• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

Merhaba
tanıttığım tüm parfümler benim elimde ya da temin edeceğim parfümlerdir. Burada olmayan, hiç bahsi geçmeyen, aklınıza gelen, beğendiğiniz tüm parfümleri siz de paylaşın sorun lütfen. Marc jacobs daisy de lola da elimde mevcut. Ben yurtiçi ithalatçılardan ya da kozmetik sektöründe çalışan personelden temin ediyorum. Benden alınan herşey orijinaldir. Zaten öyle olmasa kulüp desteği almazdım:32:
Her türlü krem, parfüm, makyaj kozmetik temin edebiliyorum. Her zaman beklerim

bazı ürünlerle ilgili sanki sadece fikir alışverişi yapıyormuşsunuz gibime geldi elinizde olduğunu anlayamadım yazdıklarınızdan,ürünlere fiyat alabilir miyim peki?lola ve daisy ile ilgili.Tamam demek ki bundan sonra sizden fiyat almadan kozmetik almayacağız :1:

bazı ürünlerle ilgili sanki sadece fikir alışverişi yapıyormuşsunuz gibime geldi elinizde olduğunu anlayamadım yazdıklarınızdan,ürünlere fiyat alabilir miyim peki?lola ve daisy ile ilgili.Tamam demek ki bundan sonra sizden fiyat almadan kozmetik almayacağız :1:

fiyat bilgisini size özel mesaj atarım. Her ürünün fiyatı değişiyor her zaman aynı fiyata temin edemediğim için tek bir fiyat vermiyorum ama her daim piyasadan %50-%70 daha uygun alacağınıza emin olabilirsiniz:34:

Krdi canım bugün 11 gibi geldi parfümlerim.
Hugo Boss'u çok sevdim.Hafif tatlı bir parfüm aynı zamanda da fresh.Yazın sıcak günlerinde çok
iyi bir seçim oldu benim için.
Chanel eau fraiche benim için farklı bir seçim oldu.Kalıcı bir koku herşeyden önce.Limonumsu notası baskın ama öyle limon kolanyası gibi de değil.Çok beğendim.Bir tane daha almaya bile karar verdim:)

Krdi canım bugün 11 gibi geldi parfümlerim.
Hugo Boss'u çok sevdim.Hafif tatlı bir parfüm aynı zamanda da fresh.Yazın sıcak günlerinde çok
iyi bir seçim oldu benim için.
Chanel eau fraiche benim için farklı bir seçim oldu.Kalıcı bir koku herşeyden önce.Limonumsu notası baskın ama öyle limon kolanyası gibi de değil.Çok beğendim.Bir tane daha almaya bile karar verdim:)

güle güle kullan canım. Chanel'in tüm parfümleri kalıcılık konusunda harikadır. Yazlık bile olsa hafif bile olsa kalıcılığı en yüksek parfüm grubudur. Orange'ı beğenmene sevindim. :61:

yurt dışındayken aldığım ama dönünce hemen kaptırdığım canım parfümüm benim:5:
tam yaz tam
çok güzel anlatılmış gerçekten
ben eskiden beri gurbaayla yazdığınız mesajlardan beri takip ediyorum sizi
gerçek gurularsınız bu konuda
bu yüzden bu başlığı açmana ve bizim için de satış yapmana çok sevindim
ama geç farkettim ne yazıkki.inşallah bundan sonra senin fikirlerinle ve senden almak isterim.
ben en çok şu uzun uzun süren tous muhabbetlerinizden dolayı onu merak ediyorum.ama hiç biyerde bulamadım
yeni flowerbomb aldım
ne kadar istesemde ağır kokulara gidemiyorum
bi de senin yazdığın chanelin yeni kokularına bittim gerçek anlamda bittim ama
hele pembesi süperdi
ama biraz daha yoğun olsun diye onu aldım
şimdi bişey sorucam size
marc jacobs daisy nasıl bi parfüm
yani hafif seviyorum.ama fresh de olmalı yani ferahlatıcı sanki
marc jacobs daisy so fresh nasıl bi parfüm?
Armani parfümleri genelde bana ciddi gelir. Güzeldir ama ciddidir öyle yazın çok çok kullanılmaz sanki. Gio'sunu beğeniyordum ama ille kullanacağım parfüm grubu değildi 'güzel' di... Bugün yeni çıkanı Gioia ile tanıştım cidden bayıııldıım. Yaz parfümü kesinlikle direkt kokladığınızda havuza atlamak, denize girmek, dondurma yemek, sandalet giyinmek geliyor aklınıza. Ama öyle sadece fresh bir koku değil oldukça tatlı Yazın ne kullanayım diyenlere şiddetle, bayıla bayıla armani'nin yeni kokusunu öneriyorumEki Görüntüle 200004

