• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

eternitiy moment ablamın kokusudur
eniştem uzun uzun nette araştırıp ona bu kokuyu almış bi gün süpriz olarak
heyt be ne kocalar var dedim:69:
gerçekten süperdir
ablam sıkar sıkmaz bi süre sapık gibi çevresinde dolaşırım hatta
hem günlük hem ferah hem de çok kalıcı bi kokudur
kızlaar nasılsınız uzun zamandır benim sesim soluğum çıkmıyordu birsürü işim vardı. Sizlerin de sesi soluğu çıkmamış gördüğüm kadarı ile:31:

Bu aralar eternity moment'a takmış durumdayım kafamı. Onu kullanıyorum temiz ferah çiçeksi harika bir yaz kokusu hem de inanılmaz kalıcı kalıcı ötesi hatta ben bunu daha önce denemiştim de hafızamda bu kadar kalıcılığı kalmamıştı. Tertemiz miiis gibi bir yaz kokusu şiddetle öneriyorum:52:

Son düzenleme:
eternitiy moment ablamın kokusudur
eniştem uzun uzun nette araştırıp ona bu kokuyu almış bi gün süpriz olarak
heyt be ne kocalar var dedim:69:
gerçekten süperdir
ablam sıkar sıkmaz bi süre sapık gibi çevresinde dolaşırım hatta
hem günlük hem ferah hem de çok kalıcı bi kokudur

kesinlikle katılıyorum. Hem temiz hem yazlık hem de süper kalıcı bir koku:) Bende de bir tane vardı son dönemde üzüntüyle sattığım parfüm oldu:59:

$bbb.jpg

Kızlaaar merhaba tatil girdi hepimiz dağıldık mı.... Kimsenin sesi çıkmıyor ben yoğunum bu ara sık uğrayamıyorum ama yine de parfümden uzak kalıyorum sayılmaz:61:

Bu arada sizden uzaktayken chole by chole beğendim. Başta hafif gelmişti doğrusu amaaa sonra cidden muhteşem bir koku oldu sıcak, saran yazlık feminen

Fresh ve kadınsı kokusuyla tümüyle kendinizi özgür hissettiriyor. Gerçekten seksi, çiçeksi ve eşsiz koku floral notalarla dolu. Parfüm neşeli Hint şakayığı, gül, tropik meyveler ve bahar frezyası ile renkleniyor. Tetikleyici amber ve zarif erz ağacı kompleksi ile sezgisel karışım şık Chloe kadınını karakterize ediyor.

diye tarif edilmiş. Kokunun samimisi olur mu bilmiyorum ama chole bana samimi eski bir dost gibi geldi kendinizi koklamaktan zevk alacağınız bir parfüm mutlaka deneyin:32:

ayy ben bi parfüm delisiyimmmm bu choleyi merak ediyorum bide cholenin love olanı varmış onu denedin mi krdi?

ayy ben bi parfüm delisiyimmmm bu choleyi merak ediyorum bide cholenin love olanı varmış onu denedin mi krdi?

Denedim canım o da şık pudramsı bir kokusu var ama ben denediklerimden (love, intense, lavande) en çok bunu beğendim. Cidden denenmesi gereken bir koku

teşekkr ederm cnm kendime bi parfüm listesi yaptım maşallahhhhhh uzadı gtti liste. :17: bide cnm ysl parisenne mi ne o bide baybdoll denedinmi ? bide chanel eau fraiche ve eau tendre arasında hangisi daha iyi? ben hafif kokuları seviyorum şekerli kokuları sevmem.

teşekkr ederm cnm kendime bi parfüm listesi yaptım maşallahhhhhh uzadı gtti liste. :17: bide cnm ysl parisenne mi ne o bide baybdoll denedinmi ? bide chanel eau fraiche ve eau tendre arasında hangisi daha iyi? ben hafif kokuları seviyorum şekerli kokuları sevmem.

YSL parisyen güzel bir koku ben beğendim. Hafif koku grubu yaz için düşünülebilir evet. Babydoll denemedim malesef onu ben de merak ediyorum. Chanel eau fraiche de tendre da bence yaz için ideal iki parfüm. Ben her ikisini de kullanıyorum ayıramadığım için. fresh notaları seviyorsan eau fraiche biraz daha çiçeksi bir dönüşüm istiyorsan tendre.

kızlaar nasılsınız:))
yoğun sıcaklarla uğraşıyoruz bu sıcaklarda günde üç beş kez duş alınca insanın hiçbir parfümle barışık olmuyor di mi insan:68:

sizin aranız nasıl yoğun sıcaklar ve parfümlerle??

Ben boool boool moschino hippy fizz kullanıyorum splash niyetine bu ara:82:

o güzelim farfimi kendi üstünde kullanıp mundar etme
hayır neyin peşindesin annamıyorum ki
afrodizyak havuzuna da düşsen sexilik senin neyine :24:

Kızım ben bu konuda rüştümü ispat etmiş bir profesyonelim :82:
Yani hangi konuda artık senin engin düşünce havızına bırakıyorum:51:

$makethumb.jpg$allık guerlain.jpg$guerlain-ombre-eclat-4-shades-eyeshadow-tsarina-4x1-o.jpg$far11.jpg

Yok canım yasak değil güya makyajla ilgili ayrı bir topic açacaktım fırsat olmadı bu ara favorilerim bunlar guerlain'in cidden çok özel bir serisi

Back