Tamam öğrensin ama ben çocuğumun rızkından kısıp o oyuncak oynasın diye mi vereceğim 250 bin TL'yiAraç kullanmadan nasıl uzmanlasacak ki? Herkes annesinin karnından bilerek doğmuyor. Başta bir kaç ders alsın pratiklik olsun diye. Sonra yavaş yavaş trafiğe çıkar. Önce kısa mesafe geniş yollarda başlasın. Sonra alışır zaten
Zaten şu anda eşim maaşını zor yettiriyo öyle olsa ne yapar bilmiyorumO paraya aldığınız araba sanayiden çıkmaz, bir de ona masraf yapacaksınız. Adam kafaya koymuş gibi ama siz dur yapma deseniz duracak mı? Ben size hak verdim. Kredi masrafının yanında sigorta , yakıt eger yaptırırsanız kasko, muayene bir de bu psikolojide birinin yiyeceği cezalar vs vs de eklenecek.
Tamam öğrensin ama ben çocuğumun rızkından kısıp o oyuncak oynasın diye mi vereceğim 250 bin TL'yi
100 er bin TL eşim ve ben kredi çektik. Eşim araba istediği için. Yalnız bu fiyatta arabalar çok eski. 20 yıllık arabalar. Üstelik eşim ehliyeti var ama araba kullanmayı pek bilmiyor. Daha hiç arabayı kullandığını görmedim. Birkaç kere arkadaşının arabasını çok kısa kullanmış sanırım. Onun haricinde hiç yok. Bir de ani sinirlenen biri. Ve olumsuz bir durumda çok panik oluyor yersiz. Eli ayağı birbirine dolanıyor. Bu yüzden araba kullanmayacağını düşünüyorum ve güvenemiyorum. Psikoloji hapı da kullanıyor. Ama onu her zaman kullanmıyor düzensiz kullanıyor. Tüö bunlar bir araya geldiğinde 3 sene kredisini ödeyeceğim ve bu parayı heba etmek istemiyorum açıkçası. Hadi malı geçtim bir de kaza yapar da canımıza bir şey olursa düşüncesi var. Evet bazıları da araba almadan öğrenemez diyor. Ama 200 300 bin de benim riske atacağım bir miktar değil 15 bin pira kazanmak için kendimi yırtıyorum işte. Bilmiyorum ben mi evhamlıyım yoksa haklı mıyım sizin fikrinizi almak istedim
Çocuğunuza bir şey olsa ya da acil bi durum araba ne kadar önemli. Aslında araba her durumda önemli. Adamda 17 yaşında ergen değil babasından araba kaçıran ergen muamelesi yapıyosun resmen adama:) Boşver alın arabayı tecrübe ettiğinde çok rahat edersiniz. Hatta ilerleyen zamanda sende öğrenirsin.Tamam öğrensin ama ben çocuğumun rızkından kısıp o oyuncak oynasın diye mi vereceğim 250 bin TL'yi
ailemin arabası vardı hep o şekilde alışmıştım evlenince eşimin yoktu ben baya zorlandım,taksiyle fln hallettik işlerimizi ne gerek var arabaya fln deyip duruyordu, sonra ben araba aldım şuanda esim arabadan inmiyor,arabasız kesinlikle olmuyor,araba ihtiyaç ve çok gerekli,eşimde bilmiyordu simdi bana vermiyor arabamı,zamanla ögrenilir zor bişey değil,ama o paraya nasıl bir araba alınır bilemedim ama kendisi bulmuştur muhtemelen,bide çocugunuz okula başlayıncada işinize yarar bence araba mantıklı100 er bin TL eşim ve ben kredi çektik. Eşim araba istediği için. Yalnız bu fiyatta arabalar çok eski. 20 yıllık arabalar. Üstelik eşim ehliyeti var ama araba kullanmayı pek bilmiyor. Daha hiç arabayı kullandığını görmedim. Birkaç kere arkadaşının arabasını çok kısa kullanmış sanırım. Onun haricinde hiç yok. Bir de ani sinirlenen biri. Ve olumsuz bir durumda çok panik oluyor yersiz. Eli ayağı birbirine dolanıyor. Bu yüzden araba kullanmayacağını düşünüyorum ve güvenemiyorum. Psikoloji hapı da kullanıyor. Ama onu her zaman kullanmıyor düzensiz kullanıyor. Tüö bunlar bir araya geldiğinde 3 sene kredisini ödeyeceğim ve bu parayı heba etmek istemiyorum açıkçası. Hadi malı geçtim bir de kaza yapar da canımıza bir şey olursa düşüncesi var. Evet bazıları da araba almadan öğrenemez diyor. Ama 200 300 bin de benim riske atacağım bir miktar değil 15 bin pira kazanmak için kendimi yırtıyorum işte. Bilmiyorum ben mi evhamlıyım yoksa haklı mıyım sizin fikrinizi almak istedim
Bütün bunları kredi çekmeden önceden düşünmeniz gerekmiyor muydu?100 er bin TL eşim ve ben kredi çektik. Eşim araba istediği için. Yalnız bu fiyatta arabalar çok eski. 20 yıllık arabalar. Üstelik eşim ehliyeti var ama araba kullanmayı pek bilmiyor. Daha hiç arabayı kullandığını görmedim. Birkaç kere arkadaşının arabasını çok kısa kullanmış sanırım. Onun haricinde hiç yok. Bir de ani sinirlenen biri. Ve olumsuz bir durumda çok panik oluyor yersiz. Eli ayağı birbirine dolanıyor. Bu yüzden araba kullanmayacağını düşünüyorum ve güvenemiyorum. Psikoloji hapı da kullanıyor. Ama onu her zaman kullanmıyor düzensiz kullanıyor. Tüö bunlar bir araya geldiğinde 3 sene kredisini ödeyeceğim ve bu parayı heba etmek istemiyorum açıkçası. Hadi malı geçtim bir de kaza yapar da canımıza bir şey olursa düşüncesi var. Evet bazıları da araba almadan öğrenemez diyor. Ama 200 300 bin de benim riske atacağım bir miktar değil 15 bin pira kazanmak için kendimi yırtıyorum işte. Bilmiyorum ben mi evhamlıyım yoksa haklı mıyım sizin fikrinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?