Krdi'nin parfüm dünyası

krdicimm,

kesinlikle katılıyorum.. Eternity, truth ve euphoria edt yazın keyifle kullanılabilecek türden başarılı kokular.. yazın için alernatif arayışında olanlara ben de öneririm. Ama bunun dışında CK artık markasını zirveye taşıyacak bir mihenk taşı parfümünü bulmalı derim ben :97:

senin gibi edp ötesi parfüm severlere CK'nın tatmin edecek ve 'işte budur' diyecek bir parfüm üretebileceğine ben inanmıyorum

Ben hani bir parfüm tutkunuyum ya gördüğüm her parfüme yeni çıkan her cezbedici şişeye atlarım. Görür görmez platonik aşkım başlar ona karşı mutlaka kullanmalı, tenimde denemeliyim.
Parfüm şişeleri ayrı bir sanat eseri ve mücevher o hediyeyi bir an önce almak isterim. Bazen denediğim kokuya aşık olur alırım. Sonra birkaç kez kullandıktan sonra ya da gün boyu kokusunu hissettikten sonra hayal kırıklığına dönüşür o muhteşem aşk. İçindeki bazı maddeler, çiçekler ya da baharat koku duyuma batan bir uyaran beni soğutuverir. Tüh derim keşke almasaydım.
Bu duyguyu siz de yaşıyor musunuz? Yani iki üç kullanımdan sonra 'yok bu benim parfümüm değil' diyor musunuz?
Şayet koku müptelası iseniz diyorsunuzdur mutlaka... Bizim gibi tutkunların bence panzehiri küçük parfüm numuneleri:))
Bunları alıp bir iki kez kullanıp parfüm hakkında son kararımızı verdirten harika bir fren mekanizması:)
Çünkü bir çoğumuz belki bir defa -parfümeride denemeyi kastetmiyorum- tenimizde denediğimiz parfüme 'yok ya benim tarzım değil' diyoruz.
Şimdi uygun parfüm bulabiliyorum ama amacım bu vialleri de toplamak bize o da lazım

Son düzenleme:
Merhaba kızlaar:))
Dün sevil'in dergisi elime geçti. İçinden bir koku kartı çıktı. Allahıııım neydi o iki gündür gidip gelip kokluyorum. Feminen, çiçeksi hafif vanilya lüks. Nasıl ihtişamlı nasıl keyifli bir koku anlatamam. İçinde sandal ağacı, tonka fasülyesi ve sadece Tahiti'de yetişen bir çiçek var: Tiare

Ben herhangi bir kokuya benzetemedim. Ama parlak, keyifli ve de çok çok özel... Mutlaka deneyin. Haa ne di mi bu parfüm

VERSACE VANİTAS

YANİ ŞU:

Hem kadınsı, hem seksi hem yazlık hem özel hem ihtişamlı ne ararsanız bence bulacaksınız bu parfümde ben şiddetle arıyorum :84:

Ben de bu aralar Cartier de lune kullanıyorum sık sık. Yaza uygun bir koku. Çiçek sevenlere tavsiye ederim kızlar.

Son düzenleme:
Ben de bu aralar Cartier de lune kullanıyorum sık sık. Yaza uygun bir koku. Çiçek sevenlere tavsiye ederim kızlar.

Onun da afişini gördüm ama bilmiyorum kokuyu nasıl? Kalıcılığı, formu, yaza uygun mu

senin gibi edp ötesi parfüm severlere CK'nın tatmin edecek ve 'işte budur' diyecek bir parfüm üretebileceğine ben inanmıyorum

En son Beauty diye bir parfüm çıkardı biliyorsundur zaten.O parfüm mesela çok sıradan diğer kokularına göre.Yani bana öyle geldi sanırım.

En son Beauty diye bir parfüm çıkardı biliyorsundur zaten.O parfüm mesela çok sıradan diğer kokularına göre.Yani bana öyle geldi sanırım.

Sana katılıyorum. bence de güzel ama öyle bayılıp bitecek bir koku değil. Şöyle söyleyelim Calvin Klein'in parfüm gurularını tatmin edecek bir parfümü yok henüz

Sana katılıyorum. bence de güzel ama öyle bayılıp bitecek bir koku değil. Şöyle söyleyelim Calvin Klein'in parfüm gurularını tatmin edecek bir parfümü yok henüz

Bana Euphoria'yı çok övmüşlerdi.Ben de gitim baktım.Temsilci kadın da öve öve bitiremedi ama ben anlamıyorum herhalde dedim kokudan.

Bana Euphoria'yı çok övmüşlerdi.Ben de gitim baktım.Temsilci kadın da öve öve bitiremedi ama ben anlamıyorum herhalde dedim kokudan.

euphoria edp benim de çok tarzım değil farklı bir koku ama seveni çok. Edtsini ve bloosomu daha çok beğeniyorum ben daha çok yaza uygun daha şık geliyor bana

Merhaba Krdi'cim mesajını aldım ama dönemedim yeterli mesaj sayı hakkım olmadığı için kusura bakma. Konuşmak isterim elbette seninle almak isteyeceğim bilgiler olabilir. mail adresini yazabilir misin sorun olmazsa mesajla?

Teşekkürler Krdi'cim msn'i açtığında konuşuruz bir ara:)

Arkadaşlar chole'un son parfümü lavande hakkında fikri olan var mı acaba:44:

Canım seni 2 farklı msn'e de ekledim. Niye olmadı ki?

Arkadaşlar chole'un son parfümü lavande hakkında fikri olan var mı acaba:44:

Öyle bir parfüm mü çıkarmış?
Ben chloe Intense kullanmıştım.Hala da yarısı duruyor.Bayılarak aldım ama pek kullanamıyorum.
Pembe kurdeleli olan değil dimi?Ondan gül kokusu çok yoğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…