- Konu Sahibi kahvekolik
-
KPSS’deki kopya iddiaları soruşturan savcının talimatıyla ÖSYM binasına baskın
düzenlendi. Soru bankasını oluşturan üyelerin bilgisayarları ve telefonları inceleniyor.
Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndaki (KPSS) öğretmen atamalarının ertelenmesine yol açan çalıntı soru iddasıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Ankara Emniyeti'nin bilişim uzmanlarından oluşan uzman ekip savcılık ve mahkeme kararıyla ÖSYM binasına gitti.
Soruların ÖSYM görevlilerince sızdırılmış olabileceği şüphesi üzerine savcı, sınavı hazırlayan komisyonun kullandığı odadaki bilgisayarlara el koydurdu.
Bilgisayarlardan yurt geneline internet yoluyla soru ya da bilgi dağıtılıp dağıtılmadığı incelenecek. Komisyon üyelerinin cep telefonu kayıtları da kontrol edilecek.
ÖSYM’ye yapılan polis baskınıyla eş zamanlı olarak KPSS sorularının elektronik posta adresine geldiği iddia edilen Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yaşayan Baki Saçı'nın bilgisayarına da jandarma tarafından el konuldu.
ntvmsnbc
tam ben ekleyecektim sen eklemişsin azul sağolasın canım...
siteden açıklama Belge Göster
2010 Yılı KPSS sınav sonuçlarının iptal edilmesi halinde, adayların 2009 Yılı KPSS49 puanı
esas alınır. 2009 Yılı KPSS49 puan türünden 75 ve üzeri puan almamış olanların başvuruları
geçersiz sayılır, yazılı ve/veya sözlü sınava çağrılmazlar, atamaları yapılmaz, ataması
yapılmış olanların ataması iptal edilir. Bu durumdaki adaylar hiçbir hak talebinde
bulunamazlar.
ardaa3434
A kadro forumuna bi göz gezdirdim de millet kasımda tekrar sınav olacak moduyla ders çalışmaya başlamışlar :1shok:
Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü bu açıklamayı yapmışsa iptal olasılığı yüksek olabilir.
bu konu çok su götüreceğe benziyor
ne bileyim bu saatten sonra ders çalışabilir miyiz acaba?Bence de artık bu işi iptalden başka bişey temizlemez,yazık herkesin emeği boşa
gitti,şimdi otur ders çalışmaya çalış bakalım...:umursamaz:
ne bileyim bu saatten sonra ders çalışabilir miyiz acaba?
umut diye bişey mi kaldı allasen?
ÖSYM'de daire başkanı olan M.T.'nin, ÖSYM Soru Hazırlama Komisyonu Üyesi olan eşi G.T.'nin,KPSSeğitimi de veren bir dershanenin sahibi olduğu ortaya çıktı.
yuh diyorum yuhhh! hangi dersaneymiş bu acaba? FEM mi?
hiç duymamıştım. gerçi kapalıysa problem değil yaa kime verecekler soruları?Benim Dersaneleri imiş...
Önceki ismi Rönesans mış sonra Benim diye değiştirmişler,ama bi yıldır kapalıymış galiba....:sm_confused:
hiç duymamıştım. gerçi kapalıysa problem değil yaa kime verecekler soruları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?