Krdi'nin parfüm dünyası

krdi bana güzel çiçekli ama fresh bi parfüm önerirmisin.

calvin klein eternity, chanel eau fraiche, moschino hippy fizz, dg light blue, shiseido zen benim hemen aklıma gelen yazlık fresh çiçeksi parfümler

Bir de tüm bunlara ilaveten Dior'un yeni parfümü addict to life öneririm. Klasik addict gibi düşünülebilir ama değil. Fresh çiçeksi yazlık çok hoş bir koku. Kalıcılığı da çok iyi onu da düşünebilirsin.

Açık parfümleri öneriyor musunuz?
Yani orjinallerçok pahalı ve o kadar bütçe ayıramıyorum parfüme öğrenciyim de :)
Acaba body shopun parfüm fiyatları ve parfümleri hakkında bilginiz var mı?Onlardan alabilir miyim nasıl olur?
Benim için önemli olan kalıcılık.Rahatsız edici bir koku olmasın.Çiçeksi ya da hafif meyveli bişeyler olabilir.

Sağlık bakanlığı onaylı açık parfüm satan yerler var onlardan alınmasını ben dışarıda orijinal parfüm şişelerine doldurulmuş sahte parfümlerin alınmasına tabi ki bin kez tercih ederim. Tester, defolu, gümrük fazlası v.s adı ile binlerce sahte parfüm satılıyor içeriği meçhul. Geçtiğimiz yıllarda koku kalıcılığını arttırdığı için idrar bile kullanıldığı söylendi haberlerde. O yüzden lütfen ikinci el sitelerinden, dışarıdan, sosyete pazarı, tatil beldelerinde kurulan pazarlar v.s gibi yerlerde satılan orijinal şişeli açık satılan parfümlere itibar etmeyin. Onun yerine sağlık bakanlığı onaylı açık parfüm satan dükkanların ürünlerini tercih edin. Orijinal parfümde kullanılan parfümün özüdür. hiçbir zaman belli bir süre sonra koku kalitesi değişmez rengi değişmez alkol kokusu olmaz. Yani ilk sıkışta ne ise bitirene kadar da aynı performansı gösterir. Ama sağlık bakanlığı onaylı olsa bile açık parfüm satan yerlerdeki kokularda koku kalitesi mutlaka değişir. Bekledikçe alkol kokusunu yoğun hissedersiniz. rengi de değişir bazılarında bir nevi kısa sürede bayatlar. Dip notalarında genzi yakan bir koku kalır mutlaka. Orijinal parfümde hiçbir zaman olmayan. Hatta o koku belki 3-4 saat sonra sizi rahatsız eder. Sürdüğünüz yeri yıkama gereği duyarsınız. Aslında bir süre yani şöyle 1-2 yıl orijinal parfüm kullanan biri iki parfüm arasındaki farkı çok rahat anlar. Ben öğrenci iken bile inanın 8 taksitle parfüm aldığımı bilirim. Öyle bir parfüm tutkunuyum ki beni tatmin etsin az kullanayım ama 7-8 taksitte parfüm alayım diyordum. Tabi o zaman parfüm daha pahalı idi. Şimdi bence daha uygun çok fazla satış noktası alternatifi olduğu için daha insaflı fiyatlarla bulunabiliyor. Bir de benim gibi temin edip satan arkadaşlar olunca neredeyse avon oriflame fiyatlarına yakın orijinal parfüm bulunabiliyor.

Çok ağır olmayan bir parfüm arayışındayım.
Çiçek olabilir çok hafif tatlı olabilir. Önerebileceğiniz
parfümler var mı?

(Miracle, Light Blue, Jlo Glow, Lacoste Pour Femme
tarzı parfümleri beğeniyorum)

Benim parfüm algım mevsime göre değişiyor. Bu soruyu kışın sorsan aklıma belki başka ürünler gelir ama şimdi light blue, lacoste pink, pour femme, eternity, eternity moment, lancome tresor, chanel tendre ve eau fraiche geliyor. Bir de iki üç gün önce addict'in to life kokusunu denedim yeni çıkan o da müthiş güzel olmuş yazlık kalıcı hoş bir koku.
Bu saydıklarımdan light blue, lacoste femme, tresor deo, chanel tendre, chanel eau frache ve addict to life elimde var

Sorumu özenle uzun uzuun cevapladığınız için çok teşekkür ederim :))
Topic'i takipteyim.Ara sıra yine sorularla gelebilirm karşınıza
Ben de bir çalışmaya başlayayım o zaman orjinalden başka parfüm kullanmam herhalde birkaç orjinal parfümüm oldu kullanmaya kıyamıyordum resmen.
Şimdi bittiler ve avon mu body shop mu yoksa açık parfüm mü (d&p ya da bargello) kararsızım.Ya da para biriktirip orjinal mı?Ahh ahh.
Hoşçakalın:))

