krdicimm,
kesinlikle katılıyorum.. Eternity, truth ve euphoria edt yazın keyifle kullanılabilecek türden başarılı kokular.. yazın için alernatif arayışında olanlara ben de öneririm. Ama bunun dışında CK artık markasını zirveye taşıyacak bir mihenk taşı parfümünü bulmalı derim ben :97:
ama Chanel yaptııı..chance eau fraiche.. kendisiyle nasıl aşk yaşadığımı biliyorsun
krdiiiicimm,
lütfen bul bize onlardannnn.. bence çok kıymetliler..
Ben de bu aralar Cartier de lune kullanıyorum sık sık. Yaza uygun bir koku. Çiçek sevenlere tavsiye ederim kızlar.
senin gibi edp ötesi parfüm severlere CK'nın tatmin edecek ve 'işte budur' diyecek bir parfüm üretebileceğine ben inanmıyorum
En son Beauty diye bir parfüm çıkardı biliyorsundur zaten.O parfüm mesela çok sıradan diğer kokularına göre.Yani bana öyle geldi sanırım.
Sana katılıyorum. bence de güzel ama öyle bayılıp bitecek bir koku değil. Şöyle söyleyelim Calvin Klein'in parfüm gurularını tatmin edecek bir parfümü yok henüz
Bana Euphoria'yı çok övmüşlerdi.Ben de gitim baktım.Temsilci kadın da öve öve bitiremedi ama ben anlamıyorum herhalde dedim kokudan.
euphoria edp benim de çok tarzım değil farklı bir koku ama seveni çok. Edtsini ve bloosomu daha çok beğeniyorum ben daha çok yaza uygun daha şık geliyor bana
Arkadaşlar chole'un son parfümü lavande hakkında fikri olan var mı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?