chanel eau fraische den çok bahsetmişinz kesin denicem!
bide azzaro nun ferah bi kokusu var mı onuda deniyim?
black xs un kokusuna hastayım ilk sıkınca ağır gibi gelio ama sonradan çok hafif çok güzel bi kokusu var :)
van cleef bizim kanayan yaramız kaç aydır onun bir parfümü var oriens ısrarla arıyorum ama henüz sonuç yok...
Van cleef parfümleri güzel çok çok methini duydum. Senin sorduğunu denemedim ama haklı bir şanı olduğunu biliyorum.
Chanel allure sensualle temiz ferah çiçeksi hoş bir koku. Ben beğeniyorum. chanel kokularında beğendiğim gruptan
Kışlık parfüm olarak ben kendi adıma hypnotic poison, dior addict, tom ford black orchid sevenlerdenim. Ama bunun dışında kış kokusu olarak chanel allure, allure sensualle, hypnose edp, euphoria edp, pure poison, jadore edp, chance edp, guerlain idyyle edp, nacisso rodriquez, guerlain ınsolance benim hemen aklıma gelenler...
Bu arada allure sensualle var bende haberin olsun
Oriens'i denedim cnm ben pek beğenmedim.Farklı herşeyden biraz kokuyor:)
Şimdi kışlık parfümlerden hipnotic poison gibi parfümler bana şurup gibi geliyor.Hypnose ise yarısına kadar kullanabildim.Jadore herkeste var.Guerlain ise bana göre ağır kaçabilir.Allure sensuelle'i senden almadan önce bakabilirim.
Van Cleef and Arpels'in Feeri'sini denemelisin ben çok seviyorum.Edtsini kullanıyorum.Sevilden deneyebilirsin.
Hypnose iki yıl öncesine kadar bana da şurup gibi geliyordu ama şimdi cidden beğeniyorum. Guerlain parfüm ötesi bişi yapıyor tabi sen yaş itibari ile çok da kendine uygun parfüm bulamamış olabilirsin biraz +30 bence de guerlain ama çok şık. Sana göre L Instant Magıc olabilir guerlain'de. Ben sarsılmaz olarak o markadan insolance kullanıyorum. Şu anda My insolance kullanıyorum. Bence çok şık ve inanılmaz kalıcı duş aldığımda bile saçlarımı kuruttuğumda eğer saçlarıma daha önce sıkmışsam burnuma şampuan kokusu değil my insolance geliyor o kadar yoğun ve kalıcı bir parfüm
Yenilerden ne mesela öyle çok beni çarpan bişi yok son dönemde. Bir versace vanitas'ı beğendim cidden çok şık bir de givenchy'nin son çıkan kokusu irrestible intense o da çoook şık. İrrestible intense biraz daha sonbahara doğru tok yoğun çiçeksi. Klasik irrestible çok bana göre değil ama bunu beğendim.
Bir de yine yazlık beğendiğim armani gioia oldu. O da böyle git kendini denize havuza at hissi veriyor. Cici bir parfüm olmuş tam yaza göre.
Bunlar dışında genelde eeh diyorum fena değil grubu parfüm çok denedim galiba bu ara.
Canım van cleef ve orients sadece namını duyduğum parfümler burda sevil yook
Hea üzüldüm cnm sevil olmamasına,L'sant Magic fena değildi beğenmiştim.Naif diye hatırlıyorum.Vanitas çok durunca çok çiçek kokuyor bana göre .Armaninin Giosunu deneyemedim.Bu ara finaller falan.Ben bugün Allure sensuelle denedim vazgeçtim.No5'in senin beğendiğin son yorumuna baktım.Pudramsı bir koku amna kalıcı olmadı.Kocaman şişeyi o yüzden yapmışlar herhalde:)
peki eline gelme ihtimali yada başka bi yerden bulabilme ihtimalin varmı
malesef resim koyamıyorum lancome blush subtil desem anlarmısın ? bide mac allıklarr
teşekkürler krdi .parfüm ihtiyacım olduğundada sana sorabilirm demi :) şimdilik aklımda olanlar bright cristal bide bulgari blv ..dışarda bright cristal çok pahalı .
krdi öelden msj hakkım yok anca burdan yazabiliyorum.bulgariye bakaabilirsin ama fiyatı pahalı olupta alamzsam sana ayıp olmazmı onca araştırmanın üstüne mahcup olmayayım bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?