• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft müzikli titreşimli ana kucağı satılıktır 40 tl

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
68
318
$IMAG0083.jpg kızım çok sevdi ama artık bunun için çok büyük umarım alacak olan da severek kullanır

Selam Ateşölçer sıfırmı ? Anakucağınızda temize benziyor her hangi bir deformasyonu varmı ...Balıkesir merkezdemisniz ? Elinizde başka neler var ? Ben talibim :=)

Selam Ateşölçer sıfırmı ? Anakucağınızda temize benziyor her hangi bir deformasyonu varmı ...Balıkesir merkezdemisniz ? Elinizde başka neler var ? Ben talibim :=)

yok açtık ateşölçeri kullandık bir hafta kadar da zaten kızılötesi hani kullanılmışı tuşuna bastık bi işte facebook var da yazabiliyo muyum buraya

inan bilmiyorum paketi yok bakmamışım demekki ama kızım 10 aylık 9.5 kilo hala bazen görünce onda sallamamı istiyo hiç zorlanmadan yatırabiliyorum

netten baktım canm 12 kiloya kadar taşıya biliyomuş ateş ölçerle anakucağına güzel bi fiyat veriirsen alabilirim

üstüne de 30 tl vereyim ben sana oldu olacak

:17:kızmasaydın sordum nabayım pazarlık sünnetmiş dimi ama :50:

anakucagını bide dönenceyi alsam kaça verisin peki :26:gerçekten param olsa zaten pazarlık yapmadan alırdım bugün markette dönenceyi aldım aldım elime bıraktım:5: şuan alcak halimiz yokta eşime sorucam sen en uygun ne yapabilirsin bi fiyat söylersen canım :31:

Back