• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

Alyansa takılanlar olmuş ama çıkarıp cebe atmak çok zor bir şey değil. Kocalarınızın parmağına hızlı yapıştırıcıyla yapıştırıyor musunuz alyansı, ne yapıyorsunuz?

Sevgiliyken herkesi kurtlar mı kapıyor? 2000'lerin başında pastane sözü yapıp yüzük takan liseliler vardı. Bir bildikleri varmış demek ki :KK51:

Her an herkes birilerinden hoşlanabilir. Ortada taciz sayılabilecek bir hareket yok sonuçta.
Çocuk ufaktan ilgisini belli etmiş.
Ne çocuğu ne konu sahibini suçlayacak bir durum yok ortada.

Konu sahibi, hareketlerinizle belli edebilirsiniz ilgilenmediğinizi.
Karşınıza oturamayacağı yerlere oturun. Bu mümkün değilse o oturur oturmaz kalkmayın, "off snne be slk" diyen ergen durumuna düşmeyin.
Ben olsam biraz zaman geçtikten sonra kalkıp biraz dışarı çıkarım, döndüğümde direkt başka yere otururum. İlgisinin bir karşılığı olmadığını anlar böylece.
Anlamayıp açıkça söylerse de evli olduğunuzu söylersiniz, olur biter.

Alyansiniz olursa böyle seylerle ugrasip buraya yazmak durumunda kalmazsiniz. Taki takmayi sevmiyorsaniz sevmeyin de şu alyans takmayanlar gercekten sinir bozucu ya ! Bi tanidigim vardi kiza teklif gelmiş bayila bayila anlatiyor genc ve guzelim ilgi cekiyorum falan filan . Gereksiz boş muhabbet .

Evli olup da alyans takmayan insanları anlayamıyorum. Alyans be nemektir sizce?İşte böyle sizin hakkınızda hiç bir şey bilmeyen insanlara ön bilgi vermektir:”Ben evliyim!”Eğer parmağında alyansın olsaydı o çocuk karşına oturmazdı buna emin olabilirsin!!
Bende alyans takmıyorum. Bunun sorun olduğunuda düşünmüyorum. Eleştirilecek birşeyde değil. Tercih meselesi. Bazıları takmayanlara sinir oluyorum falan yazmış. Abartmayın Allah aşkına!!

bende 27 yaşındayım.kımse yaşıma, evlı olduğuma çocuklu olduğuma ınanmıyor...küçük gosterıyorum bunu bıldiğim için yüzüksüz dolaşmam.evlıykeni geçtim 7 aylık hamıleyken yanıma geldı teyze kızını göndermiş. .çok şaşırdıydım şişman sandılar heralde.yüzük bir nebzede olsa koruyor. o yüzden sen bir yüzük edin..gerçi artık ortalık sapkın kaynıyor fayda etmıyor bazılarına.karşına oturan genç anlayışlıdır belki yüzüğü görünce bir daha oturmaz.

bende 27 yaşındayım.kımse yaşıma, evlı olduğuma çocuklu olduğuma ınanmıyor...küçük gosterıyorum bunu bıldiğim için yüzüksüz dolaşmam.evlıykeni geçtim 7 aylık hamıleyken yanıma geldı teyze kızını göndermiş. .çok şaşırdıydım şişman sandılar heralde.yüzük bir nebzede olsa koruyor. o yüzden sen bir yüzük edin..gerçi artık ortalık sapkın kaynıyor fayda etmıyor bazılarına.karşına oturan genç anlayışlıdır belki yüzüğü görünce bir daha oturmaz.
Telefonla konuşmayı planlıyorum.
İşe yarar diye düşünüyorum.

Neden böyle bir konu açıyorsunuz ki? Evet bence ilgi duyuyor size ama burdaki cevaplar neye yardımcı olacak onu anlayamadım.
Hiç öyle laf olsun diye.

alyans takmiyorum,
ama iki satir sohbet ettigim herkes istisnasiz evli oldugumu anlar-bilir.
Zira ikinci cumlede konu cocuklara+esime geliyor :KK70:

3nity 3nity ya katiliyorum, bir merhaba dense cozulebilecek bir mesele icin heyecan yaratmaya gerek yok.

evli oldugumu belirtmek icin alyans takmaya da gerek yok emin olun. hatta alyans takan kisiler belki alyansa dikkat ediyordur ama takmayanlar hic dikkat de etmiyorlar.

Ben olayi anlamadim telefonla konusup kimseye bisey bildirmenize gerek yok ki. Bakar bakar siz bakmazsiniz ve cekip gider. Yaniniza gelip israrla konusmaya calisirsa esinizden bahsedip konusmayi uzatmadan sonlandirirsiniz.

alyans takmiyorum,

3nity 3nity ya katiliyorum, bir merhaba dense cozulebilecek bir mesele icin heyecan yaratmaya gerek yok.

evli oldugumu belirtmek icin alyans takmaya da gerek yok emin olun. hatta alyans takan kisiler belki alyansa dikkat ediyordur ama takmayanlar hic dikkat de etmiyorlar.
Merhaba demeye bile gerek yokki. 😄Banane karşımdaki insan ne düşünürse düşünsün derim geçerim.