Son düzenleme:
tam yaz tam
ama geç farkettim ne yazıkki.inşallah bundan sonra senin fikirlerinle ve senden almak isterim.
ben en çok şu uzun uzun süren tous muhabbetlerinizden dolayı onu merak ediyorum.ama hiç biyerde bulamadım
yeni flowerbomb aldım
hele pembesi süperdi
şimdi bişey sorucam size

Çoook teşekkür ederim:) ilgine ve samimiyetine:) Keşke daha önce konuşsaydık da ben sana verseydim viktor rolf emin ol daha uyguna almış olurdun

chanel pembe dediğin chanel tendre di mi o da süperdir ben onu da çoook beğeniyorum. Bir de yazlık olarak çok beğendiğim No 5 eau premiere olur. Hem 150 ml damacana gibi parfüm üretmiş bu defa chanel:52:
Hem de çok şık yazlık ve tüm chanel parfümleri gibi inanılmaaaaz kalıcı.

Marc jacobs daisy hafif çiçeksi güzel. So fresh de güzel. So fresh minik sample yollayabilirim teninde denemen için.

tam yaz tam
yeni flowerbomb aldım
hele pembesi süperdi
şimdi bişey sorucam size

Çoook teşekkür ederim:) ilgine ve samimiyetine:) Keşke daha önce konuşsaydık da ben sana verseydim viktor rolf emin ol daha uyguna almış olurdun

chanel pembe dediğin chanel tendre di mi o da süperdir ben onu da çoook beğeniyorum. Bir de yazlık olarak çok beğendiğim No 5 eau premiere olur. Hem 150 ml damacana gibi parfüm üretmiş bu defa chanel:52:
Hem de çok şık yazlık ve tüm chanel parfümleri gibi inanılmaaaaz kalıcı.

Marc jacobs daisy hafif çiçeksi güzel. So fresh de güzel. So fresh minik sample yollayabilirim teninde denemen için.

inan burayı görünce içim cız etti krdi:1:
daisyden vazgeçtim:))
evet bak adını unutmuştum tendre evet
Allahım o nasıl güzel bir yaz kokusudur krdi
valla söylediğin için çok sağol
diğer chanellere bakmadım bak.bu sefer çok hızlı geçtik free shopdan
yalnız ben herzamanki gibi adamı free shopda delirttiğimden tek parfümle çıkmak zorunda kaldım :27:
ayy senin daha uyguna verdiğini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam

Son düzenleme:
chanel eau de tendreyi duyunca hemen fikirlerimi yazmak istedim
sanırım geçen yıl çıkarmıştı chanel bunu,geçen yaz kullandığım inanılmazkalıcı
bir parfüm..tam yazlık yani,tousu mutlaka deneyin:69:

parfüm konusunda inanılmaz saplantılıyım buda sanırım annemden kaynaklanıyor,kadının tek kokusu olur derdi hep bende kışın dior addict yazında echo kullanıyorum...Bu topiği görmem çok iyi oldu chanel tendreyi çok merak ettim belki bu yaz devrim yaparım kendimde:)

