• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

Katılıyorum size. Çocuğun ilgisini hissedince yer değiştirmek bile yeterliyken telefonda kocişli konuşmalara, alyans takmalara bile uzandı konu. Komik gerçekten. Konu sahibi de konuyu anlamadığımızı tekrarlayıp duruyor. Bu da x2 komik.

Alyans meselesine takılanlar olmuş ya :) Konu sahibi de bana atar yapmış biraz, alyans sevmiyormuş :))

Benim anlamadığım konu şu, siz buraya bu soruyu sorduysanız verilecek cevaplar kısıtlıdır. On defa eski iş yerindeki patronunun, alyans olmasına rağmen ilanı aşk ettiğini belirtmiş soru sahibi de... E ne yapalım? Alyans işe yaramıyor demek istiyor.

Biz de biliyoruz yaramadığını? :) Ama kısıtlı imkanlarla böyle bi şey yapabilirsiniz dedik. Tatmin etmediyse, kocanızla beraber kütüphaneye gidebilirsiniz.

Yer değiştirme muhabbeti için de, köşe kapma mı oynayacağım demiş soru sahibi :) Onu yapmak zorunda da değilmiş.

Konuşursa evli olduğunuzu söyleyin diyenler olmuş, konuşmak zorunda değilim demiş :)))

E dumanla gösterin madem :)

Çok komik ya :D :D cidden komik. Sanırım bu kütüphanedeki bey, hoşlandığını ya da tanışmak istediğini dile getirmemiş henüz... Bir de getirse gerisini tahmin edemedim :D

evet soru sahibi bu soruya verdiği cevaplarla piremses sendromunda. :)

Elbette ilk zamanlar takıyordum, hoşuma gidiyordu.

Birgün yüzük parmağımda yara çıktı eklem yerinde ve yüzük sıkmaya başladı iltihaptan dolayı. Çıkaramadım, son çare olarak yüzüğü kırmak zorunda kaldık. O günden fobi olarak kaldı.
Anladim bunu merak etmistim sadece tesekkur ederim cevapladiginiz icin 🙃

Katılıyorum size. Çocuğun ilgisini hissedince yer değiştirmek bile yeterliyken telefonda kocişli konuşmalara, alyans takmalara bile uzandı konu. Komik gerçekten. Konu sahibi de konuyu anlamadığımızı tekrarlayıp duruyor. Bu da x2 komik.
BU arada size katıldığımı belirtmek için alıntıladım :) Size tepki veriyorum gibi anlaşılmasın :D

Alyans meselesine takılanlar olmuş ya :) Konu sahibi de bana atar yapmış biraz, alyans sevmiyormuş :))

Benim anlamadığım konu şu, siz buraya bu soruyu sorduysanız verilecek cevaplar kısıtlıdır. On defa eski iş yerindeki patronunun, alyans olmasına rağmen ilanı aşk ettiğini belirtmiş soru sahibi de... E ne yapalım? Alyans işe yaramıyor demek istiyor.

Biz de biliyoruz yaramadığını? :) Ama kısıtlı imkanlarla böyle bi şey yapabilirsiniz dedik. Tatmin etmediyse, kocanızla beraber kütüphaneye gidebilirsiniz.

Yer değiştirme muhabbeti için de, köşe kapma mı oynayacağım demiş soru sahibi :) Onu yapmak zorunda da değilmiş.

Konuşursa evli olduğunuzu söyleyin diyenler olmuş, konuşmak zorunda değilim demiş :)))

Çok komik ya :KK70::KK70: cidden komik. Sanırım bu kütüphanedeki bey, hoşlandığını ya da tanışmak istediğini dile getirmemiş henüz... Bir de getirse gerisini tahmin edemedim :KK70:

BU arada size katıldığımı belirtmek için alıntıladım :) Size tepki veriyorum gibi anlaşılmasın :KK70:

O zaman acaba konu sahibi ilk kez mi böyle bir ilgiyle karşılaştı da tutukluk yaşıyor ne yapacağı konusunda? :KK70:

