım? ben Mi Yanlış GörüyorumAyy çok sevindim kan verr
Ablacım Bakarmısınız Var Mı Acaba Testimde Gebelik?Ayy çok sevindim kan verr