70 le atanan hiç görmedim keşke olsaGenelde 70 oluyor taban puanlar her pozisyon için ama tabi alım sürecinize etki eden başka detaylar varsa yeterli gelmeyenilir.
Yığılma olunca acayip fark ettiriyor malesefKüsuratların sıralamayı bu denli etkileyebileceğini tahmin etmemiştim.
Sorunuza gelecek olursak; geçen yıllarda ben de KPSS'ye girmeye niyetlendim ve mezun olduğum bölümün atanabileceği pozisyonların kaçla kapattığına bakayım dedim. Doğu illeri bile 89-90 ile kapatmış. Alabileceğiniz en yüksek puanı almaya bakın.
Yalnız bu az bi küsürat değil biri neredeyse 87 diğeri neredeyse 86. Ben 0,02 punla 20-30 kişi oynadığını biliyorum. Önlisans sanırım bir de puanınız sanırım.Yığılma olunca acayip fark ettiriyor malesef
hangi bölüm buYığılma olunca acayip fark ettiriyor malesef
Bazı bölümlerde atananlar oluyor alımı çok olanlarda ama bazı kadrolarda başvuru şartı olarak 70 yazıyor buna istinaden 70 yazmıştım70 le atanan hiç görmedim keşke olsa
Merhaba kızlar hiç bilmediğim okuyup da anlayamadığım bir konu kpss. Burdan bi iş bulmak için kaç puan almak lazım alınan puanla nasıl başvuru yapcaz işlere bana yardım eder misiniz
bu kadar bi küsüratta 2000 oynaması normal mi? 100 200 kişi fark etse neyseYalnız bu az bi küsürat değil biri neredeyse 87 diğeri neredeyse 86. Ben 0,02 punla 20-30 kişi oynadığını biliyorum. Önlisans sanırım bir de puanınız sanırım.
Bölüm değil tüm önlisansların sıralamasıhangi bölüm bu
Normal bence.bu kadar bi küsüratta 2000 oynaması normal mi? 100 200 kişi fark etse neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?