- Konu Sahibi deu_lolita
canım baban vefat ettiyse zaten öncelik verirler sana..anna baba ayrı,sehit,gazi vb. durumlarda öncelik tanınıyor.cok büyük ihtimalle cıkar canım bursun:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, ben önlisans bölümünde okurken öğrenim kredisi aldım, ve bu yıl yeniden bir üniversiteye yerleştim. burs alma ihtimalim var mı, yoksa önceki kredi devam edermi...
teşekkürler... (bu arada siteyi çok beğendim hemen üye oldum, herkese selamlar)kaydirigubbakcemile3
sorumu cevapladığın için teşekkürler canım içime su serpildi inşallah burs çıkarcanım hosgeldin aramıza..önlisansına baslarken imzaladıgın senet 2 yıllık oldugundan suanda onunla baglantın kalmadı.yani bursa basvurabilirsinkaydirigubbakcemile2ama burs cıkmayabilir,tekrar kredi cıkabilir..burs alma ihtimalin var tabii kihihoyyyt
Selam ben de bu sene üniversiteye başlıyorum
Ya ben şeyi sormak istiyordum bu başbakanlık bursuna başvuruda babanın maaşı soruluor mu benim babam şu an işsiz ama bir iki haftaya hatta belki haftaya işe başlayacak ama maaş felan belirsiz daha ben ne diyeceğim başvurudaCADIARZU
sorumu cevapladığın için teşekkürler canım içime su serpildi inşallah burs çıkar
:1hug:
merhaba canım hayırlı olsun yeni okulunhihoyyytburs ve kredi almanda hiçbir sakınca yok.2.ögretim ya da örgün olman farketmez burs da kredi de cıkabilir.yasın da problem olmayacaktır ama maasın,ewin,araban vs. varsa yalnızca kredi alabilirsin.hayırlı olsunopuyorumnanaktaniyi geceler arkadaşlar.ben iö e yerleştim acaba burs,kredi albilir miyim.ayrıca yaşım 32.yaştan dolayı bi kaybım olur mu.
ödemeler,okulun bittikten 2 yıl sonra baslar.2 yıllık okuduysan 2 taksitte,4 yıllık okuduysan 4 taksitte tüm borcunu geri ödemek zorundasın.herhangi bir ödemede gecikme yaparsan,ozaman faiz oluyor..ben tavsiye etmiyorum krediyi cünkü öderken cok agır geliyor.işe girmemiş de olabilirsin.o zaman daha zor:enbuyukkk:cok ihtiyacın varsa al canım ya da aylık gelirin 600den azsa al mesela..sewgilerzemuszemusya kızlar bu öğrenim kredisini alsammı die düşünüyorum yani sonradan ödemesi fazli falanmı oluyo pekte güvenemiyorum
tşkler canım peki başvuru sonuçlrı nezaman açıklanıyor bende yurt başvurusuda yaptım?
a-aaa 4 ay mı 180 veriolarmış senede 1800 4 yıldan ayda 1800 mü ödicez anneemm o kdr para nası ödenir o 4 taksit 4 ay içinde ödenmiyodur inş :ecrin_bebek: [/QUO
her 3 ayda bir ödüyosun.toplam 4 taksit.