- Konu Sahibi deu_lolita
-
canım benim ben mutlu oluyorum size yardım ettikçe faydam dokunuyosa ne mutlu bana:kedi:üzerinizde mal mülk varsa zor olur cıkması,yoksa kolaylasır.babanın calıstıgı yer özel şirketse,devlete bağlı değilse ve basvurular geldiginde baban resmi olarak o işte görünmüyosa,babam calısmıyo diyebilirsin.bana basvuru zamanı özelden mesaj at babam işe girdi girmedi diye hatırlat.maas bordrosu isterler tatlım..yurt konusunu merak etme yerlesirsin bir yere mutlaka.ama dedigim gibi 1 araba 1 ew varsa üzerinizde,cok zor.öpüyorumopuyorumnanaktan
deucumm acil yardımın gerekli bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi bi fikrin var mı :S
Canım var malesef bir evimiz var üzerinde bir de arsa
Of ya işalah yurt çıkar en azından ya
Burs almam benim için çok iyi olurdu ya
Bu arada maaş bodrosunu ne zamn ne şekilde istiyorlar
Bi de hangi ayın mesela haziransa benim babam haziran da çalıştığı yerde çalışmıyor şu an :uhm:
deucumm acil yardımın gerekli bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi bi fikrin var mı :S
papatyam 7 sen adanalımısın canım oğlum bu sene adanaya geliyor
netten oradaki yurtları araştırdık ama özel yurt pek yok gibi senin bildiğin varsa yazarmısın tşk
canım nasılkontrolettın onu bır paylasırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?