Bebek İkinci El Kraft Diadem Anakucağı-Otokoltuğu Kargo Dahil 100tl

Canim baba slingte herhangi bir sorun yirtik vs yoksa ki yok gorunuyor ben almak istiyorum. Ozelden bilgileri paylasalim.

BabaSling'i ben aldim kizlarrr.

kargomu bekliyorum:))
dilem elif ilgin ve samimiyetinden dolayi tesekkur ediyorum.

Playgro mutlu çiftlik oyun halısı bütün oyuncakları mevcut ışıklı müzikli kısmı bozuk değil çalışıyor tertemizdir fiyat 50tl

Eklentiler

• DSC_1606.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 74
  • DSC_1605.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 76
Kraft Diadem anakucagi ve oto koltuğu 2 yaşına kadar kullanım sapı 3 farklı şekilde kullanabilme sallanma özelliği var 5 noktalı emniyet kemeri... Rengi açıklı koyulu gri hem kız için hemde erkek bebeğe uygun tertemiz hiçbir sorunu yok kargo dahil 100tl..

MRHB eğer elinizde 2-3 yas uyku tulumu varsa yada 23-24 no kız için bot varsa takas düşünebilirim...
Malesef canım erkek ayakkabısı var bede erkek uyku tulumu var ama kız için elbise pantolon felan var

Malesef canım erkek ayakkabısı var bede erkek uyku tulumu var ama kız için elbise pantolon felan var
anladım canım suan bunlara ihtiyacımız vardı olsa takas olabilirdi neyse artık eğer yinede oyun halısını düşünürsen msj atarsın sana iyi satışlar

oyun halısı ne kadar?pardon şimdi gördüm tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…