- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
tebrik edrim seni..
çok iyi bir puan..yardımcı olursa sevinirim. ben zaten çok kaynak görmeye çalışıyorum.bitremiyorum bir kaynagı asla ama yarım yamalak da olsa çözüyorum..
22 net de çok iyiymiş dilciye göre..
matematiğin dilcilerde ortalaması düşük oldugundan katsayıları çok mu yüksek oluyor?
ben de hiç bir kaynağımı bitirmedim, bi çoğu ölece kaldı, hatta hala arada sırada çözüyorum eğitim konularını unutmamak için ama farklı farklı kaynaklardan farklı tarzda sorular çözmüş olmanın baya faydasını gördüm ben sınavda.
matematikle ilgili olarak şunu söyeleyebilirim. matematiğin m'sini bile hatırlamıyordum. dersaneye de sırf mat. için yazıldım ama mat. öğretmeni kötü çıktı, mat. derslerine gitmedim hiç kafam daha da karışmasın diye. en basit konusundan başladım evde çalışmaya, doğal sayılar falan :) bi de problem soruları işte, en çok problem sorusu çıkıyo, bi de geometriden yine en basit olan konulara baktım. bütün o 1 sene boyunca slogaım şuydu (msn deki iletim bile oydu 1 sene boyunca :) Matematiği Seviyorum!
ben bunu yapabilirim diye motive ettim hep kendimi, sora bi baktım ki harbiden yapıyorum, yaptıkça motivasyonum ve yapma isteğim de arttı doğal olark ve 22 nete ulaştım sınavda :lepi:
bize getirisi gerçekten çok, çünkü birçok dilci nasılsa mat. yapamam diye matematiği atıyo bi kenara diğerlerine yükleniyo. ee o zaman noluyo büyük çoğunluk eğitim, ve sözel kısmı sizinle eşit durumda yapmış oluyo, bu durumda eğer siz mat yapmışsanız onları solluyosunuz :lepi:
biraz uzun oldu ama şöle diyim, sınavda benim eğitimden 84 netim çıktı (ilk girdiğim denemede bile 90 net yapmışken) bi başka arkadaşımın 95 civarıydı eğitim neti, sözel kısmımız birbirine çok yakındı ama ben de mat vardı 22 net :lepi: o 76 puan aldı ben 85 :lepi: