- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğitim netin gerçekten yüksekmiş..cnm eğitim 90 net, gk gy 64 netle 73 puan aldım.. şunu sölimki gk gy 70 net olsaydı atanmıştım şuan, aslında çokda zor değil, gördüğün gibi netlerim çok yüksek değil..
evet 2008*2009 gy gk arasında dağlar kadar fark var.. abarttılar iyice bu sene..
bu sene Türkiye geneli eğitim ortalaması 75-85 arasıymış, dersane hocamız söledi, yani eğitimden 90 alan biri atandı açık farkla dedi.. bende dedimki hocam 90 net yaptım ama burdayım hala dedim :roflol: ozaman senin gk gy 70den aşağıdır dedi, aynen öle dedim...
matematikten 20 25 net yaparsan ingilizceden türkiye birincisi olursun sen ya kaydirigubbakcemile3
neden bukadar istanbulu istiosun?
benimde evliliğim 2şeye bağlı, bunlardan biri kpss..
kolej ve dersaneye bulaşma zaten. haftasonu da çalıstrıyolar.. bana 1000lıra dedı bır kurs çok düşük bulmuştum o tempoya ama insanların 250-300lıraya calıstıgını gördum adaylık kaldırmak için..ben de 2008 mezunuyum cnm
özel sektöre hiç bulaşmadım
dersanelerden, kolejlerden sürekli arıyorlar ama istemiyorum
bekar olsam çalışırım ancak evli olduğum için dersaneyi tercih etmiyorum
eşim de istemiyor zaten
evliliğim buna bağlı demişsin
inan bazı şeyler planlandığı gibi olmuyor
ben mezun olur olmaz evlendim
o zaman kpss ye girip atanmak gibi bir düşüncem yoktu
ama bir zaman sonra gördüm ki hem maddi hem manevi açıdan evli bir kadına en uygun meslek öğretmenlik
şimdi çalışıyoruz bakalım
canını çok sıkma
herşey olacağına varır
senin en büyük stresin evliliği bu olaya bağlaman
Allah korusun atanamasan evlenmeyecek misin tabi ki evleneceksin
belki zorlanacaksınız ama herşey bir tek bu sınava bağlı değil canım
erkek arkadaşın öğretmen mi?
ben de giricem ama ingilizce ögretmenlıgı ıcın degıl de ,kpss ingilizce sınavına ..
kolej ve dersaneye bulaşma zaten. haftasonu da çalıstrıyolar.. bana 1000lıra dedı bır kurs çok düşük bulmuştum o tempoya ama insanların 250-300lıraya calıstıgını gördum adaylık kaldırmak için..
benim hayalım ithalat,ihracattı ama o da olmadı.
bu yaz evlenecektik.ailelere söyledik.herkes tamam dedi.ama ben bunu da yük olarak gördüm çünkü işim olmayınca kendıme güvenemedim,korktum bılmıyorum ya.. vazgectım
evlilik hazırlıklarından bile korktum. şimdi tek umudum kpss.. özel sektörden umudum kalmadı. erkek arkadasım öğretmen değil. ama istanbulda çalısyor.başka şehre şansı yok.
bakıyorum insanlar 7-8 ayda asla yapamıyor. 2 senede ancak olcaksa oluyor.. öyle zor gibi bu sınav..
psikolojik açıdan iyi değilim zaten ne yapıcam bilmiyorum.
canım bu kadar stres yapma
inşallah gönlünden geçen olu
ben evli olmasaydım her şehre giderdim daha sonra hemen nikahı kıyar ve eş durumundan aldırırdım tayinimi
kayınbiraderim öyle yapmıştı
karı koca öğretmen onlar
2006 da kendisi atandı
2007 de eşi atandı
atanır atanmaz nikah kıydılar ve bir sene sonra kendi şehrine aldırdı eşini
düğünü de 5 ay önce yaptılar
evet dediğin gibi dersaneler bitmiş durumda
600 den açıyorlar kapıyı en fazla 1000 lira
hafta sonu yok tam gün iş
kolej desen ha keza aynı
arkadaşım var dersanede 3.senesi bıktı resmen
bu sene kpss ye hazırlanıyor
seneye askere gidecek benımkı.. atanırsam belkı şehir ayırt etmem. giderim her yere.1 senede hemen gelebilceksem sorun değil.bılmıyorum puana bağlı..
ama istanbulda puanlar dogu gıbı geldı bana..
sence?
sen evıne yakın bir yerler olsun istersın muhtemelen.nereleri yazmak istiyosun
gecen sene kac puan aldın?
bir de sizce bu sene agustos-eylül gibi kaç ingilizceci alınır.2000ı bulabılır mı?hani geçen sene okul öncesine kıyak geçicez diye az aldılar ya..
