ayhkdry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 2.447 3.128 12 Ekim 2015 Konu Sahibi yagmur yureklim #21 yagmur yureklim .!.: Ya bide iller uzakda ben olsa nsl gideyim Genişletmek için tıkla... Bnde 24 yasindayim yeni atandim liseden harita teknisyeniyim valla canm bölümünün atamasi zor iki yillik adalet okuyabilirsin hem kolay bolum hemde atamasi iyi kpss puanida 85-90 arasi alabilirsen atanma ihtimalin yüksek
yagmur yureklim .!.: Ya bide iller uzakda ben olsa nsl gideyim Genişletmek için tıkla... Bnde 24 yasindayim yeni atandim liseden harita teknisyeniyim valla canm bölümünün atamasi zor iki yillik adalet okuyabilirsin hem kolay bolum hemde atamasi iyi kpss puanida 85-90 arasi alabilirsen atanma ihtimalin yüksek
Senderr YazKokulununAnnişi<3 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2014 1.181 1.084 12 Ekim 2015 Konu Sahibi yagmur yureklim #22 yagmur yureklim .!.: Meslek lisesi muhasebe cnm Genişletmek için tıkla... Aaa senin sınavsız geçiş Hakkı'n var. Araştırmanı tavsiye ederim.
yagmur yureklim .!.: Meslek lisesi muhasebe cnm Genişletmek için tıkla... Aaa senin sınavsız geçiş Hakkı'n var. Araştırmanı tavsiye ederim.
Y yagmur yureklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 82 1 12 Ekim 2015 Konu Sahibi yagmur yureklim #23 Sinavsiz da acik ogretim nasil olacak