Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bu arada kızlar, kardeşim de geçenlerde mezun oldu..çok güzel mezuniyet resimleri çekilmişler...
nasipse öğretmen oluyor...allah dileyen herkese nasip etsin...
seneye bende çekilecem kepli mepli şöyyyleee

çok teşekkür ederim aynı dediğiniz gibi oluyor şu an benim ikinci üniversitem bizim sistem gibi sandım ama bunlar iyice saçmalamışlar ya olması gereken yıl bitiminde 2nin altında ise şartlı geçilenler ve ff ler verilmeliydi şimdi hiç üstten ders bile alamıyorum en az 5 ders almalıydım beeennnn ((( tekrar yapcam şimdi nasıl okuycam bilmiyorum

kızlar yardım edermisiniz

2 fersim ff
ortalamam 2 nin üstünde
durum başarılı
diyor.

bu ff derslerden sorumlumuyum seneye

cevaplayanlara teşekkür ederim

benimde arkadaşım mezuniyete çağırdı gidecek
çok güzel bir duygudur ya
inşallah herkes yaşayabilir o anı
bende çok istiyorum ama ortalamaların yüksek olması lazım

bu arada kızlar, kardeşim de geçenlerde mezun oldu..çok güzel mezuniyet resimleri çekilmişler...
nasipse öğretmen oluyor...allah dileyen herkese nasip etsin...
seneye bende çekilecem kepli mepli şöyyyleee

ayy bende lise mezuniyetinde çekilmiştim
kep törenimizde olmuştu harika ötesiydi ya
insanın ayakları yerden kesilio kuş gibi oluyorsun
inşallah üniversite mezuniyetinide görürüz
gazel dua et bana
senle mezun olayım
birlikte kurtulak
off off çok istiyorum şu okulu 3 senede bitirmeyi

Son düzenleme:

ah ah inşallah canım inşallah....
biberon bişey demişti ortalamsı çok yüksek olan 100 kişiyi kep törenine davet ediyormuş anadolu üniversitesi diye.. :)
biberon kesin gider bu gidişle valla :)
bizden arkasından mendil sallarız :)
burdan biberon hanfendiye duyurulur, nolur bizi de davetlin olarak yanında götür biberonum yaaa :84: :84: :84:

evet canım ortalaması yüksek olan 100 kişi diye biliyorum bende her bölüm için
merak etme sende çağırılırsın mezuniyete
arkadaşım önlisans bitirdi 3.70 ortalaması
o gidiyor
sende kesin çağırılırsın
bende çok istiyorum ama bakalım
biraz zor
2 seneyi bir arada götürünce düştü benim notlar napalım
ama arayıp bende gelmek istiyorum falan diyincede geri çevirmiyorlarmış ortalaması çok düşük olmayanları
ben çağrılmazsam ararım valla bende gelcem diye

hahahhaaaa ayy çok güldüm gözdem sen ölme emi
ben gururlu gacıyım bacım, onlar çağırmazsa zinhar gitmem
ay çok güldüm eşim soruyor noldu diye
böyle böyleymiş dedim, ortalaman tutarsa gideriz diyor bende dedim tutmazsa da telefon edip gelmek istiyorum deyince kabul ediyorlarmış dedim...hıhh yüzsüzmüyüm okadar diyor atmayıver o kepi havaya diyo

ayyy ne gülüyonnn
valla ararım ben
görürsün bak eğer çağrılmazsamda yapışcam onlara
illallah edip tamam gelin dicekler

ayyy ne gülüyonnn
valla ararım ben
görürsün bak eğer çağrılmazsamda yapışcam onlara
illallah edip tamam gelin dicekler

bak ne geldi aklıma...burdaki grup o törene katılsak, orda bi buluşma ayarlanmış olur nede güzel olur...
aylardır yazışıyoruz muhabbet ediyoruz yüz yüze de tanışmış olurduk :)
bu konuya el atacak biri lazım :) aus'un kulakları çınlar mı ki
güzel ayarlar o

2.52 ortalamayla beni telefon etsem de kabul etmezler bence

bi çok arkadaşımız çok büyük başarı gösterdi ama, sana nazar boncuğu alcam ben biberon :))

Canım benim çok teşekkür ederim..:)) Ben de seni tebrik ediyorum, 3 kulvarda koşturup çok çok iyi notlar almışsın...Umarım diğer derslerin de istediğin gibi sonuçlanır...

