kredi çekmedim diye triplere giyen kayın

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
kızlar burası olmasa içimi dökecek kimse yok. özet geçeyim. eşimin abisi aracılığı ile işe başladım. abi aile sorunlarından dolayı bizim hiç bir hayır işlerimizde bulunmadı. eşimle de düşman gibilerdi. ben eşimin ailesinin yalanlarından ve plansız yapılan düğünden dolayı evime 3 saatlik mesafede olan işimden çıkamadım. 7 - 8 ay boyunca çalıştım. eşimde bu arada abisi ile barıştı. uzak mesafede işe gittiğim için işimi değiştirmek zorunda kaldım ve abinin çalıştığı yere başvurdum (eşimin ve abisinin önerisiydi) internetten başvuru yaptım ve görüşmeye çağırdılar. abi de sağolsun referans oldu. aynı pozisyonda işe başladım, eski işimin aynısı diyebilirim. neyse biz abi ve ailesi ile görüşmeye başladık falan arada dedikodumun yapıldığı biliyodum abi ve eşi tarafından. her gitmemizde birşeye kulp buluyorlardı küsmek için. gezmemiz bile dillerindeydi. ben pek aldırmamaya çalıştım.
ara sıra abi eşimden borç istiyordu biz de olmadığı için veremiyorduk. bir hediyesini bile görmedim bu insanların, üstelik çocuğunun sünnetini eşim yaptırdı ve hediyesini de ben aldım altın taktım. en son konu da benden kredi çekmemi istedi. eşim abisine bana konuyu açmamasını benim kredi çekmeyi kabul etmeyeceğini söyledi. 2 hafta sonra abi direkt beni aradı, 10 milyar ihtiyacı olduğunu ve kredi çekmemi istedi. kendi maaşından kesileceğini söyledi ve ısrarla kredi çekmemi istedi bir de beni ikna etmeden muhasebecileri yanıma gönderdi ikna etmek için. ben abiye akşam konuşuruz dedim. eşimle paylaştım bu durumu eşim abisinin maddiyatçı olduğunu, kesinlikle kredi çekmemi ve çekersem de ödemezse ben kefil değilim dedi. bende arayıp söyledim bizimde ev kredimiz var belki benimde krediye ihtiyacım olur çekemiycem abi beni yanlış anlama dedim.
aynı günün akşamı eşim abisiyle görüşüyor, ve abi bana sitem ediyor ben nomadd ı işe verdim falan diyor. eşiminde zoruna gidiyor, benim sana onca iyiliğim var laf mı şimdi bu diyor. o günden sonra konuşmuyoruz. çok zoruma gitti nomadd ı işe verdim demesi. işten çıkmayı düşünüyorum ama maddi olarak zor duruma düşerim diye korkuyorum gerçekten çalışmaya ihtiyacım var. ama bu sözleri üzerine de onunla aynı yerde çalışmak istemiyorum.

aa o referans olmussa sizin de deneyiminiz vardi canim. hiic ben ettim triplerine girmesin kolaysa onun lafiyla cikarsinlar bakalim isten. kredi cekmemekle de en iyisini yapmissiniz. herkesin paraya ihtiyaci var tek zor durumda kalan o mu

ya bırak ne bırakacaksın işi.oldu canım sana referans oldu diye aylık maaşını ona ver.adama bak yaaa azcık faydası dokundu ya şimdi nasıl nerden ne çarparım diye dolaşıyor.gıcık oldum abiye.

kesinlikle haklısınız..sakın kredi çekmeyin..başka yerlerden iş bakın kendinize...bulduğunuz gibi hemen çıkın.......

nomad önceki konunuda çok iyi biliyorum
vicdan yaptırıyor aklınca
sakın haa sakın aman kötülük olmasın diye işi bırakmaya veya kredi çekmeye çalışma
eşi çalışsın çok sıkışıksa

İş yeri abisinin olsaydı ve sizi işe alan abisi olsaydı çıkın derdim. Ama siz oraya kendiniz başvuru yaptınız ve insanlar sizi deneyiminizden dolayı işe aldı. Yoksa siz tecrübesiz olsaydınız değil abisinin referans olması ne olursa olsun işe alınmazdınız. Bu yüzden içiniz rahat olsun siz o işi hakkınızla aldınız ve hakkınızla da ekmeğinizi kazanıyorsunuz. Kredi konusuna gelince de en iyisini yapmışsınız çekmemekle. Çok biliyorsa o size iknaya gelenler çekiversin krediyi abiye, ee sonuçta hatrı sayılır bir personel değil mi orda

Olduuu altı ustu referans oldu dıye maasını dırek onun hesabına yatırsınları beyefendı ısterse..zaten tecrubelı oldugunuz bır ısmıs hıc boyle dusunup ısten cıkmay dusunmeyın..ıyıkı de cekmemıssınız kredıyı bu devırde kımse ıcın cekılmez

Eşinizin abisinin dediklerini üzerinize alınmayın, kimse için borç altına girmek ve kredi çekmek zorunda değilsiniz çekeceğiniz rakamda büyük bir rakam.

İş konusuna gelince sizin tecrubeniz sayesinde abisi sadece referans olmuş size iş verdiği felan yok siz tecrubesiz evde oturan birisinizde bunun karşılığında kendi işyerinde iş vermiş gibi konuşmasın boşuna. Şuan para kazanıyorsanız siz emeğinizin zamanınızın karşılığı olarak kazanıyorsunuz kime babasının hayrına çalıştırmıyor o nedenle söylenenleri hiç ama hiç üzerinize alınmayın ağzı olan şuursuz konuşuyor, sizin vicdanınız rahatsa gerisini boşverin.

Deli oluyorum böyle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…