Zaten konu da başlı başına absürt. "Kütüphaneye gittim de çocuğun teki ısrarla karşıma oturmaya çalıştı. Ne ola ki?" şeklinde özetlenebilecek tuhaf bir konu. Rahatsız olduysan yer değiştirirsin veya birkaç gün gitmezsin kütüphaneye. Bu kadar basit. Sanırsınız ki çocuk konu sahibinin peşinde Mecnun olmuş. Tey tey tey... :süslü:

Çok komik ya :D :D cidden komik. Sanırım bu kütüphanedeki bey, hoşlandığını ya da tanışmak istediğini dile getirmemiş henüz... Bir de getirse gerisini tahmin edemedim :D

Yer değiştirdim işe yaramadı demiştim.
Sohbet etmeyi hala gereksiz görüyorum.

Çözüm olarak birkaç arkadaşın önerdiği; eşimle onun duyacağı sesle telefonda konuşacağım diye de yazdım.

Bu da işe yaramazsa kanuni yollara başvuracağımı söylerim diye düşünüyorum.

Piremses değil kraliçeyim ben :)

O zaman acaba konu sahibi ilk kez mi böyle bir ilgiyle karşılaştı da tutukluk yaşıyor ne yapacağı konusunda? :KK70:

Zaten konu da başlı başına absürt. "Kütüphaneye gittim de çocuğun teki ısrarla karşıma oturmaya çalıştı. Ne ola ki?" şeklinde özetlenebilecek tuhaf bir konu. Rahatsız olduysan yer değiştirirsin veya birkaç gün gitmezsin kütüphaneye. Bu kadar basit. Sanırsınız ki çocuk konu sahibinin peşinde Mecnun olmuş. Tey tey tey... :süslü:
Zahmet olacak ama tüm cevaplarımı okursanız hepsinin cevabı var.

Yer değiştirdim işe yaramadı demiştim.
Sohbet etmeyi hala gereksiz görüyorum.

Çözüm olarak birkaç arkadaşın önerdiği; eşimle onun duyacağı sesle telefonda konuşacağım diye de yazdım.

Bu da işe yaramazsa kanuni yollara başvuracağımı söylerim diye düşünüyorum.

Piremses değil kraliçeyim ben :)
Pardon ne kanuni yolları ya :D
Ahahaha :D gerçekten çok komik,kusura bakmayın. Polisin de aynı tepkiyi vereceğine eminim yani. :D
Adamın yanına gidip "beyefendi birine mi benzettiniz,sürekli bakıyorsunuz rahatsızlık duyuyorum" vs diyip evli olduğunuzu söylemek varken adamı sırf baktığı için şikayet mi edeceksiniz? Evet tam bir kraliçe sendromundasınız,etrafınızdakilerin size aşık olduğunu,ilgisi olduğunu falan düşünüyorsunuz. Gerçekten ilgisiz olduğunuz için bu tavıra büründüğünüzü düşünüyorum.

Pardon ne kanuni yolları ya :KK70:
Ahahaha :KK70: gerçekten çok komik,kusura bakmayın. Polisin de aynı tepkiyi vereceğine eminim yani. :KK70:
Adamın yanına gidip "beyefendi birine mi benzettiniz,sürekli bakıyorsunuz rahatsızlık duyuyorum" vs diyip evli olduğunuzu söylemek varken adamı sırf baktığı için şikayet mi edeceksiniz? Evet tam bir kraliçe sendromundasınız,etrafınızdakilerin size aşık olduğunu,ilgisi olduğunu falan düşünüyorsunuz. Gerçekten ilgisiz olduğunuz için bu tavıra büründüğünüzü düşünüyorum.
Görünüş olarak asabi gibi duruyorum zaten. O yüzden ben olsaydım bikaç ters bakışım bile yeterdi sanırım. Bakışımla döverim :KK70:

Görünüş olarak asabi gibi duruyorum zaten. O yüzden ben olsaydım bikaç ters bakışım bile yeterdi sanırım. Bakışımla döverim :KK70:
Ben bu tür durumlarda direk kaşlarımı çatıyorum,hiiç gelemem öyle şeylere.
Bir de evli olucam,adamın biri hergün beni gözüyle takip edecek,gözünü üstümden ayırmayacak bende ses çıkartmayacağım. İhtimal bile vermem,herşeyden önce eşime saygısızlık yani. Seninde böyle olman ne güzel değil mi? Valla açıkçası konu sahibinin hoşuna gittiğini falan düşünüyorum ben.

