KPSS'ye hazırlanan İngilizce Öğretmenleri

cnm ben çalışarak bir kez girmeme rağmen yine de cnm hiç istemiyor çalışmak
senin isteksiz olman çok normal
matematik için google a doğan ulu yaz ilk çıkan siteye gir
videolu anlatım var çok güzel ve faydalı oluyor gerçekten

kızlar selam,
şubatta kesin atama olacak mı?
olacaksa kaç ingilizceci alınacak fikriniz var mı?

kızlar ben matematik çalışıyorm şuan ve bir iki ay hiç başka bişi bakmıcam..zaten pek eksiğim yok diğer derslerden, malum 3 senedir çalıştım kafamçokkarıştı:lepi:
inşallh2010kpss sonrası burda birbirmizi tebirk etcezz cicişlerrrrr, gaza gelin çalışınnn

çok güzel canım..
umutlu ve azimli olmak çok önemli..

ben de tarih ve matematik bakıyorum senkronize..

diğer derslerin tamammış ne güzel..
ben ilk kez giricem..
eğitim bilimleri falan çok yabancı geliyor..
hangi kaynakları önerirsin

canım ben her kaynağı çalıştım, ne bulursan çalış derim sana.hihoyyyt
çok fazla test çözdüm..
yediiklim, data, ihtyaç, pegem, uzman kariyer...
defterlerim vardı bi çok not topladım etraftan..
ayrıca dersanelerin kitapları, testleri( murat, karacan.....)
internetten de yararlandım.kpss siteleri var google dan çıkıyo bi sürü yer.
hadi görüyüm seni canım rakibem, tüyolarımı verdim bak sırnaşık şey
geriye mat kaldı, aynı şeyleri yapıcam yine..

teşekkürler canım..
irtibatı kesmeyelim...

Merhabalar. Sınava 3. girişim olacak. Bu yıl 66 aldım. İst da bir kursa gidiyorum Ayni anda çalışıyorum bi kurumda. İkisi birlikte cok zor oluyo. Ders calışmak özellikle matematik çalışmak öldürüyo beni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Sevgiler...

merhaba ....
bana da tek keyifli gelen matematik.. diğerleri pek bir sıkıcı :)
Allah hepimize yardımcı olsun..

kızlar,
nerelerdesiniz bakiiim..
çalışmaktan gömüldünüz mü yoksam???

ay şu kpss tarih acayip bayatmış..
tarihim çok iyi diye geçinirdim, beni bezdirdiler.. osmanlıca bilmek gerekiyor resmen.. bu kadar da ezber olmaz ki ya..
anayasaya hiç bakmadım kimbilir o nasıl, tarih bile böyleyse..
coğrafya tarihten daha merhametli..
en azından neden-sonuç ilişkisi var..

eğitim bilimleriyle de aram fena..iyi olsa şaşarım zaten.. 2008-2009 soruları saçmalklarla doluymuş hakketen.. 90 falan alan arkadaşları gönülden kutlarım, süper bişi...
ben de iyi giden bir matematik,
türkçede yaparım
yetmez mi??? boshayallersmile

slm.ingilizce mezunuyum bende.sansımı hıc denemedım kpssde.busene gırıcem sanırım olur yada sozleşmelıye kalırım..hiç uyumayan hınzır bır yaramz bebegım var 11 aylık.ondan vakıt buldukca ders calısıyorum.egıtım bılımlerını yarıladım,tarıh cografya vatandaslık henuz okuma asamasındayım.egıtımden korkmuyorum,muhım olan mat ve anayasa bence.dilciler için.hepinize kolay gelsın.uykusuz yorgun bıtap halındeyım .cıdden bir sene ugrasılırsa olmayacak iş değişlmiş ama ben 4 ayda altından kalkmam lazım.arkadasımın da dedıgı benımde bazı seylerım bu sınava baglı herne kDAR ZORLANSAMDA O SINAVI GECIP ATANMAM SART..durumu kötümser karsılmadan kendımı motıve etmeye calısıyorum.evi cekıp cevırıp kocamın ısteklerını yerıne getırıp bebekle ılgılenıp kpssyı gecmek sanırım mucıze ..bır yerde fıre verecegım..amam bu bebek yada kpss olmayacak..kocamda anlasın artık bıraz beni..

