• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krem Rengi Kanepe Kullanan Var Mı?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba, salonum için 3 tane açık krem rengi kanepe almayı planlıyorum. Eve tek ben kalacağım, misafirimin de çok olacağını sanmıyorum. Krem rengi kanepe kullananınız var mı acaba? Çok kirlenir mi, kirlenince kolay temizlenir mi? Ve bu renk kanepeye ne renk duvar boyası iyi gider?

Almayı düşündüğüm takımın fotoğrafını yüklüyorum (ben takım yerine 3 kanepe alacağım).

Eklentiler

• $KANEPE.webp
    $KANEPE.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 153
Hiç önermiyorum.
Benim salonum krem kahve.Çok girilmediği halde anamı ağlatıyorlar.Oturma odamdada bir tanesi krem kanepe.Mahvetti bei oda.
Sen her ihtimali düşünmek zorundasın.Bana sorarsan alma

merhba canım bende oturma odamda kullanıyorum.iki kişi olduğumuz için şuan bir durum yok kirlendiği zamn siliyorum.üzerinede dekoratif bir şal aldım çokta kirlenmiyor....

Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki Saruboceq, siz ne açıdan zorlanıyorsunuz? Şimdi biriniz sorun oluyor, diğeriniz olmuyor diyince kafam karıştı :)

Bir de şu kanepe var alabileceğim; diğerinin renklerinin tam tersi. Odada ferah bir görüntü olmasını istiyorum; bu koyu renkle acaba ferah görünüm elde edebilir miyim?

Ya da ikisinden de karışık alıp kombinasyon mu yapmalıyım? İlk mesajdaki rengi çok beğendim, yakından da gittim gördüm, oturdum elledim ve beğendim. Sürekli bu odada oturacağım, bunlar benim oturma ve misafir ağırlama-yatak kanepelerim olacak.

Eklentiler

• $sunylux1.webp
    $sunylux1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 142
2 senedir oturma odamda krem rengi kanepe kullanıyorum. tamamen söküp yıkanabiliyolar. çabuk kirlendiği için 2 ayda 1 yıkamak zorundayım. sök yıka kurut tekrar tak büyük problem. sen salona demişsin. çok kullanmayacaksın sanırım ama gene de düşün derim. açık renk kanepe güzel duruyor. çok kullanmasan da diğer renklere nazaran kiri çabuk gösteriyor. alırsan üstüne bir de dekoratif bir kumaş al çarprazlama ser - ki ben çareyi öyle buldum- misafirin geldiğinde kaldırırsın. en azından durduğu yer de kirlenmez.

bir de renk sormuşsun. benim duvarlarım lila ve koyu mor kombineliydi. şimdi pudra renginden biraz daha açık bir ton da boyattım. daha ferah oldu. pembe ve yeşilin tonları güzel olur. salonun aydınlıksa koyu renk düşünebilirsin. ama ışık yetersizse o zaman kesinlikle açık renge boya ve koyu renk objelerle monotonluğu dağıt.

canım benim şuan çocuğum yok artı çalıştığımdan fazla misafirim olmuyor akşamdan akşama odayı kullandığımız içinde kirlenmiyor kirlensede siliyorum tertemiz oluyor..fakat ben daha 9 aylık evliyim fark bu olabilir:)

Sanırım salona demekle hata yaptım; evimin salonu ama benim her gün oturduğum oda olarak kullanılacak :) Misafir geldiğinde kanepeler yatak olacak. Bu bir öğrenci evi ama ben tek başıma yaşayacağım ve oldukça titizim; eve sürekli girip çıkan da olmaz. Çok beğendim bu açık renkli takımı ve fiyatı da uygun ama çok tereddüt ediyorum. Yüzleri çıkarılıp yıkanabilir mi bilmem, yıkansa da sık sık yıkamaya vaktimin olacağını sanmıyorum.

Evin şu anki duvarları camgöbeği gibi bir yeşil, sanırım boya markalarında Nil Yeşili olarak geçiyor. Yeniden boyancak çünkü biraz kirlenmiş, aynı renk mi boyasam yoksa farklı mı? Aynı olursa sadece 1 kat boyamak yeterli olacak.

titizsen ve tek kişiysen sorun olacağını sanmıyorum. sonuçta sen o koltukları kullanırken dikkat edersin. benim koltuğun modelinde bir sürü yastık var. eşim sağolsun oturacağı zaman hepsini yere koyar:) duvar rengin de güzel. en azından sürekli kullanacağın bir oda ferah olur. bir de dediğim gibi uzanıp dinleneceğin bir koltuğa örtü alırsan daha rahat edersin. kılıf şeklinde değil de sadece minder kısmını örtecek bir şey de yeterli olur.

Kılıf ya da örtü örtmek istemiyorum, onların kırışmış-karışmış görüntüsü beni sürekli kılıf düzeltmeye itiyor:(

Şimdilik master yapma süresi için en az iki sene kullanacağım ama olur da kalmaya devam edersem daha uzun yıllar kullanmam gerekecek.

3 adet kanepe lazım; birini bu beğendiğim açık renkten alıp; diğer ikisini şimdi göstereceğim kanepeden alsam nasıl olur dersiniz? O zaman da alakasız mı olur? Bütünlük halinde olması mı iyi? Anneme kalsa pembe-fuşya renkleren kanepe aldıracak ama ben klasik ve açık renk seviyorum.

O kadar kararsız biriyim ki, perdelerimi yaptırırken bile kaç kere vazgeçip adamları çileden çıkarttım. En sonunda hazır dikilmiş ucuza Fransız tülleri buldum da onları alıverdim kurtuldum.

Eklentiler

• $MONDİPower.webp
    $MONDİPower.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 109
2 kanepe başka bir tanesi başka çok uyumsuz görünür bence bu tonlarda klaik seviyosan hepsi bir olmalı bence. oturma odam ve salonum krem rengi benim şimdilik 2 kişi olduğumuz için sorun olmuyor ama ben yeni evliyim blki uzun kullanımda sorun yaratabilir yaratsada gözüme güzel görünsün yeter diyip almıştım ben valla sevmediğim renk temiz durcağına içim açılıyo bunlara bakınca

Teşekkür ederim. Hala çok kararsızım. Şimdi de başka kararsızlıklar çekiyorum, acaba sırf krem rengi çok mu ağır gözükür, daha hareketli birşey mi almalıyım gibi şeyler var aklımda. Hala ikisini başka birini başka almak var aklımda; takım olanı karşılıklı koyarım, diğeri de bunlara dik durur (odanın 3 kenarı için).

Epey zaman geçti konunun üzerinden ama son durumu göstereyim dedim. İşte böyle yaptım salonu (oturma odası olarak kullanıyorum).

$DSCF6193.webp

Back
X