KPSSciler için çok önemli...

pegemakademi ile çalışıyorum canım ve

TARİH te Atatürk dönemi T.C. dış politikası konusundayım
MATEMATİK te eşitsizlikler ve mutlak değer (matematik biraz yavaş ilerliyo bende)
COĞRAFYA da en son çalıştığım konu Türkiye'nin coğrafi bölgeleri..
TÜRKÇE bitti.. son konum anlatım bozuklukları idi..
ANAYASA da mali ve ekonomik hükümler bugünkü konularım...

umarım yardımcı olabilmişimdir..

kızlar nacizane bir tavsiye olarak anayasanın geçen sene çıkan soruları biraz farklıydı sanırım artık idare hukukundan da soracaklar çalışın derim oınlara

teşekkürler canım....

baska paylasmak ısteyen:uhm:

Valla ben eğitimden program geliştirmedeyim
coğ.ya baslamadım bile.
Tarihte türkler bitti.osmanlıya basladım.
Mat.probelmler falan bitti sayılar bitti.eşitsizler olasılık carpanlara ayırma falan kaldı.anayasa yok=(türkçede sadece soru cözüom.vasat bir durumdayım yani.

Ayrıca ''future'' sana helal olsun valla.a.s.

En tembeliniz benim, çünkü henüz Kpss çalışmaya başlamadım bile :tomato:
Son sene olmanın getirdiği ödevler, sınavlar, stajlar, vs sağolsun kitaplar bana, ben kitaplara bakıyorum :a015:

ben 1990 yılında liseden mezun oldum 36 yaındayım kpss ye girmek istiyorum . bu konu hakkında bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.1995 de açıkögertim 2. sınıftan sonra devam da etmedim. ne yapmalıyım. sizce geçmi kaldım . bu sınava girmem bana ne gibi şeyler kazandırır?

Lütfen farklı yerlere aynı içerikli konular açmayalım..
Burdan devam edelim..

Son düzenleme:
ben eğitimde ölçme değerlendirme coğrafya ilk iki konu tarih yeni başladım ikinci meşrutiyet ve cemiyetler arası çalıştım matematik mutlak değer geometri açı kenar bağıntıları ay çok geriyim napcam ya

kızlar ihtiyac modüler seti alan var mı acaba.tavisye ediyor musnuz?

ben geçen yıl aldım ama dün çalışmaya başladım delikafadulden biliyorum geç oldu ama konu anlatımı fena değil bence dün coğrafyayla başladım yalnız bir eksiğini gördüm. Anlatmadığı konudan soru sormuş. Mesela sorularda yengeç dönencesi vardı fakat konu anlatımında yengeç dönencesinin adı geçmiyordu. Ben tek kaynaktan çalışılmaması gerektiğini savunuyorum şakkıdı

sanırım ben biraz yavaşım ben ilk kez bu sene hazırlanabileceğim sonunda
benim gelişim bitti sadece
dün de coğrafyanın ilk ünitesi bitti
daha tarihe anayasaya matematiğe ve eğitimin diğer bölümlerine başlayacağım delikafadulden
ilk kez çalıştığım için hızlı gidemiyorum :bbo: olmadı bu sene alt yapı olacak seneye özet geçip soru çözerim artık :sm_confused:

canım yaa ihtiyac eğitim modüler seti kullandın mı peki?

evet zaten ihtiyaçtan çalışıyorum dün akşam başladım
eğitimde de yargı vardı bu sene pegem akademinin modüler setini aldım.

kattılıyorum dedim ya konuda anlatmadığı soruyu sormuş
pegem de bence yargıya göre özet yani konuyu bilen biri için takrar niteliğinde olabilir
eğitimde bence de yargı daha ayrıntılı
ben 5 senedir sınava giriyorum ama ilk kez bu sene hazırlanacağım
daha önce dershanede çalıştığımdan fırsat olmuyordu hazırlanmaya
gerci şimdi de evlilik dolayısıyla olmuyor
data yı öneriyorlar anayasa ve tarihte
coğrafya zaten kolay bence
matematik de güvender öss 1 iyi diyorlar
ooff hepsine nasıl çalışacağım
sadece gelişimi bitirdim

evet canım ihtiyaç kısa ve öz anlatıyo hatta onların el kitaplarıda var onlarda çok güzel ama ben bil yayıncılığın kitaplarından da çalışmıştım birazda temele dayanıyor canımya bende temel yoktu bu çalışmaya göre anca 70 küsürlü aldım ama devam ihtiyaçtan ....

yedi iklim kullanan var mı peki ?
onun dergilerinde bilgi notları varmış
soru aynen çıktı demişti bir arkadaşım

sanırım pegem akademiyi tavsiye edemeyeceğim kızlar.. çünkü mesajların birinde yengeç dönencesi ifadesi okudum ama pegemde yoktu böyle birşey..

ama sanırım hangi kaynak olursa olsun çalışmak ve bol bol soru çözmek... nasıl olsa elimizin altında internet var.. baktıkki çalıştığımız kitapta böyle birşey yok biz de internetten faydalanıp bilgiyi alacağız.... sanırım önemli olan kaynak değil.. bol bol soru çözülmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…