• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi, Burs, Katk Kredisi vs....Hakknda herey!

canım baban vefat ettiyse zaten öncelik verirler sana..anna baba ayrı,sehit,gazi vb. durumlarda öncelik tanınıyor.cok büyük ihtimalle cıkar canım bursun:Saruboceq:

merhaba, ben önlisans bölümünde okurken öğrenim kredisi aldım, ve bu yıl yeniden bir üniversiteye yerleştim. burs alma ihtimalim var mı, yoksa önceki kredi devam edermi...
teşekkürler... (bu arada siteyi çok beğendim hemen üye oldum, herkese selamlar)kaydirigubbakcemile3

Selam ben de bu sene üniversiteye başlıyorum
Ya ben şeyi sormak istiyordum bu başbakanlık bursuna başvuruda babanın maaşı soruluor mu benim babam şu an işsiz ama bir iki haftaya hatta belki haftaya işe başlayacak ama maaş felan belirsiz daha ben ne diyeceğim başvurudaCADIARZU

kızlar bende başvurdum arasınıfım v ikinci öğretimim hem yurt başvurusu yaptım hemde burs ancak bu geri ödemeli olan bursla geri ödemesiz olanı ben ayırt edemiyorum cahilim bu konuda biri beni bilgilendirebilirmi???:)))

öğrenim kredisi var o geri ödemelidir bir nevi burs gibi aylık 180 lira bankadan çekiyorsun.senet imzalıyorsun ve mezun olduktan 2 yıl sonra geri ödüyorsun.
katkı kredisi o da geri ödemeli sadece okul harçlarını senin yerine borç olarak ödüyorlar.
bir de burs var onda ödeme yok .... angel bu kadar biliyorum ama kendime bir çare bulamadımkafamçokkarıştı

iyi geceler arkadaşlar.ben iö e yerleştim acaba burs,kredi albilir miyim.ayrıca yaşım 32.yaştan dolayı bi kaybım olur mu.:nazar:

merhaba, ben önlisans bölümünde okurken öğrenim kredisi aldım, ve bu yıl yeniden bir üniversiteye yerleştim. burs alma ihtimalim var mı, yoksa önceki kredi devam edermi...
teşekkürler... (bu arada siteyi çok beğendim hemen üye oldum, herkese selamlar)kaydirigubbakcemile3

canım hosgeldin aramıza..önlisansına baslarken imzaladıgın senet 2 yıllık oldugundan suanda onunla baglantın kalmadı.yani bursa basvurabilirsinkaydirigubbakcemile2ama burs cıkmayabilir,tekrar kredi cıkabilir..burs alma ihtimalin var tabii kihihoyyyt

canım hosgeldin aramıza..önlisansına baslarken imzaladıgın senet 2 yıllık oldugundan suanda onunla baglantın kalmadı.yani bursa basvurabilirsinkaydirigubbakcemile2ama burs cıkmayabilir,tekrar kredi cıkabilir..burs alma ihtimalin var tabii kihihoyyyt
sorumu cevapladığın için teşekkürler canım içime su serpildi inşallah burs çıkar
:1hug:

Selam ben de bu sene üniversiteye başlıyorum
Ya ben şeyi sormak istiyordum bu başbakanlık bursuna başvuruda babanın maaşı soruluor mu benim babam şu an işsiz ama bir iki haftaya hatta belki haftaya işe başlayacak ama maaş felan belirsiz daha ben ne diyeceğim başvurudaCADIARZU

canım eger basvurular basladıgında baban işe girmiş olursa,o zaman bunu söylemek zorundasın.ama cok ihtiyacın varsa şöyle bişey yapabilirsin;babanın girecegi işte sigorta baglanmıyorsa ya da devlete baglı bi iş degilse,bunu göstermeyebilirsin.DEVLETE BAGLI BıR ıŞTE ıSE,ıŞSıZ DERSEN VE FARKEDıLıRSE,YALAN BEYAN OLDUGUNDAN,NE BURS NE DE KREDı ALABıLıRSıN,DıKKATT!baban ne işe giricek onu söylersen daha cok yardımcı olabilirima.s

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar.ben iö e yerleştim acaba burs,kredi albilir miyim.ayrıca yaşım 32.yaştan dolayı bi kaybım olur mu.:nazar:
merhaba canım hayırlı olsun yeni okulunhihoyyytburs ve kredi almanda hiçbir sakınca yok.2.ögretim ya da örgün olman farketmez burs da kredi de cıkabilir.yasın da problem olmayacaktır ama maasın,ewin,araban vs. varsa yalnızca kredi alabilirsin.hayırlı olsunopuyorumnanaktan

ya kızlar bu öğrenim kredisini alsammı die düşünüyorum yani sonradan ödemesi fazli falanmı oluyo pekte güvenemiyorum
ödemeler,okulun bittikten 2 yıl sonra baslar.2 yıllık okuduysan 2 taksitte,4 yıllık okuduysan 4 taksitte tüm borcunu geri ödemek zorundasın.herhangi bir ödemede gecikme yaparsan,ozaman faiz oluyor..ben tavsiye etmiyorum krediyi cünkü öderken cok agır geliyor.işe girmemiş de olabilirsin.o zaman daha zor:enbuyukkk:cok ihtiyacın varsa al canım ya da aylık gelirin 600den azsa al mesela..sewgilerzemuszemus

Son düzenleme:
a-aaa 4 ay mı 180 veriolarmış senede 1800 4 yıldan ayda 1800 mü ödicez anneemm o kdr para nası ödenir o 4 taksit 4 ay içinde ödenmiyodur inş :ecrin_bebek:

ÖSYM TARAFINDAN BıR YÜKSEK ÖĞRETıM PROGRAMINA GıRMEYE HAK KAZANAN HAZIRLIK VE BıRıNCı SINIF ÖĞRENCıLERıNıN, YURT,BURS,ÖĞRENıM VE KATKI KREDıSı BAŞVURULARI 14 AĞUSTOS 2009 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00’ DE BAŞLAYACAKTIR.
2009-2010 öğretim döneminde ÖSYM tarafından bir yüksek öğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden Kurumumuz yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler başvurularını 14 Ağustos 2009 Cuma günü saat 14.00’den itibaren Kurumumuz KYK internet adresinden yapacaklardır. Başvurular 25 Ağustos 2009 Salı günü saat 14.00’e kadar yapılacak olup, yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos 2009 tarihinde açıklanacaktır.

Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül 2009 (11 Eylül 2009 dahil) tarihleri arasında yapılacak, yurtlar 23 Eylül 2009 tarihinde hizmete açılacaktır.
hadiii kızlarr gözünüz aydınn!!!

Son düzenleme:
Back