• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı alamıyorum

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba kızlar
bir buçuk sene oldu çalışıyorum sigortam var
ama kredikartı alamıyorum

akbank
garantı bank
finansbank
hepsi reddetti
şuan ziraat bankasında işlemde sonucu ne olur bilmiyorum gidip soramadım da bankaya
ziraat bankasında hesabım var hatta maaşım oraya yatıyor
ilk önce ziraate başvurdum bir kaç gün sonra sonucunu öğrenmeye gittim bana kefil bulmalısınız dedıler ama ben ıstemıyorum
daha sonra maasımı burdan alıyorum ben calısıyorum da zaten bordro getırdım falan dedım tekrarladılar basvurumu
maasımı bazen elden de aldıgım oluyor ama genelde hesabıma yattı
doger bankalar nıye vermıyor anlamıyorum
daha once banka gecmısım olmadıgı ıcınmiş
ılk kredı kartı oldugu ıcınmış iyide ben bu ilki kimden alacağım ?

Hic bulasma.Bende 3 tane var da noluyor? Cektigim 3 kredi icin verilen ve zarfindan cikarmadigim aktif olmayan 3 tane de cabasi...Nakit yasa.Kafa rahat mis gibi.Simdi gibip 1.500 lira kredi karti odeyecegim misal.Bu borcun tamami da degil asgarinin biraz ustu.Vermesinler daha iyi.Keske bana da vermeselerdi..

Hic bulasma.Bende 3 tane var da noluyor? Cektigim 3 kredi icin verilen ve zarfindan cikarmadigim aktif olmayan 3 tane de cabasi...Nakit yasa.Kafa rahat mis gibi.Simdi gibip 1.500 lira kredi karti odeyecegim misal.Bu borcun tamami da degil asgarinin biraz ustu.Vermesinler daha iyi.Keske bana da vermeselerdi..
ya ama lazım oluyor
yapamazsam kapatırım olur bıter
ben cok lımıtlı ıstemıyorum zaten
her ay ufak tefek alısverıslerım oluyor
lazım oluyor

Alla alla ilginçmiş öğrencilere bile zorla veriyorlar.
Bu bankalar öyle bir şey ki kredi çekiyorsun bir ton evrak arasında sana çaktırmadan kredi kartı baş vurusu imzalatıyorlar. Resmen sahtecilik aslında. Başıma geldiğinden biliyorum. İmza atıyorum "bu ne dedim ben kredi kartı istemiyorum ki" dedim. "en azından sormanız lazım böyle çaktırmadan resmen geçiriyorsunuz millete " dedim.
Kız resmen yalvardı. "alın kırın atın kullanmayın şifre almazsanız bir şey olmaz." prim alıyorlarmış her karttan. Kızı kırmadım aldım da uyanıklar maaş kartımın şifresiyle aynı yapmış kullanıma hazır diye not düşmüş. Aradım kapattırdım kartı da 50 kere aradılar 100TL bonus verelim kapatmayın diye.

Geçen de yazdım çalışmıyorum ve yüksek limiti Kartlarım var

Hatta bir bölümünü zorla verdiler ben istemedim

Bu çifte standart neden

Bir de vermeyen bir gerekçe söylemedi mi

Arkadaş ev kredisine başvurdu reddedildi

Yıllar önce vefat eden annesinin dayısının şirketinde hissesi varmış orada vergi borcu varmış buna da o borç miras kalmış

Red gerekçesini öğrenin mutlaka ileride daha büyük bir ihtiyaçta ayağınıza dolanmasın

bende iki yıldır garanti bankasından alıyorum maaşımı. . telefnla arayıp kart istermisiniz diye sordular. . Hiç kullanmamştm hadi benimde olsun dedim :)

Ama yok onay gelmiyor. . Hatta eşimde aynı bankada çalışıyor . . reddediyorlarmış. . sebep ne hiç bir bilgim yok

Geçen de yazdım çalışmıyorum ve yüksek limiti Kartlarım var

Hatta bir bölümünü zorla verdiler ben istemedim

Bu çifte standart neden

Bir de vermeyen bir gerekçe söylemedi mi

Arkadaş ev kredisine başvurdu reddedildi

Yıllar önce vefat eden annesinin dayısının şirketinde hissesi varmış orada vergi borcu varmış buna da o borç miras kalmış