Tam yazacaktım, gözdeciğim lafı ağzımdan almış. Tabii ki sen de başkasının yanında gitmeye gerek kalmadan çağrılıp gideceksin gazelim. Bugüne bugün aöf'nin onur öğrencisisin.

Gözdeciğim, sen de çok iyi gidiyorsun, bak az kaldı, önümüzdeki sene de senin mezuniyetini havai fişeklerle kutlayacağız burada. Ama bir şartla, yine çalışma grubumuz olsun, beni çok motive ediyor eminim herkesi de aynı şekilde olumlu etkiliyordur. :))

Bu arada gazel hanım, gözümden kaçtı sanmayın, yine döktürmüşsünüz topiklerden sürdürürüm filan diye...

Son düzenleme:

Sinyaller geç geldi , alıcılarımda sorun vardı bugün gazelim ancak çınladılar

Derhal el atıyorum konuya , bana el atılacak konu olsun da zaten , içeriği çok önemli değil

Bu arada dün belgem geldi .Şahsımla gurur duydum

Biberon canım başladın mı çalışmaya

Bu arada gözde muhteşem bir profiterollü pasta yapmış , görmeyenler görsünler . Bu kız pek maharetli çıktı

Hadi gazeli anladık, demek sen de takılmadan geçmeyeyim dedin ha auscuğum?? Merak edenler için, henüz çalışmaya başlamadım ama önümüzdeki senenin derslerine baktım, acaba hangilerini seçsem diye düşündüm. Bak bende yalan yok.

Hmmm sabah sabah insanın canı pasta çeker mi, çekti valla...Aşkolsun size, nereden bulacağım ben şimdi pastayı... Ellerine sağlık gözdeciğim bu arada...

Tebrik ederim canımın içi, nice nice onur belgelerine hep birlikte. Aklıma bir şey geldi, hani bu üniversite sınavı sonrasında dergi reklamları oluyor ya, Türkiye ilk üçü çıkıyor ellerinde dergiyle, "... ile kazandık" diyorlar. Biz de belgelerimizle bir reklam filmi çevirip kk ile kazandık desek, nasıl olur acaba? Bence bu fikri kazene götürmekte fayda var...:))

hayırlısı olsun sıkmayın canınızı

KIZLAR BENİM ORTALAMAM 1,93 VE DD VAR ,BEN ŞİMDİ O DD OLAN DERSİMDEN GEÇECEK MİYİM? YOKSA TEKRARDAN SINAVA MI GİRECEĞİM ANLAMADIM.

bİRDE ORTALAMA 2NİN ÜZERİNDE AMA BİR TANE FF VAR O ZAMAN MEZUN OLNMUYOR MU ?

BİBERONCUM ben sana takılmadan durabilirmiyim acaba sen bi gün uğramasan gözüm yolda bekliyorum,

AUSCUĞUM evet bu aralar senin alıcılarda sorun olmalı :) uğramaz oldun, neler yapmaktasın merak içindeyim... şu siyaset topiği de olmasa kk ya uğrayacağın yok

GÖZDECİĞİM kuzum sen kendini zaten aştın da bizi bile aştın kuzum, eş..ek kadar ev hanımıyız çoluk çocuk sahibiyiz senin kadar maharetimiz yok vesselam :)
düşündüm de ben en son ne zaman pasta yaptım diye :) valla elin öpülür kuzum..sana baktıkça gıpta ediyoruz :)
hayır yani şimdi böyleysen evlenince nasıl olursun valla orası meçhul...gurme olup çıkacan başımıza

cnm ff kesin kalıyo o dersi vermeden mezun olamazsın genel ortalamanda 2.00 altı ise dd, dc, cd kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…