krem kokulu parfüm

o pembe biber ne güzel bişey ya hangı kokuda varsa begenıyorum ben :)

galıba guccı envy me de var bır de :KK70:
the beat acayıp bı koku ya..dolapta daha cok kalıyor :KK70: teee gecen haftakı ceketımde var bu neydı yahu dıyorum oymuş :KK70:
Evet envy me de de var :) dikkat ettimde pembe biber olan parfümler en kalıcı parfümler..
Envy me edt satılıyor normalde edp si yok.. Edt olmasına rağmen aşırı kalıcı edp lere taş çıkarır cinsten.. Hep bu pembe biber yapıyo işte :p

Evet envy me de de var :) dikkat ettimde pembe biber olan parfümler en kalıcı parfümler..
Envy me edt satılıyor normalde edp si yok.. Edt olmasına rağmen aşırı kalıcı edp lere taş çıkarır cinsten.. Hep bu pembe biber yapıyo işte :p

kesınlıkle ben guccı envy me yi ilk d&p de denedım..orgınal almadım edt dıye ama edp kadar kalıcı sanırım pembe bıber ve bıraz da mısk vardı galıba onda...yanlıs mı hatırlıyorum..
ama d&p dekı envy me aşırı temızdı..sırf ordakı benı onu almaya itti..alasım gelıyo o kokunun adını duyunca :))

kesınlıkle ben guccı envy me yi ilk d&p de denedım..orgınal almadım edt dıye ama edp kadar kalıcı sanırım pembe bıber ve bıraz da mısk vardı galıba onda...yanlıs mı hatırlıyorum..
ama d&p dekı envy me aşırı temızdı..sırf ordakı benı onu almaya itti..alasım gelıyo o kokunun adını duyunca :))
Kuşum bu parfümde ben gül ananas kokusunu yoğun alıyorum ve evet misk var oda kremsi bi hal bırakıyor parfümde zaten misk olan her parfüm kremsi genellikle :) Bide bana hedaye geldiydi bu parfüm :oops: çok severek kullanmıştım d&p deki de kesinlikle orjinale çok yakın kuzucum.. bargellodaki beni rahatsız etti kullanamadım.. ama d&p versiyonu bile çok kalıcıydı tavsiye ederim bebekim :KK15:

Kuşum bu parfümde ben gül ananas kokusunu yoğun alıyorum ve evet misk var oda kremsi bi hal bırakıyor parfümde zaten misk olan her parfüm kremsi genellikle :) Bide bana hedaye geldiydi bu parfüm :oops: çok severek kullanmıştım d&p deki de kesinlikle orjinale çok yakın kuzucum.. bargellodaki beni rahatsız etti kullanamadım.. ama d&p versiyonu bile çok kalıcıydı tavsiye ederim bebekim
..

evet her dolumcudan her koku alınmıyor mecbur kalırsam orgınale benzeyenı alıyorum dıgerlerını denemıyorum bıle..alkol bombası masallah

evet her dolumcudan her koku alınmıyor mecbur kalırsam orgınale benzeyenı alıyorum dıgerlerını denemıyorum bıle..alkol bombası masallah
Evett kimi açıklarda acayip alkol kokuyo.. :KK12:
D&p den gönül rahatlığıyla envy me ve tommy girl tavsiye ederim inan en rahat ve en güzel kokular bence orjinale en yakın ve alkol kokusu hiç almadığım tek parfüm bunlar.. Hem kalıcı hem temiz hem kremsi miss gibi miss :21:

aynen tam baharlık yazlık,:KK37:
Şimdi hatırladım ben bu parfüm hediye geldi hemen kullanmamıştım hatta kıyamadım çeyizime koymuştum aayyy :KK70:Sandıkta makyaj malzemeleri parfüm vs. alıcakken parfüm aldırmamıştım eveett :))) doğru çeyiz parfümümdü benim :KK48::KK48: envy me'den gelin kokusuda olur bu parfümden çokta yakışır bence dimi kuzum:KK15:

Şimdi hatırladım ben bu parfüm hediye geldi hemen kullanmamıştım hatta kıyamadım çeyizime koymuştum aayyy :KK70:Sandıkta makyaj malzemeleri parfüm vs. alıcakken parfüm aldırmamıştım eveett :))) doğru çeyiz parfümümdü benim :KK48::KK48: envy me'den gelin kokusuda olur bu parfümden çokta yakışır bence dimi kuzum:KK15:

kesınlıkle,gecen gelın kokusu arayan bır kıza onermıstım sanırım..
envy me güzel ya evet gucci kokuları da nazik gıbı gelıyor bana..
bu aralar dolce gabbana desire merak edıyorum ıcınde karamel falan yazıyor gül yazıyor ne ararsan yazıyor :))

kesınlıkle,gecen gelın kokusu arayan bır kıza onermıstım sanırım..
envy me güzel ya evet gucci kokuları da nazik gıbı gelıyor bana..
bu aralar dolce gabbana desire merak edıyorum ıcınde karamel falan yazıyor gül yazıyor ne ararsan yazıyor :))
Guccinin parfümleride çok güzel cidden :21:
Yav o değilde parfüm alanına nezaman gelsem sürekli aklım karışıyo:KK53:
şimdi envy me yi özledim alıyım diyorum.. ee chancel chance da istiyorum.. ama the beatim var benim:oops:
ondan kopamıyorum.. ayy gitti gene benim kafa:confused:

