- Konu Sahibi deu_lolita
saol canım keşke baş vursaydım haberim olsaydı da neyse kısmet :)
canım walla 2 si son gündü kılpayı kactı..neyse hayırlısı olsuna.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım keşke baş vursaydım haberim olsaydı da neyse kısmet :)
anmmm deucum hayırlı olsun konun
bende ikinci öğretimim yaa offf harçlarada zam geldi halimiz harap deu demedi deme
Kızlar kredi ve yurtlar kurumu hala karşılıksız burs veriyor mu veriyorsa burs kaç para oldu aranızdan burs alan var mı? Bende burs için başvuracağım çünkü ...
canım kyk karsılıksız burs veriyor 180 milyon oldu ocakta 200 olur..ama arasınıfsan basvurular 2 agustosta bitti malesef:a015:
bu kredi yapılandırma hakkında bilgisi olan varmı? geri ödemelri yapamaynlar için mi geçerli?
Ayıptır söylemesi 2. üniversiteyi okumayı planlıyorum istediğim bölümü kazanacağım orası belli zaten o yüzden sordum.Sanıyorum gerekli şartlarada uyuyorum dur bakalım bir başvururum inşallah banada burs verirler...Teşekkür ederim :)
aa hayırlı olsunnn..umarım cıkar burs:)
Teşekkür ederim canım, ben ilk üniversitemde burs almamıştım ama bu sefer başvurayım diyorum :)
Benimde erkek kardeşim Ege Bilgisayar Mühendisliğini kazandı...burs başvuruları ne zaman vede birkaçyere birden başvuru yapabilir mi ...sizler bilirsiniz burdan sorayım dedim...
hiç kaçırma diyorumŞeniz
ya tabi arabanın senin üstünde olması dikkat ceker.cünkü bankadaki paraları arastırmadıklarından,bunun parası var diyebilirler.anneni sölemişsin de babanda mal var mı yada calısıyo mu?