Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kpssnın matematiği bile biraz ezber maalesef. ösym bu kadar ezbersel soru sormaz deyip bakmazsın ama gider ordan sorar. benim kıyasım bu şekilde.. yani öss matematiğinde full yapan, aleste de full yapan birinin 2009 matematiğinde 3-4 ezber soruyu yapamadığına bizzat şahit oldum.ben de en son lise1de gördüm matemetiği.. 10 temmuzda ne yaparım bilmiyorum ama denemelerde 23-27 cıvarı cıkıyor. ingilizceci için fena sayılmaz ama benim ezberim kötü..EB olmuyor mesela bende.. yapamıyorum o dersi ama sen o dersi çoktan aşmışsın anladığım kadarıyla.. matematiğe asılsan biraz, genel kültürü de ezberlesen geçsen.. iyi bir puan alırsın canım.
ha bir de gk-gy de süre sorunu olabiliyor. çunku mat soruları çok oyalayıcı. işte kaç değer alır falan diyor. tek tek hesapla topla derken,zaman çok gidiyor. benim zaman sorunum var. çok zor yetiştiriyorum. bu durumu da şimdiden dikkate al bence..
şimdiden başlıycam diyorsan da çalışmaya bence matematik dısında pek bişi yapmaya gerek yok. matematikten temelin yoksa, o kısmı hallet ki seneye rahat et.
evet ingilizceciler puanlar nasıldı.. Benim atanmam hayal oldu.. puanım 73.417 Bittim Ben.. şoklardayım dünden Beri..
katıldım Ben canım. 4 gündür mail atmadiğim Bakan milletvekili gazeteci kalmadı.. keşke imkanım olsaydı da yarın Ankaradaki ayopun eylemine katılaBilseydim..
evet ingilizceciler puanlar nasıldı.. Benim atanmam hayal oldu.. puanım 73.417 Bittim Ben.. şoklardayım dünden Beri..
hocam eğitim 95 nete nasıl böyle bi puan geldi aklıma almadı :S ama sizin puanınız geçen senenin 78-79 una geliyor ona göre düşünün, ne çok iyimser ne çok karamsar olun, hayırlısı.
teşekkür ederim canım. haklısın aslında, gidip görmek öyle karar vermek en sağlıklısı ama istanbuldan çıkasım yok. istanbul etrafı olsa gene dert etmem, gider tutarım bir ev 1-2 sene idare ederim. (bu sene evlilik var kısmetse, eş durumundan gelirim ist. e diyorum)Catharsis kılavuzda yazıyor.
gidip görmeden gitmemezlik yapma derim. ingilizcecisin ne kadar kötü bir yer gelebilir
9.2. Göreve Başlamayanlar Hakkında Yapılacak İşlemler
Öğretmen olarak ataması yapılanlardan başvurusunda belirtilen adrese 7201 sayılı Tebligat Kanunu uyarınca
tebligat yapıldığı hâlde yasal süre içinde göreve başlamayanların atama işlemi, 657 sayılı Kanunun 62 ve 63’üncü
maddeleri gereğince iptal edilecektir. Bu durumda olanların, atandıkları tarihten itibaren 1 yıl dolmadan yeniden
öğretmenlik başvuruları kabul edilmeyecektir.