• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi, Burs, Katk Kredisi vs....Hakknda herey!

canımm simdi ben pristina bursu falan da alıyodum ama belediye bursları kalkınca cogu burs kalktı.sen nerde okuyosun ben sana uyanları söliim yardımcı oliim??

canım benim ben mutlu oluyorum size yardım ettikçe faydam dokunuyosa ne mutlu bana:kedi:üzerinizde mal mülk varsa zor olur cıkması,yoksa kolaylasır.babanın calıstıgı yer özel şirketse,devlete bağlı değilse ve basvurular geldiginde baban resmi olarak o işte görünmüyosa,babam calısmıyo diyebilirsin.bana basvuru zamanı özelden mesaj at babam işe girdi girmedi diye hatırlat.maas bordrosu isterler tatlım..yurt konusunu merak etme yerlesirsin bir yere mutlaka.ama dedigim gibi 1 araba 1 ew varsa üzerinizde,cok zor.öpüyorumopuyorumnanaktan

Canım var malesef bir evimiz var üzerinde bir de arsa:delphin:
Of ya işalah yurt çıkar en azından ya:(
Burs almam benim için çok iyi olurdu ya :(
Bu arada maaş bodrosunu ne zamn ne şekilde istiyorlar
Bi de hangi ayın mesela haziransa benim babam haziran da çalıştığı yerde çalışmıyor şu an :uhm:

kızlar bu kyk bursu ile başbakanlık bursu aynımı
değilse bu başbakanlık bursu için nereye müracaat edilecek bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz

papatyam 7 sen adanalımısın canım oğlum bu sene adanaya geliyor
netten oradaki yurtları araştırdık ama özel yurt pek yok gibi senin bildiğin varsa yazarmısın tşk

lolita çoook teşekkür kardeşim. eşimden ayrı değilim çok şükür 14 yıllık sorunsuz bir evliliğimiz var.benim derdim 14 yıl öncesine dayanıyor.babam tek kız olunca beni üniversite okumaya göndermemişti.bende küçüktüm karşı koymamıştım.küçük yaşta evlendim çocuklar oldu derken onların telaşı ben kendimi hep erteledim.eşim bi daha dene dedi .yıllar sonra işte burdayım. 4.denememde oldu.çok uzattım.ama nafaka durumu yok.hiç bi şeyimiz yok.ama eşimin maaşı bin liradan biraz fazla.:sm_cool:

deucumm acil yardımın gerekli bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi bi fikrin var mı :S

deucumm acil yardımın gerekli bütün bilgileri girdim formu doldurdum bakıyım bi diye bi açtım bolu abant 2 yıllık muhasebe 2. öğretim kazanmış gözüküyorum çıldırcam bolu da yurt çıkar artık bana bolu çıkan kişiyide benim yerime ısparta ya yollarlar heralde delircem ya napcam ben şimdi bi fikrin var mı :S

bende de aynı yer cıktı
tüm türkiyedeki ögrencileri boluya toplucaklar sanırım kafamçokkarıştı

şakamaka bi yana nası düzelicek bu yaa CADIARZU

hiç bi fikrim yok cnm ama onların sistemde sorun var sanırım umarım düzelir yoksa ösym ye gidicekmişiz yurt kurla ilgisi yokmuş o kısmı ösym yönlendiriyomuş çok panik bi insan olduğumdan hemen araştırdım kaydirigubbakcemile3

ösym bürosuna mı gtcez yani cnm güncellenmezse.oof yaa bi şeyi de dogru ve zamanında yapsalar şaşırcam walla

kesinlikle cnm ya bize iş çıkarmaktan başka bişi yapmıyolar bi de o kdr uğraştık yani başvurmak için Pazartesi önce bi kyk yı arayalım belki ordan halledilebilicek bi sorundur sonra olmazsa mecbur gidicez :umursamaz:

uf ya uff:oklava:
tmm cnm cok saol bu arada yardımcı oldugun içina.s.a.s.

sen saol cnm içimi rahatlattın valla opuyorumnanaktan bende yakınıyodum bi benim başıma gelir ztn diye haberleşelim ama şu yanlışlık düzelene kdr olur mu a.s.

tabi ki cnm hbrleşiriza.sa.s

walla bnmde sendn hbrim olmasa kıyameti kopartmıştım :lepi:

Canım var malesef bir evimiz var üzerinde bir de arsa:delphin:
Of ya işalah yurt çıkar en azından ya:(
Burs almam benim için çok iyi olurdu ya :(
Bu arada maaş bodrosunu ne zamn ne şekilde istiyorlar
Bi de hangi ayın mesela haziransa benim babam haziran da çalıştığı yerde çalışmıyor şu an :uhm:

son bir ayınkini versen yeterli..belgeler istendigi zaman cıkartcaksın belgeleri de:1hug:

canım nasılkontrolettın onu bır paylasırmısın

Back