parfüm konusunda inanılmaz saplantılıyım buda sanırım annemden kaynaklanıyor,kadının tek kokusu olur derdi hep bende kışın dior addict yazında echo kullanıyorum...Bu topiği görmem çok iyi oldu chanel tendreyi çok merak ettim belki bu yaz devrim yaparım kendimde:)

annen güzel söylemiş de kocamaan bir parfüm sektörü binlerce koku üretirken 'ben denemiyorum benim tek parfümüm var' demek de bir ömrü aynı elbise ile geçirmek gibi geliyor bana. Ben de 'ayşe'nin kokusu', 'Hülyanın kokusu' denilmesini, bir parfümün kişi ile özdeşleşmesini seviyorum ama mesela addict çok seviyorum ben de ama bir dünya insan addict kokuyor. Ya da her karşılaştığın 5 kişiden 3'ü hypnotic poison kullanıyor. O zaman da anlamı kalmıyor. Bazı kokuları tamam sabitleyelim ama yenileri de deneyelim ya hu:34:

Canım ben Van Cleef and arpels feeri (melekli şişe)bulabilir misin?
Bir de sonbahar-kışlık parfüm alayım diyorum.
Kalıcı olsun istiyorum.
Seçeneklerim arasında Chanel allure sensuelle var ama yardıma ihtiyacım var:(

Canım ben Van Cleef and arpels feeri (melekli şişe)bulabilir misin?
Bir de sonbahar-kışlık parfüm alayım diyorum.
Kalıcı olsun istiyorum.
Seçeneklerim arasında Chanel allure sensuelle var ama yardıma ihtiyacım var:(

van cleef bizim kanayan yaramız kaç aydır onun bir parfümü var oriens ısrarla arıyorum ama henüz sonuç yok... :43:
Van cleef parfümleri güzel çok çok methini duydum. Senin sorduğunu denemedim ama haklı bir şanı olduğunu biliyorum.

Chanel allure sensualle temiz ferah çiçeksi hoş bir koku. Ben beğeniyorum. chanel kokularında beğendiğim gruptan
Kışlık parfüm olarak ben kendi adıma hypnotic poison, dior addict, tom ford black orchid sevenlerdenim. Ama bunun dışında kış kokusu olarak chanel allure, allure sensualle, hypnose edp, euphoria edp, pure poison, jadore edp, chance edp, guerlain idyyle edp, nacisso rodriquez, guerlain ınsolance benim hemen aklıma gelenler...
Bu arada allure sensualle var bende haberin olsun:34:

Mrb bana da fiyatla ilgili bir msj atabilir mısın. Kalıcı bir yaz kokusu düşünüyorum. Armanı code, kenzo leopar(yazılışını hatirlayamadim) düşündüm ama cok kalıcı değiller sanırım. 212 sexy, chanel canse, alien yaz için cok mü ağır kacar acaba.

kenzo leaupar yaz için güzel bir koku. Kalıcılık kişiden kişiye değişiyor. Birinin harika kalıcı dediği başkasının performansını hiç beğenmediği koku olabiliyor. Armani code ve allien yaz için cidden ağır tercihler bence...
Yaz için chance, chanel'in yazlık parfümleri, dior jadore edt, miss cherie, gucci rush 2, dolce gabbana light blue, hypnose senses, armani gioia, armani gio, marc jacobs lola hemen aklıma gelen yazlık şık parfümler. Dediğim gibi kalıcılığını kendin test etmelisin değişebiliyor.

kızlaar nasılsınız uzun zamandır benim sesim soluğum çıkmıyordu birsürü işim vardı. Sizlerin de sesi soluğu çıkmamış gördüğüm kadarı ile:31:

Bu aralar eternity moment'a takmış durumdayım kafamı. Onu kullanıyorum temiz ferah çiçeksi harika bir yaz kokusu hem de inanılmaz kalıcı kalıcı ötesi hatta ben bunu daha önce denemiştim de hafızamda bu kadar kalıcılığı kalmamıştı. Tertemiz miiis gibi bir yaz kokusu şiddetle öneriyorum:52:

Back