Rica ederim ne demek. Bence para biriktirip orijinal al. Ortalama bir kullanıcıya bence orijinal 100 ml lik bir parfüm rahat rahat 9-10 ay yeter

banada yardımcı olumusunuz lütfen eşim şeker kokusu istiyo hani böyle kokladıkça koklarsın ya öle.gözü kapalı alabilecegim bir parfüm

Blvgarinin parfümleri konusunda ne düşünüyorsunuz, hem yaz hem kış kullanılabilicek bi parfümü varmı? Jasmin Noir kullanmışmıydınız hiç:78:

Blvgarinin parfümleri konusunda ne düşünüyorsunuz, hem yaz hem kış kullanılabilicek bi parfümü varmı? Jasmin Noir kullanmışmıydınız hiç:78:

jasmin noir güzel bir parfüm. Ben kendimde siyah kokuları seviyorum siyah kokuları extrme kokuları seviyorum. Her parfüm bence yazın ve kışın kullanılır. Ben yazın hypnotic poison ve addict kullandığımı bilirim. Ama mühim olan doğru zamanda kullanmak. Şimdi mesela çok sıcak gidiyor mevsim bu havada siz içinde fresh notalar olmayan, çiçek olmayan baharat baskın kokular kullanırsanız terle birleşince bırakın çevreyi kendiniz bile inanılmaz rahatsız olursunuz. Ama mesela serin esintili bir yaz gecesinde baharat kokusu da tercih edilir tabi niye kullanılmasın. Dediğim gibi mühim olan doğru zamanda doğru parfümü kullanmak.
Bvlgari femme, rose, blv, jasmin, omnia, green jade, bunları da biliyorum. Bvlgari parfümleri içinde bana en yakın jasmin noir. Bvlgari erkek kokularını daha başarılı buluyorum ben

jasmin noir güzel bir parfüm. Ben kendimde siyah kokuları seviyorum siyah kokuları extrme kokuları seviyorum. Her parfüm bence yazın ve kışın kullanılır. Ben yazın hypnotic poison ve addict kullandığımı bilirim. Ama mühim olan doğru zamanda kullanmak. Şimdi mesela çok sıcak gidiyor mevsim bu havada siz içinde fresh notalar olmayan, çiçek olmayan baharat baskın kokular kullanırsanız terle birleşince bırakın çevreyi kendiniz bile inanılmaz rahatsız olursunuz. Ama mesela serin esintili bir yaz gecesinde baharat kokusu da tercih edilir tabi niye kullanılmasın. Dediğim gibi mühim olan doğru zamanda doğru parfümü kullanmak.
Bvlgari femme, rose, blv, jasmin, omnia, green jade, bunları da biliyorum. Bvlgari parfümleri içinde bana en yakın jasmin noir. Bvlgari erkek kokularını daha başarılı buluyorum ben

ben çicek oryantal farketmez güzel bulabilirim esim seker kokusu seviyo...banada uyar fakat istediğim seker kokusunu bulamadım

Aqualina pink sugar şeker kokusu adında da geçtiği gibi. Bir de thiery mugler parfümleri şeker kokuyor. Mesela son kokusu womanity bana kışlık şekerli bir koku geldi. Chopard wish şeker kokusudur. Thiery mugler kokularına bak istersen

krdii bana da saf çikolata kokusu yazar mısın
kışın çikolşata olcam
ya nutella:26: çok kokluyorum da
evde öyle arada sıkmalık

Son düzenleme:
krdii bana da saf çikolata kokusu yazar mısın
kışın çikolşata olcam
ya nutella:26: çok kokluyorum da
evde öyle arada sıkmalık

valla benim aklıma hemen Aqualina cocolovers geldi çikolata kokusu olarak ona bakabilirsin.

krdi bugün bi çok parfüm denedim. Havalimanında çalışmanın güzellikleri olsa gerek:78:

blvgari jasmini denedim başta öyle ağır geldiki, sonradan kaldıkça güzelleştiğini fark ettim fakat Calvin Klein Eupharia okadar dikkatimi çekmemişti deneyince anladım ki asil bi koku. Gucci by gucci'yi de denedim biraz fazla kadınsı veyine baharatlı buldum.Gucci eny me inanılmaz güzel çiçek kokusu ama bukadar hafif bi koku istemiyorum..

gerek açıkcası hypnotic posion ve Calvin Klein Eupharia arasında gittim geldim kalıcılık konusunca hangisini tercih edersin?

Son düzenleme:

Bu denediklerini ara ara yeniden dene hepsi güzel kokular bazen şans vermediğimiz ya da o an eh işte dediğimiz bir çok parfüm zamanla en beğendiğimiz parfüme dönüşebiliyor ya da 'ben neden öyle düşünmüşüm ki cidden güzelmiş' diyebiliyoruz. Mesela ben bu hissi euphoria'da, hypnotic poison'da yaşadım şimdi hypnotic kullananlar arasındayım.
Kalıcılık konusunda ben dior parfümlerini beğeniyorum. euphoria da oldukça kalıcıdır ama Dior, chanel kalıcılık ötesi koku üretiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…