- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Arkadaşlar hangi kitabı ya da kitapları tavsiye edersiniz? Bir de yaş sınırı var mıydı? 32 yaşındayım
Arkadaşlar hangi kitabı ya da kitapları tavsiye edersiniz? Bir de yaş sınırı var mıydı? 32 yaşındayım
caım yaş sınırı kalktı bende 32 yaşındayım hala devlet sektörüe girmek istiyorum sınava giricem gelecek senede
:sm_cool:
öğretmenlik için yaş sınırı 40 bildiğim kadarıyla..
memurluk için yaş sınırı 30..
sen albeni yle kurtar.. kazanayım diye okunmuş sular geldi şimdiden, pirinç te var.. bende oturup bunlarlan pilav yapayım diye düşünüyom...
delikafaduldendelikafadulden
çalışmalara 26 sı na kadar devam etmeyi düşünüyorum.. tabi elimde çözecek soru kalırsa..:lepi:
bu sene hiiiiiiiiiiç calısamadım oglum var 5 aylık gecen sene 2 puandan kaybettim bakalım nolcak bu sene aklımda bişiyler var gerci ama görcez future senin bölüm ne
2 gün kala bırakmanı öneririm kafa dinlensin biraz hem deneme gibi girmiyosun ozaman psikolojikman sınavın ciddiyetini daha iyi algılıyosun gözlerde dinlensin yaa bu ara beni sürekli uyku tutuyo sıcaktan heralde pek istediğim gibi olmuyo bu ara çalışmalarrr..
pembe inş sınavın güzel sonuçlarını tartışırız hepimiz ayy kesin atanıyorum falan deriz :1rolleyes:
ben de inkılap değil de daha çok şu ilk kısım tarih sorularına deli oluyorum yine yanlış çıkıyo yaa öyle soruyolarkii
dün gece rüyamda sınava girdim sınavdan çıktım ayy ne bunaltıcıydı eğitim sınavına gidicem tekrar evde eğitim kitaplarımı arıyorum yanımda götürüp sınav aralığında bakıcam ama bulamıyorum birr türlü yanlış kitaplar geçiyo hep elime zaman da geçiyo yarım saat kaldı yetişemicem diye korkuyorum bu sefer sınav 4 buçukta diyolar ozaman rahatlıyorum aramaya devam bir çanta dolusu kitapla sınava gidiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?