Bir de evli olucam,adamın biri hergün beni gözüyle takip edecek,gözünü üstümden ayırmayacak bende ses çıkartmayacağım. İhtimal bile vermem,herşeyden önce eşime saygısızlık yani. Seninde böyle olman ne güzel değil mi? Valla açıkçası konu sahibinin hoşuna gittiğini falan düşünüyorum ben.
Bende senin gibi düşünüyorum ❤️
Karşımdaki genelde ikinci bakışa cesaret edemez :KK70:
Konu sahibi önceki yorumda ilk önce hoşuna gittiğini yazmış zaten.

Pardon ne kanuni yolları ya :D
Ahahaha :D gerçekten çok komik,kusura bakmayın. Polisin de aynı tepkiyi vereceğine eminim yani. :D
Cidden bunu mu anladınız?

Ufak kıskançlıklar seziyorum artık :)

Hoşuma gitse konu açmam, keyfime bakarım.

Yalnız bu konu akla karayı açığa çıkarmak için turnusol görevi gördü bence :)

Cidden bunu mu anladınız?

Ufak kıskançlıklar seziyorum artık :)
Siz ne anlatmaya çalıştınız anlamadım?
Gerçekten kraliçe falan mısınız yahu görmediğim birini neden kıskanayım? :KK70:
Keşke bir de beni görseydiniz diyeyim o zaman,çok güzel biri değilim bana göre. Sarışın mavi gözler,orantılı bir yüz ve vücut,bu kadar. Bana da çok bakan oluyor,hesabı getirirken telefonu numarası yazanlar mı dersiniz,kredi kartı slibimden adımı instagramda aratıp bulanlar mı dersiniz neler neler.
Neden kıskanayım yani,aynı ilgiyi bende görüyorum ama rahatsız olduğum zaman veriyorum cevabını bir daha değil bakmak,kafasını benim olduğum tarafa bile çevirmiyor. Fazla egolu geldiniz bana,sizi görmeden bile kıskandığımızı düşünmeniz bana bunu hissettirdi.
Ha ayrıca patronum ilanı aşk etti demişsiniz. Kusura bakmayın da sizden ışık almış ki ilanı aşk etmiş,kimse kimseye durup dururken ilanı aşk etmez. :) ha bunu da yaşadığım için biliyorum. Siz mesafeli olsaydınız patronunuz bunu yapmazdı. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibi düşünüyorum ❤
Karşımdaki genelde ikinci bakışa cesaret edemez :KK70:
Konu sahibi önceki yorumda ilk önce hoşuna gittiğini yazmış zaten.
Şimdi de inkar ediyor,hatta bizi kıskanmakla suçluyor. Ne diyeyim,komik. Hayır bir de 2 çocuk annesi. Ben daha gencim,evli bile değilim yaşım 21. Neyini kıskanacağım :D

Kesinlikle kraliçe sendromuna tutulmuşsunuz bi iki sayfa okudum hepsini okumadım en son patronum ilanı aşk ettide kaldım. Üniversite okuyan bi kadınsınız 2 cocugunuz var belliki yaşınızda iyi kötü 25-30 arasında yani tek anlamadığım şey kendinizi ifade etmek bu kadar mı zor? Ya kusura bakmayın ama eşinizi telefonla aramak nası aklınıza gelmedi baktınız baya size bakıyor kısık sesle aşkım eve geliyorum bişey lazımmı derim yanından geçerken bu kadar basit ve aklınıza gelmeme imkanı yok burda her cevaba yok öyle yok böyle demeyi biliyosunuzda bi cocuga mı evli oldugunuzu çaktırmayı bilmiyosunuz bırakın lütfen çok ciddi bir kraliçe sendromusunuz hemde Mihrimah Sultan hanım.. 😂😂😂

Back