1 senede rahatlıkla gelirsin canım
hele seneye askere gidecekse çok rahat yazabilirsin şehir dışı
atanırsan hemen nikahı kıyarsınız
sonraki sene de hop istanbula zemuszemus
evet istanbulda da biraz uçtu puanlar neden böyle oldu anlamadım ben de
avrupa yakası olsun da semt önemli değil benim için :)
tabi evime yakın olursa bal kaymak olur kaydirigubbakcemile2
puanım 70 ti tercih bile yapamadım
2000 i bulacağını sanmıyorum
baksana kasım ataması olacak dediler meğerse sözleşmelileri kadroya geçirme işleriymiş
ağustosta belki 2000 i bulabilir ama
cnm merhaba
sen kaç mezunusun?
her işte bir hayır vardır derler ya inşallah senin için de böyle olmuştur
eğitim netin gerçekten yüksekmiş..
onu halletmişsin sen..bu sene biraz diğerlerine baksan. bu iş tamam bence..
benim erkek arkadasım istanbulda çalışıyor. ve puanlara baktıgımda istanbul neredeyse doğu ayarında. istanbul ve dogu dısında puan tutturmak imkansız gibi bişi sanki..
matematikten karamsarlaştım iyice.. düşündüğümden zormuş.. biraz baksam 20-25 olur diyordum ama 15ten bıle umutsuzum. erkek arkadasımla çalısıyorum mat.a. öğretmen değil ama mat. i oldukça iyi. kesir problemlerinden bile hatalarım çıkabiliyor. nasıl başarıyorsam.
sen dersaneye gidiyorsun sanırım. faydalı mı?
magiclowe hocam hangi dersaneye gidiyorsunuz?sizce kpss ye üniversitede mi çalışmaya başlamak gerek 3.sınıfta falan mı?
anladım canım..
hayırlısı hepimiz için.. atanır atanmaz hemen nikah mı yapmalı sence? adaylık kalkmadan eş durumu olmuyor diye bılıyorum ben. adaylığın kalkması için de 1 sene çalışmak gerekmıyor mu? ben yanlış mı biliyorum. zaten hiçbişi bildiğim yok bu konuda..araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.
tercih yapabilmek için barajı geçmek gerekiyor sanırım. bu sene de 74tü baraj.geçen sene 65miş. sanırım 80i geçer bu sene..
85 almak lazım istanbula atanmak için.yanlış mıyım?
slm cnm opuyorumnanaktan
bende 2008 mezunuyum, ama ilk sene hiç çalışmadan ölesine girdim sınava.. kpss nedir bi fikrim bie yoktu sınavda öğrendimkaydirigubbakcemile3
geçen sene adamakıllı hazırlanim dedim dersaneye gittim ama herşeyde sıfır olduğum için biraz zorlandım yetiştirme konusunda.. iyi olduğum bi baksam yeter dediğim hiçbi ders yoktu kaydirigubbakcemile3 okuldayken eğitim deslerinide ingilizce aldığım için çok afalladım ilk 3ay, ama sonra toparladım şükür..
evet cnm hayırlısı buymuş diorum elden gelen bişe yok:sinifsinif:
inş bu sene hepimiz halledioruz..
kızlar bu kadar mıyız ya biz..
hepi topu 3 kişi...
bütün ingilizceciler atandı mı?
siz de hiç uğramıyorsunuz...
arada sırada uğrayın destek olalım,dertleşelim...
ben geldim
hepsi atanmış galiba cnm
biz de göreceğiz o günleri inşallah opuyorumnanaktan
demek zor olmuyor bizim bölümden atanma :)
2 sene öncesine kadar çok kolaydı ama şimdi nerdeeeeee
65 ten 74 e fırlayan bir taban puan
seneye de 80 e fırlar zaten
yakın zamanda da 90 ları görür mafoldumben