kızlaar nasılsınız uzun zamandır benim sesim soluğum çıkmıyordu birsürü işim vardı. Sizlerin de sesi soluğu çıkmamış gördüğüm kadarı ile
Bu aralar eternity moment'a takmış durumdayım kafamı. Onu kullanıyorum temiz ferah çiçeksi harika bir yaz kokusu hem de inanılmaz kalıcı kalıcı ötesi hatta ben bunu daha önce denemiştim de hafızamda bu kadar kalıcılığı kalmamıştı. Tertemiz miiis gibi bir yaz kokusu şiddetle öneriyorum
eternitiy moment ablamın kokusudur
eniştem uzun uzun nette araştırıp ona bu kokuyu almış bi gün süpriz olarak
heyt be ne kocalar var dedim
gerçekten süperdir
ablam sıkar sıkmaz bi süre sapık gibi çevresinde dolaşırım hatta
hem günlük hem ferah hem de çok kalıcı bi kokudur
ayy ben bi parfüm delisiyimmmm bu choleyi merak ediyorum bide cholenin love olanı varmış onu denedin mi krdi?
teşekkr ederm cnm kendime bi parfüm listesi yaptım maşallahhhhhh uzadı gtti liste.bide cnm ysl parisenne mi ne o bide baybdoll denedinmi ? bide chanel eau fraiche ve eau tendre arasında hangisi daha iyi? ben hafif kokuları seviyorum şekerli kokuları sevmem.
Ben senden aldığım tous u bitirmeye çalışmakla meşgulum
senden iyi müşteri olmaz yağmurum netekim hala tousla idare ediyosan :44:
Hakkımı yemedavidoff, angel amber vs aynı anda satarsan bana bitiremem tabe. arada hatırlatman lazım hadi fısfıs vakti diye
krdi rodrigez mi nedi angelinanin parfimi
oondan var mi elinde bebişim
hee biliyorum bizzat kullandığımdan ama yok bebişim. Olsa da sana verir miyim tartışılır :82:
o güzelim farfimi kendi üstünde kullanıp mundar etme
hayır neyin peşindesin annamıyorum ki
afrodizyak havuzuna da düşsen sexilik senin neyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?