selamlar..
çok motivasyonlu gördüm seni:)
şaka bir yana güzel bir şey bu. eşin konusunda sıkıntı etme..fedakarlık yapsın tabi..
sen bebeğine ve kpssye bak.
hangi şehri yazacaksın?

oo canım mat iyi gidiyosa daha ne istyson??
diğerlerini şöle böle kıvırsan bile yeter..böyleeee devam etttlaelaelaelaelae

oo canım mat iyi gidiyosa daha ne istyson??
diğerlerini şöle böle kıvırsan bile yeter..böyleeee devam etttlaelaelaelaelae

bir tek onla olur mu canım ya..
bugun 2009 rehberlik sorularına baktım.. olamaz dedım. inan bana.. ben okuduğumumu anlamıyorum diyorum..
türkçeden yanlışım çıkmaz diye düşünüyorum.bakmadan gircem.
tarih ve anayasa ezberleyebildiğim kardır..mantık ilişikilerinde iyiyim zaten..
coğrafyam güzel gidiyor daha bitmedi ama..
matematik çok iyi ama geometri vasat.onu da çalışmıycam.. hayırlısı artık o an ne olacagına bağlı..

ama eğitim bilimlerinden çuvallarım ben.
bu arada 2008-2009 haricindeki yılların soruları çok kolaymış hakikaten .. keşke öyle olsa ama nerdeee...

bu 2009 sorularının genel bir mentalitesi falan var da ben bi bilmiyorum dumanist?
dersane ya da hazırlanan biriyle görüşme durumum da yok benim kendi çapımda arada çalışıyorum.

delikafadulden
canım senın calıştıgın kaynaklarda bır sorun var bence..neden dıyeceksn..elindeki kaynakların guvenırlıgı konusunda..cok farklı kaynaklarla calıstıgında demek ıstedıggımı anlayacaksın..soru cesıtlılıgını anlama acısındaan..sonucta sınavda cıkanları gorunce cok sasırmazsın...ben gırmedım ama elımde,ornek verıyım tarıh adına...ihtıyac gaarantılı moduler var,yargı var konu anlatımı,data var soru bankası var,akıllı tarıh ogreten soru bankası var,netten ındırdıgım bır kıtap var yıne netten ındırdıgım tarıh notları sıyasal osmanlı ve kultur notları var.ıkı hafta ıcındede iiki farklı dershaneye gıden arkadasın ıkı farklı dersane defterınden elde edecegım notlar var..yanı belkı abartttım ama olsun..cunku matematıgım sıfır onun yerıne koyucak oldugum seyler...cesıtlendrıdıgım tarıh anayasa ve egıtım olacak..iş ogretır gıbı olmayım ama piyasadakı cogu sey bende var..her dersten hemen hemen..pahalı oldu ama gercı artık bır yerden sonra beyınde almıor acıkcası ama ben zaten uclarda yasıyorum sınavv askımı :))))

selamlar..
çok motivasyonlu gördüm seni:)
şaka bir yana güzel bir şey bu. eşin konusunda sıkıntı etme..fedakarlık yapsın tabi..
sen bebeğine ve kpssye bak.
hangi şehri yazacaksın?

tarihi yarıladım sor bişi yok kafamda,egıtım de soru bankaları bırbınıe benzer soru c ıkartmıslar normal seyır edıyor..mesela 64 sorudan 7 yanlış gibi cıkıyor ama bu tek konu için gelısım artı ogrenme psiklojısı için ama işin içine ölçme degerlendırme porgram gelıstırme dahıl edıldıgınde ( bakızınız 2009 sorualarında yenı yaklasımlar kullanılmıs soruda) olay totalde degısır..bence sen kaynaklarını zengınlestır..ozelılklede tarıh ve egıtım bılımlerı için..ben bır kez daha ders calışmak ıstemıyorum..banada matematık gosteren bıri lazım bulamadık,bır allahın kulu cıkmadıkı ben kppss den sana 15 soru cozdururum dıen,ama ben ınad ettım kıtaptan ara ara bakıyorum..dogal sayılar usluler derken bısıleri kapıcam..inat ettım..neyım eksık...=)): bu arada heryerı yazıcam ...ama içimden bır hıs karadenız gelır diyor..hehe oraları gormedmısdım hıcc ıı olur...

