Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba 10.000 TL 0,99 faiz oranlı 36 aya 345,11 tl aylık taksitim . 15.000 tl ye aynı oranla 36 aya aylık kaç lira taksit öderim işlemiyle birlikte yazar mısınız?
teşk.ederim arkadaşım ama 514 tl yi nasıl buldun işlemle gösterir misin ? kalan param 15000-514 =14486*099=143,41 tl mi koycam aylık taksitlerin üzerine.matematiğim zayıftır biraz da :-((
teşk.ederim arkadaşım ama 514 tl yi nasıl buldun işlemle gösterir misin ? kalan param 15000-514 =14486*099=143,41 tl mi koycam aylık taksitlerin üzerine.matematiğim zayıftır biraz da :-((
bankaların kredi hesaplamaları bileşik faiz hesaplarına giriyor; bunu hesaplarken içinde KKDF ve BSMV de var o yüzden onlar da katılıyor sanırım örneğin ziraat bankasına girer ordan hesaplama yaparsan ödeme tablosunda ayrıntıları görebilirsin.
bankaların kredi hesaplamaları bileşik faiz hesaplarına giriyor; bunu hesaplarken içinde KKDF ve BSMV de var o yüzden onlar da katılıyor sanırım örneğin ziraat bankasına girer ordan hesaplama yaparsan ödeme tablosunda ayrıntıları görebilirsin.
anladım sen aylık ödenecek 514 tlyi bankanın hesaplama tablosundan buldun heralde.bana işlem olarak lazımdı sınavda buna benzer soru çıkacakmış arkadaşa.cevabın için teşekkür ettim.