- Konu Sahibi deu_lolita
kyk nın verdiği karşılıksız bursa başbakanlık bursu mu deniyor? yoksa ayrıca kyk nın sitesinden başbakanlık bursu için başvuru mu yapmak gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya vakıflar da hikaye hepsini aradım biri burs vermedi bee hepssinin bahanesi war
evet ya gerçekten ne zaman açıklanıyor kyk nın sitesinde ilan edilirmi? yoksa kayıt için gittiğimizde okuldan mı öğrencez?kızlar yurtlar 30unda açıklanıyodu dimi
Kızlar, bana zaten çıkmayacağı kesin daha önce üniversite okuduğum için fakat kuzenim için soruyorum, şimdi öğrenim kredisi ve burs için başvuruda bulundu, okul kayıtlarıda bu hafta başlıyor şimdi nasıl olacak? Okula kayıt için gittiğinde harç ücretini ödeyecek mi, ödemeyecek mi ben bunu anlayamadım.Öğrenim kredisi zaten okul harçları için alınan bir kredi değil midir neden kasım ayında açıklanıyor anlayamadım Bir arkadaş şu anda okula harç için çok düşük bir meblağ yatıracağını sonra eğer kredi çıkmazsa kalanını tamamlayacağını söyledi ama ben bu işten bir şey anlamadım.Bilgilendirirseniz sevinirim
katkı kredisi hep öyle geç açıklanır.harcı yatıracaksınız eğer çıkarsa geri iade ediyorlar zaten yatırdığın harç parasını.