• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kraliçe sendromu mu?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Selam hanımlar;
Örgün üniversite okuyorum. Vizeler başladığı için günlerdir kütüphanedeyim hergün sabah 8 de.

Genelde yalnız oluyorum erken saatlerde. Yükses lisans yaptığını tahmin ettiğim bir genç her yer boşken karşıma oturmaya başladı. O da erkenci.
Birkaç gündür arkadaşıyla geliyor. Arkadaşı başka masaya oturup çalışalım dediği halde o karşıma oturuyor, arkadaşı başka masada çalışıyor.

Bazen tebessüm ediyor, kolay gelsin, iyi günler diyor. Sağol deyip geçiştiriyorum.
Evli olduğumu bilmiyor alyansım olmadığı için.

Ben mi fesatım? Erkekler hep bana hayran sendromu mu yaşıyorum?

Belki fesat değilsiniz ama alyans takmayarak, bekar sansınlar ilgi çekeyim mi demek istiyorsunuz bilemedim , yani ben evli olsam böyle bişey başıma gelse buraya gelip konu bile açmam
Takı takmayı sevmiyorum.
Eşim de takmaz.
İlgi manyağı olsam çocuk karşımda zaten, konuşurum.

Sırf bu yüzden gidip acilen alyans mı almalıyım?

Tek bir erkekten bahsetmişsiniz. Bütün kütüphane ahalisi gözünü benden alamıyor deseydiniz belki sendrom olabilirdi. :)

Evli olduğunuzu bilmeyen biri sonuçta; sizden hoşlanmış da olabilir.
Sadece selam veriyor olsa normal derdim ama inatla karşıniza oturuyor olması cok normal degil tabi.

Takı takmayı sevmiyorum.
Eşim de takmaz.
İlgi manyağı olsam çocuk karşımda zaten, konuşurum.

Sırf bu yüzden gidip acilen alyans mı almalıyım?
[/QUOTE gidip alyans almanıza gerek yok ama buraya konu açacak kadar neden önemsediniz onu anlamadım , ilgiye mi muhtaçsınız, yani benzer şeyler bizim de başımıza geliyor , cafede falan otururken evli olduğunu bildiğim insanlar süzüp duruyorlar ama inanın gelip de buraya cafede otururken aynı kişi gelip beni süzüyor diye başlık açmam eğer ben de hoşlanmadıysam .. demekki egonuz hoşlanmış başkalarına bildirme çabası içindesiniz

Evli oldugunuzu bilmiyor ve yaklasmaya calisiyor sanirim. Alyans takmiyormussunuz zaten nasil tahmin etsin ki. Esinizle telefonda konusun yanindayken ya da baska bi turlu evli oldugunuzu belirtin mutlaka yazik
Mantıklı.
Eşimi aramak aklıma nasıl gelmedi? :)
Evet. Bir şey sormak için arayabilirim.
Teşekkürler.

Tek bir erkekten bahsetmişsiniz. Bütün kütüphane ahalisi gözünü benden alamıyor deseydiniz belki sendrom olabilirdi. :)

Evli olduğunuzu bilmeyen biri sonuçta; sizden hoşlanmış da olabilir.
Sadece selam veriyor olsa normal derdim ama inatla karşıniza oturuyor olması cok normal degil tabi.
Kütüphanede ilk saatler sadece ikimiz oluyoruz.

Mantıklı.
Eşimi aramak aklıma nasıl gelmedi? :)
Evet. Bir şey sormak için arayabilirim.
Teşekkürler.
:) araya da aksam gelirken yogurt alirmisin annemler gelecek filan gibi aile bagi olan bisey sikistiriver bencr:) sevgilinle degil esinle konustugunu anlasin tamamen:)

Back