krem kokulu parfüm

Sen benden daha betersin kuzucumm :KK53:
the one vanilyamsı bi koku chance da ya tarifi yok bence chance'ın bambaşka bişey bu ya anlatılmaz yaşanır ya hani öyle bişey bu :KK48: kafamı karıştıran bu oluyo benim zaten:KK70:
onları da ekleyınce 7 parfümüm oluyor en ıyısı 4 ay arayla alayım :KK70: daha bı tane daha var da yazarsam artık ayıp yani :KK70:

Hoşbuldum kuzucum :KK19: aa bak eşin beğeniyosa o zaman bişey diyemicem en önemlisi onun beğenmesi:KK15:
Chance özel oluyo bu durumda ozaman 3 parfüm olucak chance çok özel durumlarda:KK8:
The beat yaz kış kullanırım ben bunu bıkmam ki:oops:
Envy me de bu güzel parfümlerin yanı sıra ekstra bir koku olarak kalsın ozaman :KK70:

rose the one hastasıydım noldu da vazgectım bılmıyorum..

nuraycım 7 olmaz ya..5e ındırırım bunu ben :KK70:
şöyle kremsi oturmus bır kokuda karar kılayım da
Benim kokular burberry the beat chancel chance bide envy me hepsinde pembe biber var cay var.. chance cay yerine paçuli var bitek birde ekstra olarak vanilya var oda zaten parfüme enfes bi tatılık katıyo.. bak şimdi tatlı dedim ya akla hemen bal gibi şeker gibi şeyler gelir dimi :KK53: yok ben bu chance'ı tarif edemiyorum yaa:KK30:

Benim kokular burberry the beat chancel chance bide envy me hepsinde pembe biber var cay var.. chance cay yerine paçuli var bitek birde ekstra olarak vanilya var oda zaten parfüme enfes bi tatılık katıyo.. bak şimdi tatlı dedim ya akla hemen bal gibi şeker gibi şeyler gelir dimi :KK53: yok ben bu chance'ı tarif edemiyorum yaa:KK30:

bak sen şeyi de dene lısntand magic guerlaın ,,temiz ötesi kalıcı pudra krem ne dersen artık kuzum

İsmi rose the one ama gülle pek ilgisi gelmedi valla bana :) hani gül kokusudur diye bakma çok değişik bi kokusu var bu parfümün balım :KK19:

yok yok bence rose the one gülün en temiz en pudralı hali..ısparta gülü gıbı yanı ben yıllarca kullandıgım ıcın sıkıldım :KK70:hatta ödüllü parfümmüş en guzel gul kokusu dıye

yok yok bence rose the one gülün en temiz en pudralı hali..ısparta gülü gıbı yanı ben yıllarca kullandıgım ıcın sıkıldım :KK70:hatta ödüllü parfümmüş en guzel gul kokusu dıye
Benim burnum alamadı gül kokusunu yav :KK53: birde çok acı kokuyodu kıyafetime sıkmıştım çıkmadı kokusu hiç :KK70:

X