Kredi kartına altın

gozluklubihatun

"DAMLA"
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
38
28
26
Kızlar kredi kartına taksitle altın alan var mı aranızda? Mantıklı bir düşünceyi gibi geliyor bana. Hem kredi notu yükselir düzenli ödemeyle hemde altın sahibi olurum diye düşünüyorum. Kredi notumuz biraz düşük önce biraz biriktirip kalanı krediyle araba almayı sonra onu satıp peşinat verip ev almayı düşünüyoruz. Sizce mantıklı mı?

Ben de alıyorum.yeni de aldım hatta.nakdimin az olduğu aylarda, altın alımını aksatmamak adına alıyorum mutlaka. 4 taksit yapıyor kuyumcular.ozellikle bonus kampanyası olan aylarda alıyorum ben de.bu sayede kredi puanim da oldukça yükseldi.benim işime geliyor ve mantıklı buluyorum.

İçimi rahatlattınız kızlar ya. Çok düşünmüştüm bu ay son taksidimizi ödiycez kredi kartına. Önümüzdeki ay bende artık kartla altın alıncam ve bonus fırsatları olduğunu bilmiyordum artık takip edicem, çok teşekkür ederim :)

İçimi rahatlattınız kızlar ya. Çok düşünmüştüm bu ay son taksidimizi ödiycez kredi kartına. Önümüzdeki ay bende artık kartla altın alıncam ve bonus fırsatları olduğunu bilmiyordum artık takip edicem, çok teşekkür ederim :)
Rica ederim kendi adıma faydalı buluyorum.biz birikimden çok borç ödemeyi başarıyoruz.bu sayede güne girmiş gibi 4 ayda altın almış oluyorum.kart fırsatlarını takip etmek önemli.mesaj geliyor bana,bu ay şu kadar alışverişe şu kadar bonus diye.bankaya o ay o kampanyaya katılım mesajı gönderdikten sonraki alış verisler geçerli oluyor.

Rica ederim kendi adıma faydalı buluyorum.biz birikimden çok borç ödemeyi başarıyoruz.bu sayede güne girmiş gibi 4 ayda altın almış oluyorum.kart fırsatlarını takip etmek önemli.mesaj geliyor bana,bu ay şu kadar alışverişe şu kadar bonus diye.bankaya o ay o kampanyaya katılım mesajı gönderdikten sonraki alış verisler geçerli oluyor.
Evet borç olunca ödeniyor ama birikime gelince sallıyor insan şunu da alayım bu da güzelmiş derken para gidiveriyor ama borç korkusundan ödeniyor. Bi de ileriye dönük kredi limitimizin yükselmesi gerek:)

kizlar hangi kredi kartlarina var bu bonus olayı garanti falan mi
benimkinde yok sanirim
ben denizbank bonus gold kullanıyorum. tüm kuyumcular 4 taksit yapıyor.zaten yasa gereği 4 den fazla yapamıyorlar.banka zaman zaman arayıp 100 tl üzeri her alışverişinizi +9 takside bölelim diyor ama o kadar uzun taksit benim işime gelmiyor. bonus kampanyası da her ay olmuyor. banka mesaj gönderiyor. mart ayı sonuna kadar gibi...katılacaksam bende katılım yazıp bankaya mesaj atıyorum ve o ay ki işlemlerimden bonus kazanıyorum.

X