Red gerekçesini öğrenin mutlaka ileride daha büyük bir ihtiyaçta ayağınıza dolanmasın
ya anlamadım ki gerekçe olarak ilk defa alıyorsunuz, her hangi bir banka geçmişiniz yok( kredi çekme falan ) o yüzden
ya ben illaki kredi mi çekmem gerek daha iyi değil mi geçmişim olmaması ( kötü bir geçmişim yok bu zamana kadar tel faturası bile geçiktirdiğim olmadı)
aylardır oraya başvur bekle gel git bilmem ne bi kart almaya uğraşıyorum sinir oldum
akbank
finansbank
yapıkredi
bunlara telden basvurdum ziraate gittim direk bordro falan verip şubden basvurdum bakalım ziraatten hiç degilse umutluyum bu sefer

Bu ara piyasaların durumu sebebiyle bankalar kredi ve kart verirken çok detay inceliyorlarmış. sanırım bu sebebe takılı kalıyorsunuz.
Yine de çok anlamsız geldi size yapılan. Sonuçta kart kullanmamışsınız kart geçmişiniz yok olumsuz şekilde.
Öğrencilere bile veli onayı dahi olmadan açılan kredi kartları varken, maaş hesabınızın bağlı olduğu banka dahil olmak üzere kart vermesi çok ilginç.

ya ama lazım oluyor
yapamazsam kapatırım olur bıter
ben cok lımıtlı ıstemıyorum zaten
her ay ufak tefek alısverıslerım oluyor
lazım oluyor
artık yeni yasalar geregi senin maaş ortalaman ile kredi kartı veriliyor diye biliyorum. annen kefil olsun. sonucta annen. 900 tl en düşük lmit diye biliyorum. limitini de yükseltmez ise sorun olmaz.

Kredi mağdurlarının çokluğu nedeniyle, devlet artık herkese kredi kartı verilmesine izin vermiyor. Almayın bence de.

ya anlamadım ki gerekçe olarak ilk defa alıyorsunuz, her hangi bir banka geçmişiniz yok( kredi çekme falan ) o yüzden
ya ben illaki kredi mi çekmem gerek daha iyi değil mi geçmişim olmaması ( kötü bir geçmişim yok bu zamana kadar tel faturası bile geçiktirdiğim olmadı)
aylardır oraya başvur bekle gel git bilmem ne bi kart almaya uğraşıyorum sinir oldum
akbank
finansbank
yapıkredi
bunlara telden basvurdum ziraate gittim direk bordro falan verip şubden basvurdum bakalım ziraatten hiç degilse umutluyum bu sefer
Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.

Kötü bir geçmişiniz yok iyi bir geçmişinizde yok, bende bankada çalisiyorum şuan doğum iznindeyim, nötr müşteri olarak görünüyorsunuz, bu yuzden vermiyolar bankalar. Ayrica sssk'da önemli yatmiş olmasi.
ne yapmam lazım pekı nasıl bır gecmıs olusturacagım :)
bır seneyı gectı calısıyorum sıgortam var

Boşverin kartı.

Maaşınız ne kadar ne kadar limit istediniz.

Maaşın sürekli yatmadığı içindir bekli. Parası yok ödeyemez diye vermemişlerdir. Ki en başından yapılması gereken buydu. Millet batmazdı... keşke daha önce yapsalardı

ne yapmam lazım pekı nasıl bır gecmıs olusturacagım :)
bır seneyı gectı calısıyorum sıgortam var
Genelde müşteriler aileden birinin üzerine ek kart çikartiyor kartta kendi ismi yaziyor limiti cok değil 300 tl veriliyor. Duzenli odemede zaten sizin findeksiniz yukseliyoruz. Genelde akbank uzerinden ve garanti bankasindan daha sık cikiyor. Onlar baska detay istiyor bildiğim kadari ile. Ama ilk olarak ek karttan baslarsaniz daha kolay olur. Ayrica internet uzerinden yaptiğiniz olumsuz başvurular kredi notunuzu %55 etkilemektedir.

bence bulaşmayın
az miktarla açılıyor önce sonra yükseltiliyor
debit kartınızla idare edin derim :KK66:

zaten düşük miktarla açacaksanız hiç bulaşmayın ihtiyaç sınırsızdır hergün bir yenisi eklenir
ayrıca mhtemelen maaş hesabınız normal hesap olarak açılmış olabilir, bankaya maaş hesabı olarak mı gözüküyor sordunuz mu? ben maaş hesabı açtırdım 1 yıl peşimde koştular adınıza kredi kartı var gelin alın diye
meğer maaş hesabı açanlara otomatik kredi kartı çıkıyormuş (not:bu 5 yıl önceydi)

Daha önce bankayla çalışmanız olmadıysa kkb puanınız sıfırdır. Sıfır kkb puanıyla büyük bankalar kredi kartı vermez. Yeni açılmış bankaları deneyin. Odebank mesela. Müşteri portföyü oluşturmaya çalıştıkları için sıfır kkb puanıyla kart verebilirler.

Back
X