• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft Diadem Anakucağı-Otokoltuğu Kargo Dahil 100tl

Babasling ne durumda hic kullandiniz mi? Yirtilma ya da asinma var mi acaba
Çok az kullanıldı yazı izmirde gecirdik sıcaktı daha sonrada iri bi bebeğim olduğu için taşımak zor oldu kullanamadim yeniden farkı yok tertemizdir ne yırtılma nede yıpranma yoktur...

Pompanın garantisi vs var mı acaba?
Malesef garantisi yok fakat bebeğim emmedi sutumde cok azdı hemen geri çekildi kullanamadim.. Ürünün hiçbir sıkıntısı yok çalışır durumda herhangi bir aksilik durumunda geri almak için iade garantim var...

satılmadıysa lansinoh ile babaslingi almak istiyoruz en son fiyat ne olur acaba?

Sling kac aylikken kullanılabiliyor birde nerde oturuyorsunuz acaba ogrenebilirmiyim cnm

Sling kac aylikken kullanılabiliyor birde nerde oturuyorsunuz acaba ogrenebilirmiyim cnm
Babasling doğumdan itibaren kullanilabilir bebeginiz içine sigdigi sürece kullanmaya devam edebilirsiniz...
Görevimden dolayı erzincandayım.
Kargo için soruyorsaniz eğer bana istanbuldan çok kargo geldi ptt şubeden teslim alırsanız 5-7tl arası ödersiniz bilginize... :-)

Back