ayyy kpss deyince kaçmak istiyorum aslında ama kendimi alamadım buraya bakmaktan :) ben ilk girişte atanan şanslı bir öğretmenim :) ama 1 sene eşekten de beter çalıştım yanii :) sınav sabahı bile elimde cep kitapları okuya okuya gittiydim :sm_cool: 2008 yılında girdim ve soruların ters kepçe edildiği sınavdı bizimki, hiç görmediğim duymadığımız hiç bi kpss kitabında olmayan konular vardı, şükür 85 aldım ve atandım

burda bulunanlara bikaç tüyo veriyim istedim :) dediğiniz gibi matematik bizim için altın değerinde, ne kadar matematik o kadar puan :lepi: matematiği mutlaka en yüksek seviyede tutmaya çalışın, güncel olayları mutlaka takip edin, anayasayı son zamanlarda özellikle gece yatmadan önce okuyun daha kalıcı oluyo, bi de bol bol ve çeşitli yayınevlerinden testler çözün, dandik bulduklarınız bile alıp çözün ben öle yapmıştım ve o yüzden sınavda karşımda dandik sorular bulunca o kadar da afallamadım :lepi:

eğer sormak istediğiniz bişi olursa seve seve yardım ederim yerimseniben hepinize başarılarrrr kaydirigubbakcemile5

ben dersaneye gittim ama matematikçimiz berbattı, onun derslerine girmiyodum hiç, mat ı evde kendim çalıştım, ve işte teee liseden beri matemattik görmüyodum yani kaydirigubbakcemile2 genelde kendi formüllerimi ya da çözüm yöntemlerimi kendim ürettim, bu da bana çok şey kazandırdı, 22 net kadar a.s

tebrik ederim azmini..
ben ara ara bakmaya calısıyorum.
ben de çok kaynaktan bakıyorum.. beyazıttaki saaflara gittim duramadım 40 çeşit kitap var elimde.. ihtiyaç ve yargının tüm modülerleri var mesela..
ayrıca pegem 5000
uzman kariyer yaprak test
sürüyle değişik kaynak deneme sınavı
data tarih,coğrafya..
irem matemetik.
daha uzar gider..sanki çalışıcaz da ..neyse..maksat motive etsin yeter kaydirigubbakcemile3

bu arada program geliştirme beni çok sıktı baydı..rehberlik ise korkuttu..
öğrenim ve gelişim kolay
ölçme ve değ ile öğretim yöntem de çok kolay

ama şu prog gel ve reh yok mu ah ah ah...

tarihim iyi benim sadece çok detaylarada kasılıyorum
ama anayasam bayağı bir vasat zorlayacak beni..oturup ezber yapmak lazım..aynen benim kafam da almıyor bir yerden sonra..zaten çalışıyorum bir yandan..bakalım olmazsa olmaz kısmet

canım yeni yaklaşımlar konuları yargının ve ihtyacın modüler setlerinin aralarına mı serpiştirilmiş.. ayrı bir konu olarak göremedim sanki ben?aydınlatır mısın biraz..

tebrik edrim seni..

çok iyi bir puan..yardımcı olursa sevinirim. ben zaten çok kaynak görmeye çalışıyorum.bitremiyorum bir kaynagı asla ama yarım yamalak da olsa çözüyorum..
22 net de çok iyiymiş dilciye göre..
matematiğin dilcilerde ortalaması düşük oldugundan katsayıları çok mu yüksek oluyor?

kızlar mat 22 net mi?? ben de wowwwww oldummm:1shok:
imkansız benim için..sözel tarafta kendime çok güveniyorum..eğitim tarih süper yapıyorum kaç senedr..90 -100 arası netlere rağmen matsız olmuyo..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…