Kredi Verirler mi

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.038
34
Kızlar merhaba k.babam bana sordu bende fikirlerinizi almak istiyorum.
K.Babam emekli olabilmek için eksik prim yatıracak 27 bin lira civarı kredi çekecek. Emekli olmak için bankalar özel kredi veriyor mu?
Birde maaşı ve düzenli bir işi geliri yok. Kefilsiz kredi alınabilir mi. Yada kredi almak için illa düzenli maaş mı göstermek gerekiyor.

Neden kredi isine giriyor ki? Yanlis anlamayin ama o emekli maaşiyla kac sene odeyecek bu krediyi? Bence sıkıntı cekmesin boşuna. ..

Düzenli gelir gerekiyor. Hiç bir banka vermez. Birde SGK da toplu prim ödemek diye bir şey yok ki. Biz onu araştırdık 1 yıl önce yok dediler.

Neden kredi isine giriyor ki? Yanlis anlamayin ama o emekli maaşiyla kac sene odeyecek bu krediyi? Bence sıkıntı cekmesin boşuna. ..
Şimdi k.babam inşaat işinden evini geçindirecek kadar para kazanıyor toplu parayı yatırıp emekli olacak, gelen maaşı tümden krediye yatıracak.Yani şu an maaş almasada evini çeviriyor, o maası 2,5 sene yok sayacak
Düzenli gelir gerekiyor. Hiç bir banka vermez. Birde SGK da toplu prim ödemek diye bir şey yok ki. Biz onu araştırdık 1 yıl önce yok dediler.
2015 le beraber, önceden toplamda 1800 gün yatırılmış sigortası olanlar emekli olabiliyormuş tekrar soruşturun derim, haberlerde de izlemiştim.

Bankaciyim konu hakkinda bilgim old icin soylemek istedim malesef alamaz . Dyzenli gelir yoksa olmuyor ancak ciddi bi kefil olursa belki

Emeklilik için başvuru yapıp onay çıkarsa emekli maaşını alacağı bankadan kredi alabilir diye biliyorum.
Bir komşumuz ziraatten aldı, banka hiç elinize saymadan parayı direkt sgk'ya gönderiyor, maaşın yarısına da ödeme için haciz koyuyor sanırım.

evet bir arkadaşımız daha demiş ziraat diye. teşekkürler canım, direk oraya yollaması da iyi sonuçta.Yoksa toplu para bulması kolay değil su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…