Kim hangi yorumu yazmış aklımda tutmadım ama çok normalmiş gibi alyans tak, telefonla konuş denmiş.
Bazı insanlar ya kendini fazla önemsiyor ya da ilk defa böyle bir şey başlarına geldiği için olayı abartıyorlar. 😅

alyans takmiyorum,

çok doğru tespit-
ben de alyans kullanmadığım için kimsenin parmağına bakmak aklıma gelmez.
zaten genel olarak insanların ne giydiği, taktığı konusunda dikkatsizim. 🤷🏻‍♀️

Merhaba demeye bile gerek yokki. 😄Banane karşımdaki insan ne düşünürse düşünsün derim geçerim.

Kim hangi yorumu yazmış aklımda tutmadım ama çok normalmiş gibi alyans tak, telefonla konuş denmiş.
Bazı insanlar ya kendini fazla önemsiyor ya da ilk defa böyle bir şey başlarına geldiği için olayı abartıyorlar. 😅
Bunu dedik diye cinsiyetci olduk, asosyal olduk valla😂

alyans takmiyorum,

Konuşmaya gerek duymadım, duymuyorum o yüzden.

Alyansa takılanlar olmuş ama çıkarıp cebe atmak çok zor bir şey değil. Kocalarınızın parmağına hızlı yapıştırıcıyla yapıştırıyor musunuz alyansı, ne yapıyorsunuz?

Sevgiliyken herkesi kurtlar mı kapıyor? 2000'lerin başında pastane sözü yapıp yüzük takan liseliler vardı. Bir bildikleri varmış demek ki :KK51:

Her an herkes birilerinden hoşlanabilir. Ortada taciz sayılabilecek bir hareket yok sonuçta.
Çocuk ufaktan ilgisini belli etmiş.
Ne çocuğu ne konu sahibini suçlayacak bir durum yok ortada.

Konu sahibi, hareketlerinizle belli edebilirsiniz ilgilenmediğinizi.
Karşınıza oturamayacağı yerlere oturun. Bu mümkün değilse o oturur oturmaz kalkmayın, "off snne be slk" diyen ergen durumuna düşmeyin.
Ben olsam biraz zaman geçtikten sonra kalkıp biraz dışarı çıkarım, döndüğümde direkt başka yere otururum. İlgisinin bir karşılığı olmadığını anlar böylece.
Anlamayıp açıkça söylerse de evli olduğunuzu söylersiniz, olur biter.
Esimin bir arkadasi karisini annesine gitmesi icin otobuse bindirir bindirnez alyansini cuzdanina koymus bi defasinda.arkadasina benziyorsada esim diyelim, neyseki Esim zaten yuzuk takmiyor 😂Sevgilisi olandanda uzak durulurdu eskiden, simdikiler sorun degil ayiririz diyorlar. Evli olmakta bazen ise yaramiyor yani vazgecmeleri icin.

Merak ettimde sormak istiyorum nışan vs. hic yapmadiniz mi siz? Evlisiniz ve alyansiniz yok sadece merak ettim ondan soruyorum yanlis anlamayin.?
Elbette ilk zamanlar takıyordum, hoşuma gidiyordu.

Birgün yüzük parmağımda yara çıktı eklem yerinde ve yüzük sıkmaya başladı iltihaptan dolayı. Çıkaramadım, son çare olarak yüzüğü kırmak zorunda kaldık. O günden fobi olarak kaldı.

Yorumlardan çıkan sonuç: Sevsin ya da sevmesin her evli kadın çantasında 1 adet alyans taşıyacak zor zamanlar için. Ha yok taşımam diyorsa, sonra olur da biri karşısına oturduğunda gelip konu açmayacak burada niye oturuyor diye. Yüzük kadının kalkanıdır yahu! :rapci:

Yorumlardan çıkan sonuç: Sevsin ya da sevmesin her evli kadın çantasında 1 adet alyans taşıyacak zor zamanlar için. Ha yok taşımam diyorsa, sonra olur da biri karşısına oturduğunda gelip konu açmayacak burada niye oturuyor diye. Yüzük kadının kalkanıdır yahu! :rapci:
Evli olduğumuzu bildiği halde askıntı olan patron, iş arkadaşları için alyans işe yaramıyor. Çünkü onlarda da var :)

Ben muhabbet kurardim. Hoslaniyot olabilit ama siz hoslanmiyorsunuz sonucta. Muneccim degil ki evli oldugunuzu bilsin. Laf arasinda soylerdiniz.

Merak ettimde sormak istiyorum nışan vs. hic yapmadiniz mi siz? Evlisiniz ve alyansiniz yok sadece merak ettim ondan soruyorum yanlis anlamayin.?
Ben de alyans tak(a)mayanlardanım. Niyeti bozuk bir insanı, sırf parmakta alyans var diye durdurabileceğini sanmıyorum. Alyans koruma kalkanı da değil ki, bazılarına çekici bile gelebiliyor izlenimlerime göre tabi.

Back