Çorbalar Kremalı Mantar Çorbası-Dost Krema Sponsorluğunda

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
9.898
35.568
32
Merhaba. Zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde bir nebze moral olabilecek bu yarışma için Nevreste ye teşekkür ederim.

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden insanlarımıza Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Evi hasar gören, yeni bir düzen kurmak durumunda olan, çadırda konteyner da idare etmeye çalışan herkese Allah kolaylık versin. Rabbim hepimizi korusun tekrarı yaşanmasın inşallah. Unutmacağız, desteğimizi de kesmeyeceğiz Allah in izniyle yaralar sarılacak.

Ben bu yarışmaya Mantar çorbası ile katılım sağlıyorum. Malzemeleri takdim edeyim

1 paket mantar
1 paket sıvı krema
1 soğan
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı un
Tereyağ, sıvıyağ, dereotu, tuz, karabiber

Yapılışı ise şu şekilde
Soğanı ince ince doğrayıp tereyağ ve sıvıyağı erittiğimiz tencereye alıp kavurmaya başlıyoruz.
Rengi dönünce küçük küçük doğranmış mantarları ilave ediyoruz. ( ben bir tanesini ayırdım tost makinesinde ızgara görüntüsü vermek için pişirdim sunumda kullandım)
Mantar suyunu salıp çekince unu ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.

Ardından sıvı krema ilave edip üstüne yeterli miktarda suyu koyup kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz.

Sonra başta koymayı unuttuğumuz sarımsağı ince ince doğrayıp ilave ediyoruz tuz, karabiber ilave edip altını kapattıktan sonra kıyılmış dereotu koyuyoruz bitti.

Sıra sunumda

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Beni kırmayıp tarifini yaptığın için teşekkür ederim canım
Bu süreçte oyalanmak hepimiz için iyi gelecek
Yarışmada bol şans diliyorum

Çok güzel gözüküyor canım wunderim mavi mavi çorba tencereni yesinler çok tatlı bir görüntü, eline sağlık başarılar dilerim canimcim

Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Beni kırmayıp tarifini yaptığın için teşekkür ederim canım
Bu süreçte oyalanmak hepimiz için iyi gelecek
Yarışmada bol şans diliyorum
Bugün bu çorba sayesinde kafam dağıldı iyi geldi ben teşekkür ederim asıl sultanımmm

Çok güzel gözüküyor canım wunderim mavi mavi çorba tencereni yesinler çok tatlı bir görüntü, eline sağlık başarılar dilerim canimcim
Sosyalimmm her zamanki gibi çok güzel yorumların yaa sen yorum yapınca mutlu oluyorum o kadar pozitif bir enerji geçiyor ki bana

Ellerinize sağlık

Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum

Kuzum yine şahane olmuş ellerine sağlık tencereni sevsinler ay çok güzel

Damak tadımın benzediği tatlı meslektaşım, ellerine sağlık, çok severim mantar çorbasını, çok da güzel yapmışsın, başarılar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…