Kredi ile araba almak isteyen eş

Öyle bir durum yok bence
Arabamız 97 model şu an satsak 90 bin tl civarı
Çok ufak tefek problemleri oldu şimdiye kadar
Temiz bir araba bulursa sorun değil 200 bine gayet binilir arabalar bulunur

Kredi çekilmiş. O parayla bir sey yapmazsanız Asil paranız çöp olacak. Araba illa değerlenir satarsınız. 250 bin liraya eski de olsa temiz küçük bir araba bulunur. Benim 2006 model chevrolet spark var otomatik. Gece aylarda 175 bin liraya satılıyordu. Bu ay 250 bin olmuş. İnanamadım. Ağır hasar kaydı filan yoktur mesela benim arabamın da. Pek masrafa çıkarmaz. Zaten otomatik. Kullanmasında ne var. Böyle bir şey alsın işte.

Öyle bir durum yok bence
Pek olası değil, siz iyi bakmışsanız az sorunu çıkmıştır. Aracınız 26 yaşında yalnız, bir süre sonra yalnızca parçaları için hurdacılar veya belli başlı işlerde kullanmak için ölücüler kovalayacak. Konu sahibinin eşi İnşallah bulur temizi , dürüst bir satıcıyı ama arabadan anlayan bir adam da değil anlattığı kadarıyla. Bu piyasada rahat dolandırılır

Benim esim de 30 yasina yakin ogrendi araba kullanmayi. Ben ogrettim sevgiliyken arabami verip. Yani yasi konusunda bir sey demiyorum. Bundan once firsat olmamistir, gerek olmamistir ogrenmemistir. Siz sanki ben odeyecegim o keyfini cikartacak, kaza falan olursa da masraf artacak diye kuruyorsunjz kafanizda.

Valla anlayan biriyle alması gerekir evet. Çünkü dolandırılma ihtimalleri yüksek.
Biz 2 sene önce aldık ilk sahibi vefat etmişti şu an 190 bin kmde araba.
2000 model falan alır bence. Önemli olan motorun sağlamlığı ve büyük kazası olmaması

Evhamlisiniz bence. Kimse anasının karnından öğrenmiyor araba kullanmayı. Eğer zorlanırsa bir kaç ders şehir içi trafik eğitimi alır.

200 bine düz vites iş görecek araba bulunur. Çok kaliteli donanımlı olmaz ama ayağı yerden keser yıllarca kullanılır.

Keşke eşinizin hevesini kırmasanız

gözü çok bozuklar araba kullanıyor. kullanır. sürmeden geliştiremez. zaten şu aşamada sıfır araba da olmaz. üzerine birazcık koyup daha iyi bir ikinci el alabilirsiniz.

Psikolojik hap dediğiniz mesela algılarını etkiliyor mu, uyku yapıyor mu, trafikte tehlike arz edecek durumlar olabilir mi? Mesela ben de hap kullanıyorum ama gündüz hapımın bir yan etkisi yok ama gece yatarken ketya kullanıyorum. Bunu kullandıktan sonra asla direksiyon başına geçmem çünkü uyku yapıyor. Gece araba kullanacağım zaman asla içmiyorum.

Bence özel ders alsın

Kullanmayı çözer onda bişey yok ama işin finansal boyutunda çok haklısın. Birde O sarı siteyi erkeklerden çok geziyorum O rakamlara araba kısıtlı hatta alınacak gibisi yok desem yalan olmaz ince eleyin sık dokuyun bilen biriyle gidin

Bakış açınız çok farklı, araba artık lüks değil bir ihtiyaç hatta bu zamanda iyi bir yatırım aracı. Eşiniz öğrenemese bile siz sürmeyi öğrenin. Çocuğunuz hiç büyümeyecek mı okula kursa gitmeyecek mi ? Her zaman dolmuşlarda, otobüslerde mi gezeceksiniz?

Tamam öğrensin ama ben çocuğumun rızkından kısıp o oyuncak oynasın diye mi vereceğim 250 bin TL'yi
Araba oyuncak değil ki inanın artık büyük ihtiyac çocuğunuz muhtemelen daha küçük. Bir yerlere çok gitmiyorsunuz ama yarın kursa vs gittiğinde eliniz ayağınız olcak. Zaten gezmeye bile giderken çocukla toplu taşıma zor değil mi? Taksi deseniz ateş pahası. Bana eşiniz isteği çok normal hatta çok geç kalmış bir istek olarak geldi

Araba oyuncak değil ki? Aslında temel ihtiyaç bile malesef. Ben de toplu taşıma kullanımını desteklerim doğa için özellikle ancak bir erkeğin araba istemesi kadar doğal bir şey de yok. Kaldı ki ev parası çektirip lüks araba da istemiyor, ayağını yerden kesecek ucuz sağlam bir araba istiyor eşiniz. Benim eşim, kriterim bu kadar düşükken beni reddetse çok içerlerdim… ki araba eşinizin değil, ortak sizin olacak. Süremediğini görürseniz o zaman satarsınız ancak araba sürmek de atom parçalamak değil. Ne ğsikopat değişik adamlar var, gayet sürüyor hepsi. Siz de ehliyet alın, beraberlen siz de sürebilirsiniz

Öyle bir durum yok bence

200 bine düz vites iş görecek araba bulunur. Çok kaliteli donanımlı olmaz ama ayağı yerden keser yıllarca kullanılır.

Bende sizlere katılıyorum.
Herkes 800-900 binlik araçlara binmiyor ki. Günümüzde bu meblağlar karı - koca çalışarak bile kolay ulaşılamıyor. Kaç yıl alır biriktirmesi , kim bilir.
Hele ki ev kira ise, çoluk çocuk var ise vs. bu meblağları birilerinden desteksiz ulaşmak kolay değil.

Araçtan anlayan bir insan, 200 bine de uygun araba bulabilir diye düşünüyorum.
Ayağını yerden keser.

Omur boyu arabasizmi durucaksiniz yuzbin nedirki bu devirde alsin ogrensin ilerde satar yukseltirsiniz rahatladikca bukadar cocugumun rizki diyecek bisey yok siz ailesiniz parayi gidip baskasina vermiyosunuz sonucta

O paraya düzgün araba gelmez ama krediyi çekmişsiniz bir kere,mecbur alacaksınız yoksa çarçur olur gider.

Eğer başka krediniz yoksa ve başka bir yatırım aracında parayı değerlendirmeyeceksiniz arabayı almalısınız.
Araba da gayet bir ihtiyaç. Arabayı aile gezilerinizde Haftasonu gezmelerinizde kullanırsanız güzel olur. Evet bu fiyatlarda iyi bir araç olmayacaktır ancak ne zamana kadar araçsız kalacaksınız ki? Çocuğunuzun ihtiyaçları arttıkça hep öteleyeceksiniz. İyi kötü acil durumlarda kullanabileceğiniz bir aracınızın olması iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…