• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı ile ödeme olmasınnnn

ben şimdi trendyola email attım durumu izah ettim burdaki çoğunluğunda istediğinden bahsettim, sizlerde atın derim inşallah dikkate alırlar :97:

Offf Trendyol'un kredi kartı ile ödeme şeyinden nefreet ediyoruuummmm:95: Çok beğendiğim birşeyi alamadım bunun yüzündeennn:105:

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bende sırf bu yüzden alışveriş yapmıyorum Markafoni ve Trendyol' dan. Dergivitrini diye bir site buldum orda var kapıda ödeme ayrıca ücret de almıyolar kapıda ödeme için ordan alıyorum bende:(:43:

Değerli Üyemiz;

Şu anda sitemizde %100 güvenli bir sistem dahilinde sadece kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor, ama ilgili birimlere talebinizi iletiyoruz.

İlginiz için teşekkürler

asıl kredi kartıyla almak güvensiz bizler için, aylardır oyalıyorsunuz çalışmalarımız devam ediyor yok iletiyoruz diye :47:

tam bir sipariş vericektim ki son anda iptal ettim bu kredi kartı yüzünden cesaret edemiyorum.kapıda ödeme olsun!annem de çanta siparişi vercekti ondan da vazgeçtik

Sitemiz üzerinden %100 güvenli biri sistem dahilinde sadece kredi kartı ile ödeme alabiliyoruz, fakat bu isteğinizi en kısa zamanda değerlendirebilmek adına ilgili birimlerimize iletiyoruz.

tabi kredi kartıyla hemen para hesaplarına geçiyo kolaylarına geliyo.kapıda ödeme olmayan siteden alışveriş yapmıyorum:45:

Back