Kredi kartı

Seytanolabilirim

🦁🦁🦁
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
2.984
4.159
133
38
Kızlar iyi günler iyi ramazanlar, ben 6 -7 aydır işsizim ve marketing network yapıyorum bu bankaya nasıl beyan edilir cüzi de olsa nasıl kredi kartı alınır bir bilginiz var mı? Teşekkürler şimdiden

Kızlar iyi günler iyi ramazanlar, ben 6 -7 aydır işsizim ve marketing network yapıyorum bu bankaya nasıl beyan edilir cüzi de olsa nasıl kredi kartı alınır bir bilginiz var mı? Teşekkürler şimdiden
belli bir satış cirosu olmalı ama bu şekilde de vermeyebilirler kredi kartı

Bu nasıl beyan edilir bilmiyorum da kredi kartını almak için işe gerek yok enpara kart alın önce sonra kmh tanımlıyorlar eğer tanımlamazlarsa bir iki ay kartta para döndürün açarlar kmh hesabınız açılırsa eğer kredi kartı verirler bir de aktifbank var sigortası falan olmayana düşük kredi notuna kredi falan veriyor kredi kartı var mı o bankada bilmiyorum bir bakın isterseniz

eski hesabınız kartınız vs varsa belki onun üzerinden verirler

ben bir dönem çalışmıyordum ama kredi kartımın limiti asgari ücretin 4 -5 katı kadardı

başka bankalardaki kartların limitini düşür biz bunu artıralım demişlerdi

şimdi bankalar limiti ille de artıralım diye tutturuyor

vergi mükellefi olmak için yılda 30 bin kazanç olmalıydı değişmediyse.sabit belgeli geliri olmayana kredi kartı vermiyorlar malı mülkü olsa da.ben alamamıştım annemin kartını kullanıyorum

bankadan bankaya değişiyor

ben öyle konut kredisi çekmiştim, ne işim ne malım mülküm vardı bir başka bankada hesapta param vardı, o da evin peşinatı

o hesaba tanımlı kedi kartı vs de vermişlerdi

herkes sigortalı çalışmayana konut kredisi çıkmaz demişlerdi hala ödüyorum krediyi

kefilim de memur falan değildi onun da azıcık gelir görünen bir vergi levhası vardı

bankadan bankaya değişiyor olabilir haklısınız.ben üzerimde 2 tapulu malım olmasına rağmen alamamıştım.şimdilerde değişmiş olabilir

Hesap açtır kart istediğini söyle.
Zaten tc den araştırıyorlar.
Kredi kartı verilir, verilmez, verilirse limiti şu kadar diye çıkıyor onların datalarında.

bankadan bankaya değişiyor olabilir haklısınız.ben üzerimde 2 tapulu malım olmasına rağmen alamamıştım.şimdilerde değişmiş olabilir

benim bu anlattığım da eski 2012-2013 falan

aradan yıllar geçti

bir başka bankada da bir gün bir işlem için müdür yardımcısının önüne gittim

ekrandan imzama bakıyordu, hesap miktarlarını da görüyor galiba

adam bu maaşınız neden asgari görünüyor, onu müşteri temsilcinize düzelttirin dedi

adam çok emindi maaşımın asgariden fazla olduğunu, oysa sigortam yoktu bu nedenle de gelirim yoktu

bir de artık çocukların okulları da anlaşıyor banka ile kredi kartı vs veriyor banka

bende uzun yıllardır kullanılmayan bir kart var, oğlum anaokuluna giderken çıkartmışlardı oğlum ortaokulda (

Çok ama çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…