Guccinin parfümleride çok güzel cidden :21:
Yav o değilde parfüm alanına nezaman gelsem sürekli aklım karışıyo:KK53:
şimdi envy me yi özledim alıyım diyorum.. ee chancel chance da istiyorum.. ama the beatim var benim:oops:
ondan kopamıyorum.. ayy gitti gene benim kafa:confused:

ya işte :)) malesef boyle buralar :KK70:
ben de baktım olmuyacak dedım kı bir tane sürekli kokum olsun kalsın o,,bir tane sürekli gece kokum bir tane baharlık yazlık olsun dedım..bir de şişesi guzel olsun bır de kalıtelı ozel dedım sunu 5e tamamlıyım yoksa olmayacak bebişim :KK70:

ya işte :)) malesef boyle buralar :KK70:
ben de baktım olmuyacak dedım kı bir tane sürekli kokum olsun kalsın o,,bir tane sürekli gece kokum bir tane baharlık yazlık olsun dedım..bir de şişesi guzel olsun bır de kalıtelı ozel dedım sunu 5e tamamlıyım yoksa olmayacak bebişim :KK70:
:KK70::KK70: Benim şimdilik 4 var sanırsam çok sevdiğim :))
*Burberry The Beat
*Chancel Chance
*Gucci Envy me
*Tommy Hilfiger Tommy Girl

Bunlardan asla vazgeçmem dediğim the beat kesinlikle.. ama chance da çok başka ooff :confused:
envy me ile tommy girl tam baharlık yazlık zaten hiç rahatsız etmez bunlar :cool:

haha :-) çook tatlısınız.. Nuraycım canım senin beatin var çok severek kullanıyosun bence başkasına gerek yok :KK19: ama alacaksan da envy me al bence:21:

:KK70::KK70: Benim şimdilik 4 var sanırsam çok sevdiğim :))
*Burberry The Beat
*Chancel Chance
*Gucci Envy me
*Tommy Hilfiger Tommy Girl

Bunlardan asla vazgeçmem dediğim the beat kesinlikle.. ama chance da çok başka ooff :confused:
envy me ile tommy girl tam baharlık yazlık zaten hiç rahatsız etmez bunlar :cool:

şimdik benim de ilklerim
1- Organza--özel koku
2-envy me- günlük koku
3-amor amor-nostaljik koku

şimdi ben şişesi için marc jacobs dusunuyorum bir de kaliteli olması adına herhangı bır guerlaın :KK70:
ama chance ve the one ı napıcas :KK70:

haha :-) çook tatlısınız.. Nuraycım canım senin beatin var çok severek kullanıyosun bence başkasına gerek yok :KK19: ama alacaksan da envy me al bence:21:
Masumumda gelmiş hoşgelmişş :KK68:dimi bebekim the beatim var benim :KK15: evet envy me çok cici 4 ü 2'ye indirirsem the beat bide envy me olur diye düşünüyodum hep :KK19: ama chance da arada sırada elimin altında bulundurmam lazım eşim çok seviyo bunuda:oops:

şimdik benim de ilklerim
1- Organza--özel koku
2-envy me- günlük koku
3-amor amor-nostaljik koku

şimdi ben şişesi için marc jacobs dusunuyorum bir de kaliteli olması adına herhangı bır guerlaın :KK70:
ama chance ve the one ı napıcas :KK70:
Sen benden daha betersin kuzucumm :KK53:
the one vanilyamsı bi koku chance da ya tarifi yok bence chance'ın bambaşka bişey bu ya anlatılmaz yaşanır ya hani öyle bişey bu :KK48: kafamı karıştıran bu oluyo benim zaten:KK70:

Masumumda gelmiş hoşgelmişş :KK68:dimi bebekim the beatim var benim :KK15: evet envy me çok cici 4 ü 2'ye indirirsem the beat bide envy me olur diye düşünüyodum hep :KK19: ama chance da arada sırada elimin altında bulundurmam lazım eşim çok seviyo bunuda:oops:
Hoşbuldum kuzucum :KK19: aa bak eşin beğeniyosa o zaman bişey diyemicem en önemlisi onun beğenmesi:KK15:

X