kredi kartı ile ödeme olmasınnnn

_cimcime_

Ya Fettâh Ya Rezzâk
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2007
898
4
96
Artvin
trendyol.com dan alışveriş yapıyorum fakat kapıda ödeme olmasını istiyorum.benim gibi düşünen bayanlar kesin vardır.ilgili yerlere duyurulur lütfen kredi kartı olmayan,kullanmak istemeyen kişileride düşünürsenizz çok sevinirizzzzzzz...

kesinlikle katılıyorum ve bende kapıda ödeme imkanı olmasını istiyorum..

evet kesinlikle bu sebeple alışveirş yapamayan bir sürü insan olduğunu düşünüyorum havale bile yok trendyolda tek seçenek kredi kartı. bence bunun üzerinde düşünülmeli ve değişiklik yapılmalı

evet kesinlikle ya kapıdan ödeme ya da en azından havale ile ödeme olmalı

evet ya sırf kredi kartının zorunlu olması yüzünden alışveriş yapamıyorum.kapıda ödeme de bi seçenek olsun lütfen

Benim kredi kartım yok ve bu yüzden alışveriş yapamıyorum. Kapıda ödeme olsun yaa :95:

bende kredi kartı yüzünde alışveriş yapamayanlardanım

kapıda ödeme yada bankamatik kartı ile nakit çekim olsun istiyorum

bunun bir an önce değerlendirilmesini istiyorum kapıda ödeme olmalı ve bankamatik ile de alışveriş yapılmalı:84::84::84::84:
:84::84:bir an önce:84::84::84::84:

bende sırf bu yuzden alamıoyorum.kapıda odeme olsa yada bankaya yatsa ne olur aslında hep beraber sıtenın adresıne yazsak ne kadar cok olursak belkı degerlendırırler.

Benim de kredi kartım yok ben de bu yüzden hiç bir şey alamıyorum kapıda ödeme seçeneği olmalı mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…