• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi, Burs, Katk Kredisi vs....Hakknda herey!

kyk nın verdiği karşılıksız bursa başbakanlık bursu mu deniyor? yoksa ayrıca kyk nın sitesinden başbakanlık bursu için başvuru mu yapmak gerekiyor?

ben de başvurdum bakalım hayırlısı kardesım de unv.e basladı bu sene onada yaptık 2 yıllık okuyacak o cıkma ıhtımalı var mı kardesıme kızlar..ayy gerı odemelı alacam bıara demıstım ama celdıler gerı nasıl odeyeceksın falan dıyee neyse cıkmazsada napalım okul il ıcınde nasılsaa gıdıp gelecezz =)

Son düzenleme:
kızlar ben aldım öğrenim kredisi çok pişmanım aldığın zaman öyle güzel yiyosin ki ama okul bitince kara kara düşünüyosun şimdi üniversite okuyosunuz toz pembe hayalleriniz var devlet olmazsa özelde çalışırım diyosunuz ben eğitim fak. mezunuyum ve tanamıyorum üniversitede okurken zannediyosun bütün kapılar açılacak sana ama bitirdikten sonra herşeyi anlıyosun. hangi arkadaşımla konuşsam ne yapacaz nasl ödeyecez keşke almasaydık diyo 4 milyar aldık 6 milyar ödeyecez ki onuda ödeyebilirsem ödeyemezsem faiz üstüne faiz almayanlar iyikide almamış diyo.o para bedava gibi geliyo nasıl harcadığını bile anlamıyo insan.

ay canmm ınss zorlanmadan odeyebılırsınn :Saruboceq: bende kardesım de okuyacak annemler zorlanacak dıye ıstıyordum ama vazgectım yaa.. 2 tl m de olsa gıder gelırım napım artık ıns burs cıkar tek umıdım

ya vakıflar da hikaye hepsini aradım biri burs vermedi bee hepssinin bahanesi war:kızgın:

ya vakıflar da hikaye hepsini aradım biri burs vermedi bee hepssinin bahanesi war:kızgın:

ben 2 vakıftan burs alıyodum güyaa ikiside sadece birkere verdi yardım severler para vermiyolarmış:)))) bahane yaa devlete veriyolar gibi gösterip vergiden düşüyolar kaydını alıyolar bir kere yatırıyolar tamam. üstelik ona güvenip bide borç ediyosun zarardan başka bişe değil.

Kızlar, bana zaten çıkmayacağı kesin daha önce üniversite okuduğum için fakat kuzenim için soruyorum, şimdi öğrenim kredisi ve burs için başvuruda bulundu, okul kayıtlarıda bu hafta başlıyor şimdi nasıl olacak? Okula kayıt için gittiğinde harç ücretini ödeyecek mi, ödemeyecek mi ben bunu anlayamadım.Öğrenim kredisi zaten okul harçları için alınan bir kredi değil midir neden kasım ayında açıklanıyor anlayamadım :( Bir arkadaş şu anda okula harç için çok düşük bir meblağ yatıracağını sonra eğer kredi çıkmazsa kalanını tamamlayacağını söyledi ama ben bu işten bir şey anlamadım.Bilgilendirirseniz sevinirim

tamamen baş belası bir şey.çok ihtiyacı olmayan alamsın bence geri ödemeleri çok yüklü tefeci gibiler valla.öde öde canım çıktı.iş bulamayan arkadaşlarımınki faiz yiyor.kimine haciz bildirimi geldi.

Kızlar, bana zaten çıkmayacağı kesin daha önce üniversite okuduğum için fakat kuzenim için soruyorum, şimdi öğrenim kredisi ve burs için başvuruda bulundu, okul kayıtlarıda bu hafta başlıyor şimdi nasıl olacak? Okula kayıt için gittiğinde harç ücretini ödeyecek mi, ödemeyecek mi ben bunu anlayamadım.Öğrenim kredisi zaten okul harçları için alınan bir kredi değil midir neden kasım ayında açıklanıyor anlayamadım :( Bir arkadaş şu anda okula harç için çok düşük bir meblağ yatıracağını sonra eğer kredi çıkmazsa kalanını tamamlayacağını söyledi ama ben bu işten bir şey anlamadım.Bilgilendirirseniz sevinirim

katkı kredisi hep öyle geç açıklanır.harcı yatıracaksınız eğer çıkarsa geri iade ediyorlar zaten yatırdığın harç parasını.

katkı kredisi hep öyle geç açıklanır.harcı yatıracaksınız eğer çıkarsa geri iade ediyorlar zaten yatırdığın harç parasını.

Hahaha bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! İnsanlar zaten harcını ödeyemedikleri için başvuruda bulunuyor, önce borç harç al okula öde sonra devlet geri ödesin biraz tuhaf olmuş.Cevabın için çok teşekkür ederim tatlım kafamızdaki bütün soru işaretlerinin cevabı oldu.Öptüm

Öğrenim kredisi almıştım hala daha ödeyemedim bi kere 350 TL yatırdım baktım daha faizini ödemem bi senemi alıcak bıraktım evleniyorum düğünümde bişi takılırsak onunla kapatacam artık öğrenim kredisine burs mantığıyla yaklaşmayım valla ödemeler geliyo küt diye önüne düşüyo.

Back