Bebek İkinci El kraft dondy arıyorummmmmm

Samira35

meleğimsin...
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.636
8
158
İstanbul
arkadaşlar kraft dondy satmak isteyen varsa talibim.yalnız kargo ucreti veremem İstanbulda oturanlar yazsın lütfen

merhaba,

çzelden msj gönderemıyormusum o yuzden buraya yazdım.
dondy mavi renk fotoğraflarını gönderebilirim ama acık mavi yani hem kız hem erkek kullanabilir. bebegim 3 aylıkken aldım en fazla 1.5 ay o da gündüz bi kaç saat yattı çok kucak seven bir bebek olduğu için maalesewf onda da yatmak ıstemedı mama sandalyesi olarak kullanırım dedım halen kucagımda yemek yıyor anlayacağınız mama sandalyesi olarak hiç kullanmadık. neredeyse sıfır kadar temız kumandası kolısı herşeyı duruyor. fiyat 300 düşünüyorum ama görüşebilirz yıne ıstanbula otobusle yollayabılırım ya da gelırken getırebılırım. tel no gönderırsenız ozelden görüşebilriz zeynep.

Elim 2 adet kraft sallanan besik var rengi pembe istanbul kagithane oturugurum tanesini 280 tl

açıkçası ben 250tl düşünüyorum. kargo zaten 70-80 tutar da elden bile alsam kagıthaneye kadar en az 30-40 tl benzin harcarım.size uyarsa haftasonu gelir evinizden alırız

istanbulda oturan arkadaşla anlaşamazsak sizinki de olabilir. neden olmasın? önemli olan renginden ziyade temiz olması...teklifiniz için teşekkürler

n11 de bugune özel %50 indirimle 499 TL imiş

evet o ilan epeydir var ve bugune özel diye yazıyorlar :) temizini bulursam 2. el almak istiyorum. 500tl vermeye değmez diye düşünüyorum. görünüş ve fikir olarak benim hoşuma gidiyor ama sonuçta bebek sallanmayı sevmeyebilir veya mama sandalyesi olarak rahat olmayabilir. deneyip göreceğiz nasip olursa.

Mrb satmadıysanız biz ilgileniyoruz.Özelden de yazdım size.Neden kimse cvp vermiyor?

Kusura bakmayın uzun zamandır bakma fırsatım olmamıştı. Dondy satıldı. Teşekkür ederim ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…